Trivsamt bostadsrättshus i ett plan om 106 kvm med fem rum och kök

Main image

Bävervägen 7, Hofterup

Löddeköpinge

Trivsamt bostadsrättsparhus om 106 kvm med fem rum och kök. Tre sovrum, rymligt vardagsrum med öppen planlösning till matplatsen och köket samt tillbyggt rum som passar perfekt som extra vardagsrum eller extra matplats. Bostaden ligger på hörna med stor trädgård och egen uppfart som har plats för två bilar bredvid varandra. Ljus och luftigt hem med stort helkaklat badrum med separat tvättavdelning, förråd och uteplats. Vattenburen golvvärme som värms av frånluftsvärmepump från 2022, förutom tillbyggnaden som har elgolvvärme.
Här bor man i ett lugnt område med härlig natur runtomkring och endast ett stenkast till både förskola och skola. Fina promenadstråk i njutbar skogsmiljö samt närhet till både sjö, hav och Järavallens naturreservat. Ett ypperligt tillfälle för barnfamiljen eller för er som söker ett lättskött och lagom stort boende med villakänsla.
Välkomna på visning!

Budgivning pågår!
Bostadsinfo
Pris
2 950 000 kr
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
5 294 kr/mån
Antal rum
5
Boarea
106 m²
Byggnadsår
2003
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Dan Eliasson
+46708-18 12 00
Extra kontaktperson
Profile Image
Rebecca Bernspång
Reg. Fastighetsmäklare
+46706-583500

Rumbeskrivning

ENTRÉ/HALL - En välkomnande och luftig hall med plats för avhängning av ytterkläder samt två garderober. Innanför entrén ligger praktisk klinker i en svart snygg nyans och sen parkettgolv som följer vidare i alla sovrum, vardagsrum och kök. Vitmålade väggar i samtliga utrymmen.

KÖK - Kök från Vedum med skåpsinredning i bok, mörk bänkskiva samt vitt kakel ovan arbetsytor. Köksön bidrar med extra förvaring och arbetsyta. Köket är utrustat med hel kyl och frys (Siemens 2003), häll med ugn under (Siemens 2003), inbyggd fläkt ovanför, inbyggnadsmikrovågsugn (Siemens 2003) och diskmaskin (Grundig 2019).

RUM - Tillbyggnad som passar som matrum eller lounge och är en fin övergång mellan bostad och trädgård. Rummet är vinterbonat och har el-golvvärme.

MATPLATS - I anslutning till köket finns en rymlig matplats för det större sällskapet. Den halvöppna planlösning mellan kök och vardagsrum bidrar till fint ljusinsläpp och en trevlig, social miljö.

VARDAGSRUM - Här är gott om plats för större soffgrupp. Stora fönsterpartier skapar ett ljust och luftigt utrymme.

SOVRUM 1 - Ljust sovrum med fönster i två väderstreck beläget mot gatan. Stor skjutdörrsgarderob löper längs en vägg med praktisk förvaring bakom.

SOVRUM 2 - Det största sovrummet har fönster ut mot baksidan och här finns gott om plats för dubbelsäng.

SOVRUM 3 - Bostadens minsta sovrum har en garderob och fönster ut mot baksidan. Passar perfekt som barnrum, kontor eller gästrum.

WC/DUSCH - Stort och ljust helkaklat badrum med klinker i grå nyans och vit kakel. Toalett, dusch med välvda glasdörrar, handfat med kommod, spegelskåp ovanför samt väggskåp bredvid duschen. Härifrån nås den separata tvättavdelning med både tvättmaskin och torktumlare. Grovvask med praktiska hyllor ovan till förvaring. Handdukstork, centraldammsugare och frånluftspanna, Nibe (2022).

Läs mer om rummen

Allmän information

Brf Hermelinen är en äkta bostadsrättförening som bildades 2002 i samband med att föreningens byggnader uppfördes. Föreningen består av 23 bostadsrättslägenheter, i radhusform. Föreningen äger marken. Ekonomisk förvaltare är Götalands Fastighetsförvaltning AB. Kollektivt bostadsrättstillägg är tecknat för medlemmarna.
Föreningen har haft gemensamma trädgårdskvällar tre gånger om året. Gratis parkering för medlemmar och besökare finns på området.

Ett schablonbelopp om 200 kr per månad debiteras de boende som obligatoriskt tillägg för vatten. Förbrukningen läses av och regleras en gång om året.

I samband med överlåtelse debiteras köparen en överlåtelseavgift om 2,5% av ett prisbasbelopp samt en pantsättningsavgift (vid upptagande av lån) om 1% av ett prisbasbelopp.

Underhållet av tillbyggnaden står lägenhetsinnehavaren själv för.

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea samt biarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken Lomma – Veronika Schenström veha02@handelsbanken.se 040-368587
Handelsbanken Lomma – Susanne Olsen supe12@handelsbanken.se 040-368585

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Hofterup
Gatuadress
Bävervägen 7, Hofterup
Postnummer, ort
246 52 Löddeköpinge
Lägenhetsnummer
11
Boarea(BOA)
106 m²
Boareauppgifter enligt
Mätprotokoll, Anticimex, SS 21054:2020
Boareabeskrivning
Boarea enligt mätprotokoll. Boarean enligt bostadsrättsföreningen 90 kvm. Bostaden nyttjas som 5 rum och kök. Enligt lägenhetsförteckningen är den 4 rum och kök.
Antal rum
5
Antal sovrum
3
Andelstal
4,73716%
Andel av månadsavgift
0,047373
Andelstal kommentar
Andel av BRF nettoskuldsättning; 537.232 kr. Beskrivning av uträkning gällande bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning. För att räkna fram bostadsrättföreningens totala nettoskuld så tar man föreningens räntebärande skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. När bostadsrättföreningens totala nettoskuld är framräknad, så ska man multiplicera det med bostadsrättens/lägenhetens andelstal för årsavgifter. Vid framräkning av denna bostadsrättens/lägenhetens indirekta nettoskuldsättning, har siffror för bostadsrättsföreningens senaste årsredovisning per 2021 använts och andelstal ha hämtats ifrån föreningens lägenhetsregister. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.
Överlåtelseavgift
1313 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantsättningsavgift
525 kr

Kostnader

Månadsavgift
5 294 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
Sophämtning, bostadsrättstillägg och fiber + basutbud Kabel-TV via Telia. Tillkommer ett schablonbelopp om 200 kr per månad för vatten som sedan avläses och regleras en gång om året. Tillkommer kostnad för hushållsel/uppvärmning.
Avgiftshöjningar
Senaste avgiftshöjningen genomfördes 2023-01-01 med 1%.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Uppfart med plats för 2 bilar. Parkering för besökare finns i området.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Hermelinen
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2003
Upplåten mark
Uteplatsen/marken är upplåten med bostadsrätten (ingår i bostadsrätten) enligt uppgift från styrelsen.
Värme- & ventilationsanläggning
Vattenburen golvvärme i originalbostaden som drivs av frånluftsvärmepump, Nibe F370 (2022). I tillbyggnaden är det el-golvvärme. Mekanisk frånluft via värmepumpen.
Övriga utrymmen i föreningen
Sophus med källsortering.
Utförda renoveringar
2022: Pannbyte i samtliga lägenheter.
TV/internet
Fiber & Kabel-TV via Telia - basutbud ingår i månadsavgiften.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2018-11-09
Energiklass
F
Energiprestanda
94 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.