Såld

Avgiftsfritt 12 månader samt prissänkt 505.000kr!

Main image

Durkgatan 3

Landskrona

Avgiftsfritt 12 månader samt prissänkt 505.000kr!

Låt oss presentera denna nyproducerade bostad i natursköna Borstahusen, bara ett stenkast från havet. I bekvämt 55+ boende står denna välplanerade 3:a om 83 kvm nu klar för inflyttning. Lägenheten har en uteplats i västerläge med skyddande tak. Bostaden har naturligt ljusinsläpp från två väderstreck tack vare läget på hörnan av byggnaden. Generöst kök och vardagsrum i öppen planlösning. De ljusa materialvalen bidrar till en moderna och tidlös känsla. Bostaden har generöst med förvaring i garderober med inredning från Elfa och det finns ett tillhörande källarförråd. Smakfulla inredningsval med fullt utrustat kök från Vedum och helkaklad wc/dusch med inredning från Svedbergs. Bostaden har både badrum och gästtoalett. I föreningen finns gemensamma utrymmen i form av gemensamhetslokal, övernattningsrum, gemensamt växthus på innergården och takterrass med utsikt mot Ven.

Brf Regalskeppet erbjuder en begränsad räntegaranti som delvis kompenserar bostadsrättsföreningen för ökade lånekostnader, läs mer under allmän information. Välkommen på visning!

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Utgångspris
Månadsavgift
6 002 kr/mån
Antal rum
3
Boarea
83 m²
Byggnadsår
2024
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Enligt överenskommelse
Visning
21 juli 2024, kl 13:00 - 14:00
Vänligen ring/skicka sms till 070-658 35 00 för bokning av visning.
28 juli 2024, kl 13:00 - 14:00
Vänligen ring/skicka sms till 070-658 35 00 för bokning av visning.
4 augusti 2024, kl 13:00 - 14:00
Vänligen ring/skicka sms till 070-658 35 00 för bokning av visning.
11 augusti 2024, kl 13:00 - 14:00
Vänligen ring/skicka sms till 070-658 35 00 för bokning av visning.
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Rebecca Bernspång
+46706-583500
Extra kontaktperson
Profile Image
Anna Eriksson
Reg. Fastighetsmäklare
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

HALL - Välkomnande hall med förvaring bakom skjutdörrsgarderob med inredning från Elfa. Hallen har praktisk klinker i grå ton och vitmålade väggar. Vidare in i hallen ligger ett ljust golv i vitpigmenterad ek och även här vitmålade väggar. Ytterligare förvaring i garderober finns.
BADRUM - Rymligt badrum med tvättmöjlighet. Helkaklat med klinker i grå ton och vitt och grått kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med dusch med duschväggar i glas, wc, handfat med kommod, samt tvättmaskin och torktumlare.
WC - gäst wc med grått klinker och vita väggar.
SOVRUM - Bostadens större sovrum har förvaring i skjutdörrsgarderob . Vitpigmenterad ekparkett och vitmålade väggar.
SOVRUM - Sovrum med plats för enkelsäng och skrivbord. Vitpigmenterad ekparkett och vitmålade väggar.
KÖK - Modernt kök från Vedum i stilrena vita köksluckor och grå bänkskiva som även går upp på väggen som ett stänkskydd. Fullt utrustat med ugn och mikrovågsugn i praktisk arbetshöjd, induktionshäll, integrerad diskmaskin samt dubbel kyl/frys. En trevlig köksö avgränsar kök och vardagsrum som annars är i socialt och öppen planlösning.
VARDAGSRUM - Vardagsrum och kök i öppen planlösning med plats för såväl soffgrupp som matplats. Tack vare bostadens gavelläge får bostaden ett ljust och trevligt vardagsrum. Från vardagsrummet nås bostadens balkong i västerläge.

Läs mer om rummen

Byggnad

Flerbostadshus i 3-5 våningar. Färdigställt 2024. Föreningen äger marken.

Läs mer om byggnaden

Allmän information

Brf Regalskeppet är ett projekt för gruppen 55+ vilket medför att grannarna är i samma fas av livet då man kan fokusera på hobbys, umgänge och aktiviteter. Föreningen erbjuder många praktiska fördelar såsom övernattningsrum, garage under huset, gemensamhetslokal, växthus för den med gröna fingrar och en gemensam takterrass. Alla bekvämligheter och garantier som följer nyproduktion är en självklarhet här!

Seniorgården utvecklar bostäder för mogna vuxna som söker ett bekvämt, bekymmersfritt boende med möjligheter till gemenskap och samvaro med grannar i samma fas i livet. Seniorgården är en del av JM-koncernen och har sedan starten 1990 byggt bostadsrättsföreningar för seniorer på attraktiva lägen i Skåne. Bland annat i Rydebäck, Laröd och på Slottshöjden i Helsingborg. Regalskeppet Borstahusen blir Seniorgårdens första projekt i Landskrona och kommer att erbjuda samma höga kvalitet på boendet.

Seniorgårdens räntegaranti: Brf Regalskeppet erbjuder en begränsad räntegaranti som delvis kompenserar bostadsrättsföreningen för ökade lånekostnader. Garantin gäller under fyra år med en årlig avtrappning och täcker ränteökningar med upp till 1%-enhet, vilket ger dig som medlem ett visst skydd mot avgiftshöjningar.

Läs mer

Övrigt

Vi samarbetar med Handelsbanken i detta projekt. För mer information gällande finansiering vänligen kontakta:

Lotta Rudberg
Privatrådgivare
0418-44 92 47
lotta.rudberg@handelsbanken.se

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Borstahusen
Gatuadress
Durkgatan 3
Postnummer, ort
261 60 Landskrona
Lägenhetsnummer
21003
Lägenhetsnummer LM
1003
Boarea(BOA)
83 m²
Boareauppgifter enligt
enl. Ekonomisk plan
Beskrivning av förråd
Förrådsutrymme i källarplan tillhör bostadsrätten.
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Andelstal
2,1991%
Andelstal insats
2,1991%
Andel av månadsavgift
0,021991
Andelstal kommentar
Uppgift gällande vad andelstal avser är hämtat från ekonomisk plan. Nettoskuldsättning: 1.251.000 kr. Enligt ekonomisk plan fördelas föreningens lån per lägenhet utifrån andelstal, avrundande till tusental. Ovanstående belopp är beräknad skuldsättning för denna bostadsrätt (uppgift hämtad från ekonomisk plan). Notera att redovisad beräknad skuldsättning är exkluderad från föreningens kassa/likvidamedel.
Överlåtelseavgift
1433 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantförskrivning
är inte pantsatt
Pantsättningsavgift
573 kr

Kostnader

Månadsavgift
6 002 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
inkl. kallvatten, värme och renhållning.
Beskrivning Månadsavgift
Kostnader utöver månadsavgiften som tillkommer är följande: Obligatoriskt tillägg för kabel-TV, bredband och IP-telefoni (fasta delen) via Telia, 220 kr/mån. Individuell avläsning av varmvatten och el. Bostadsrättsinnehavare debiteras för faktisk förbrukning. Varmvatten beräknas till 107 kr/mån och el till 335 kr/mån. enligt ekonomisk plan.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Gemensamt garage finns i källaren under huset. Garageplats: ca 900 kr/mån. Garageplats med elladdning: ca 1.200 kr/mån + förbrukning av el. El mäts och debiteras separat.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Regalskeppet
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2024
Hiss finns
Ja
Värme- & ventilationsanläggning
Uppvärmning via fjärrvärme. Kostnad för uppvärmning ingår i månadsavgiften.
Övriga utrymmen i föreningen
I föreningen kommer det att finnas en lokal för gemensamma aktiviteter. Det skapas även en gård och utemiljö för att underlätta spontana möten och otvunget umgänge. Ett bokningsbart gästrum kommer att finnas i huset så att du slipper tänka på att ha extra sovplats i din bostad när familj och vänner kommer på besök. Som kronan på verket har man även tillgång till den gemensamma takterrassen som ytterligare en plats att umgås på.
TV/internet
Gemensamt gruppavtal för Telia, obligatoriskt tillägg 220 kr/mån.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2024-01-30
Energiklass
C
Specifik energianvändning
75 kWh/m²
Energiprestanda
63 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.