Avgiftsfritt 12 månader samt prissänkt 505.000 kr !!!

Main image

Durkgatan 1

Landskrona

Avgiftsfritt 12 månader samt prissänkt 505.000 kr!!! På havsnära läge i Borstahusen presenterar vi nu denna nyproducerade 3:a om 84 kvm i bekvämt 55+ boende. Här kan man sitta och njuta av solen på den generösa balkongen i söder mot gemensam innergård. Bostaden har fint naturligt ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck och ljusa materialval. Genomgående för bostaden är den höga standarden, med praktisk klinker i hall till smart garderobsinredning från Elfa. Kök i vinkel från Vedum och vardagsrum i öppen planlösning skapar stora sociala ytor. Badrum med tvättmaskin och torktumlare samt gästwc. I föreningen finns gemensamma utrymmen i form av gemensamhetslokal, övernattningsrum, gemensamt växthus på innergården och takterrass med utsikt mot Ven.

Brf Regalskeppet erbjuder en begränsad räntegaranti som delvis kompenserar bostadsrättsföreningen för ökade lånekostnader, läs mer under allmän information. Välkommen på visning!

Bostadsinfo
Pris
3 495 000 kr
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
5 631 kr/mån
Antal rum
3
Boarea
84 m²
Byggnadsår
2024
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Visning
21 april 2024, kl 13:00 - 14:00
Vänligen ring/skicka sms till 0732-39 99 00 för bokning av visning.
28 april 2024, kl 13:00 - 14:00
Vänligen ring/skicka sms till 0732-39 99 00 för bokning av visning.
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

HALL - Hall med praktiskt klinker i grå ton och vita väggar. Möjlighet till förvaring bakom skjutdörrsgarderob med smart inredning från Elfa.

KÖK - Modern kök i vinkel med stilren design från Vedum. Köket är fullt utrustat med dubbel kyl/frys, induktionshäll, ugn och mikrovågsugn samt integrerad diskmaskin. Vitlaserad ekparkett och vita väggar.

VARDAGSRUM - Vardagsrum i öppen planlösning till matplats och kök. Här har man fint ljusinsläpp från fönster mot söder där man även finner bostadens rymliga balkong om ca 16 kvm. Vitlaserad ekparkett och vita väggar.

BADRUM - Helkaklat badrum i grå klinker och vitt kakel. Utrustat med wc, dusch, handfat med kommod, spegel med belysning samt komfortvärme. Badrummet är även utrustat med tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk ovan samt väggskåp.

WC - Helkaklad wc med grå klinker och vitt kakel. Utrustad med wc, handfat med kommod samt spegel med belysning.

SOVRUM - I bostadens större sovrum finns rymlig förvaring bakom skjutdörrsgarderob med inredning från Elfa. Vitlaserad ekparkett och vita väggar.

SOVRUM - Sovrum med fint ljusinsläpp samt förvaring bakom skjutdörrsgarderob. Vitlaserad ekparkett och vita väggar.

Läs mer om rummen

Allmän information

Brf Regalskeppet är ett projekt för gruppen 55+ vilket medför att grannarna är i samma fas av livet då man kan fokusera på hobbys, umgänge och aktiviteter. Föreningen erbjuder många praktiska fördelar såsom övernattningsrum, garage under huset, gemensamhetslokal, växthus för den med gröna fingrar och en gemensam takterrass. Alla bekvämligheter och garantier som följer nyproduktion är en självklarhet här!

Seniorgården utvecklar bostäder för mogna vuxna som söker ett bekvämt, bekymmersfritt boende med möjligheter till gemenskap och samvaro med grannar i samma fas i livet. Seniorgården är en del av JM-koncernen och har sedan starten 1990 byggt bostadsrättsföreningar för seniorer på attraktiva lägen i Skåne. Bland annat i Rydebäck, Laröd och på Slottshöjden i Helsingborg. Regalskeppet Borstahusen blir Seniorgårdens första projekt i Landskrona och kommer att erbjuda samma höga kvalitet på boendet.

Seniorgårdens räntegaranti: Brf Regalskeppet erbjuder en begränsad räntegaranti som delvis kompenserar bostadsrättsföreningen för ökade lånekostnader. Garantin gäller under fyra år med en årlig avtrappning och täcker ränteökningar med upp till 1%-enhet, vilket ger dig som medlem ett visst skydd mot avgiftshöjningar.

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna någon av nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken – Lund City, Johan Lundquist, 046-15 54 30
Handelsbanken – Lund Ideon, Johanna Wictorin, 046-15 95 99

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Borstahusen
Gatuadress
Durkgatan 1
Postnummer, ort
261 60 Landskrona
Lägenhetsnummer
3-1104
Lägenhetsnummer LM
1104
Boarea(BOA)
84 m²
Boareauppgifter enligt
enl. ekonomisk plan
Beskrivning av förråd
Förrådsutrymme i källarplan tillhör bostadsrätten.
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Andelstal
2,2177
Andelstal insats
2,2177
Andel av månadsavgift
0,02177
Andelstal kommentar
Uppgift gällande vad andelstal avser är hämtat från ekonomisk plan. Nettoskuldsättning: 1.262.000 kr. Enligt ekonomisk plan fördelas föreningens lån per lägenhet utifrån andelstal, avrundande till tusental. Ovanstående belopp är beräknad skuldsättning för denna bostadsrätt (uppgift hämtad från ekonomisk plan). Notera att redovisad beräknad skuldsättning är exkluderad från föreningens kassa/likvidamedel.

Kostnader

Månadsavgift
5 631 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
inkl. kallvatten, värme och renhållning.
Beskrivning Månadsavgift
Kostnader utöver månadsavgiften som tillkommer 220 kr för bredband/tv/IP-telefoni (fasta delen). Individuell avläsning av varmvatten och el. Bostadsrättsinnehavare debiteras för faktisk förbrukning. Varmvatten beräknas till 107 kr/mån och el till 335 kr/mån. enligt ekonomisk plan.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Gemensamt garage finns i källaren under huset. Garageplats: ca 900 kr/mån. Garageplats med elladdning: ca 1.200 kr/mån + förbrukning av el. El mäts och debiteras separat.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Regalskeppet
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2024
Hiss finns
Ja
Värme- & ventilationsanläggning
Uppvärmning via fjärrvärme. Kostnad för uppvärmning ingår i månadsavgiften.
Övriga utrymmen i föreningen
I föreningen kommer det att finnas en lokal för gemensamma aktiviteter. Det skapas även en gård och utemiljö för att underlätta spontana möten och otvunget umgänge. Ett bokningsbart gästrum kommer att finnas i huset så att du slipper tänka på att ha extra sovplats i din bostad när familj och vänner kommer på besök. Som kronan på verket har man även tillgång till den gemensamma takterrassen som ytterligare en plats att umgås på.
TV/internet
Gemensamt gruppavtal för Telia, obligatoriskt tillägg 220 kr/mån.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration ej utförd

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.