Välkommen till oss

Mäklarföretaget med personlighet

Om Hettinger

Välkommen till oss på Hettinger

 

Fastighetsmäklare Hettinger är ett familjärt privatägt mäklarföretag. Sedan starten 1978 har vi expanderat och jobbar idag med både nyproduktion och successions försäljning i Lund, Lomma och Malmö med omnejd. Fastighetsmäklare Hettinger bildades 1978 av Rolf Hettinger. Idag ägs Hettinger AB av Anna Eriksson och Dan Eliasson som båda har en lång erfarenhet inom Hettinger.

Vår bakgrund i Lundaregionen har inneburit att vi genom åren hjälpt både gamla och nya kunder till ett nytt boende. Vi är idag fem medarbetare på Hettinger som varje dag hjälper människor att göra en så lyckad bostadsaffär som möjligt. Varje bostadsaffär är för oss unik och vi tror gärna att det är det personliga engagemanget, kunskapen samt den familjära atmosfären som gör att så många av våra kunder återkommer till oss.

Vår erfarenhet inom både nyproduktion och successionsmarknaden gör oss till lokala experter som kan din hemmaplan. Vi på Hettinger är stolta över att vi idag samarbetar med några av landets största bostadsproducenter samt med mindre lokala aktörer. Våra samarbete är ett resultat av ett stort engagemang och driv.

Välkommen till oss på Hettinger för en lyckad bostadsaffär.

Vårt team

Dan Eliasson Fastighetmäklare, ägare

Dan är vår egen "Rosenberg" och överträffar ständigt sina försäljningsframgångar sedan han började hos oss på Hettinger 2008. Dan är aktiv inom Mäklarsamfundet och sitter i styrelsen för Skånekretsen. Har nyligen uppfyllt sin livsdröm, att rita och bygga sitt eget hus, där dom två huskropparna i ett och två plan är vridna 6,75 grader i varandra. Dan är mycket förtjust i "bilar utan tak" från England och Italien som han gärna spenderar sköna vår- och sommarkvällar med.

Kontakta mig

0708-18 12 00
040-41 42 00
dan@hettinger.se
Anna Eriksson Fastighetmäklare, ägare

Anna som har arbetet på Hettinger sedan 2009 är mycket produktiv och flitens lampa lyser alltid hos henne. Idag är hon delägare av Hettinger AB tillsammans med Dan Eliasson. Anna har ett stort intresse för både nyproduktion och succession. På sin fritid lägger hon gärna sin tid på träning och sitt husprojekt. Med sitt engagemang, noggrannhet och sin professionalism hjälper hon kunderna på ett tryggt sätt genom hela bostadsaffären. Anna har visat sig vara en mycket uppskattad mäklare av både köpare och säljare.

Kontakta mig

0732-39 99 00
046-211 71 30
anna@hettinger.se
Rebecca Bernspång Fastighetsmäklare

Rebecca är vårt senaste tillskott i arbetslaget. Hon kommer från en bakgrund där hon mäklat för både en lokal aktör och en rikstäckande kedja vilket ger henne bred erfarenhet och kunskap om branschen. Rebecca är en bra matchning för oss på grund av sitt personliga engagemang i sina bostadsförsäljningar och hennes målmedvetenhet. Utanför arbetet är mat & vin hennes stora intresse. Både på hemmaplan och på resande fot.

Kontakta mig

0706-58 35 00
046-211 71 30
rebecca@hettinger.se
Marie Larsen Fastighetsmäklarassistent

Marie är vår mäklarassistent och är den som ser till så att kontoret flyter på samt ger våra mäklare en hjälpande hand. Sköter även företagets dagliga bokföring. Hon är mycket glad, positiv och serviceinriktad och får våra kunder som kommer till oss att känna sig lite extra välkomna. Marie har en mångårig bakgrund ifrån ”hus-sidan” från sitt förra jobb. Bor i Löddeköpinge med hennes man och deras två barn. På sin lediga tid blir det att umgås med vänner, goda middagar och även en och annan tur med husvagnen hinns också med.

Kontakta mig

046-211 71 30
marie@hettinger.se
Rolf Hettinger Senior rådgivare, Fastighetsmäklare 1978-2023

Även kallad silverräven av sina kolleger. Om detta beror på hårfärgen eller rävarna han har bakom öronen efter mer än 40 framgångsrika år som fastighetsmäklare låter vi vara osagt. Rolf älskar sina hundar som han gärna åker på utställningar med när tiden tillåter. Rolf har även ett stort intresse för inredning.

Kontakta mig

0705-79 95 00
046-211 71 30
rolf@hettinger.se
Johanna Nilsson Blivande fastighetsmäklare

Har jobbat med Hettinger sedan 2017 genom nyproduktionsförsäljning av JMs bostäder. Dessa åren har inspirerat, samt gett en god inblick i mäklaryrket och hur jag som student kan se mig jobba i framtiden. Utanför studierna spenderas helst tiden med att uppleva nya platser och destinationer med vänner och familj.

Kontakta mig

046-211 71 30
info@hettinger.se
Helén Hettinger

Helen är högskoleutbildad fastighetsmäklare 2010 och delar sin tid mellan Hettingers mäklarfirma och sitt andra jobb. Helen är resurs hos oss och rycker in där det behövs förstärkning. Helen älskar liksom maken Rolf sina hundar och åker gladeligen med på hundutställningar. Helen brinner också mycket för trädgårdsskötsel och heminredning.

Kontakta mig

0705-79 95 03
046-211 71 30
helen@hettinger.se

Kontakta oss

Köp & sälja

Vi hjälper dig både med att sälja och köpa bostad, och med oss blir du en i gänget.

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.