Såld

Unik möjlighet att skapa ert drömboende med nybyggd skånelänga i sten från Dast...

Main image

Önneslöv 973

Genarp

Unik möjlighet att skapa ert drömboende! Tomt om nästan 4.000 kvm med beviljat bygglov för ett 1,5-plans stenhus om 164 kvm som klassisk "Skånelänga", från Dast AB. Några stenkast utanför Dalby, längs en mysig bygata på landet med närhet till Lund. Milsvid utsikt i perfekt söderläge.
Idag är tomten obebyggd och ni köper tomten av fastighetsägaren och husbyggnationen av Dast, se nedan för prisuppgift. Detta ger er som köpare möjligheter att sätta en personlig touch på inredningen i ert nya hus och göra ändringar i det förslag som Dast tagit fram. Flexibel planlösning med möjlighet till fem sovrum.
När man svänger av från 102:an kör man på en grusväg och efter några 100 meter kommer man in i den mysiga skånska byn Önneslöv. Vägen som tomten ligger vid kantas av stora vackra träd som vuxit till sig under många år - man får direkt en känsla av att detta är en fin plats att bo på.
Den nästan 4.000 kvadratmeter stora tomten ger möjligheter att forma den trädgårdsmiljö man vill ha, exempelvis låta delar förbli en naturtomt med befintliga, uppvuxna träd samtidigt som utrymme finns att skapa en fin trädgård med egen odling, plantera fruktträd och bärbuskar.

Med en stor åker som granne i söder får man från trädgården en milsvid utsikt över den vackra, böljande skånska slätten.
Här finns närhet till natur- och rekreationsområden såsom Högebjär, Knivsåsen och Dalby stenbrott, men även goda möjligheter för pendling både med bil och kollektivt: Drygt 15 minuter till Lund C och knappt 25 minuter till Malmö C med bil. 8 minuters cykelväg till busshållplats vid 102:an med pendelbuss till Lund ca var 10:e minut i rusningstid och expressbuss som tar en till Värnhem i Malmö på 22 minuter.

Huset genomsyras av hög kvalité, trevlig planlösning och funktionella ytor. Material och detaljer har valts med omsorg för bästa design och kvalité.
Huset har kvalitéer såsom; murat i 365 mm lättbetong, innerväggar på bottenvåningen i lättbetong, Elitfönster Retro Alu (u-värde 0,9), vattenburen golvvärme på bottenvåningen, 1-stavig ekparkett från Kährs, kvalitetskök från Leicht med bänkskiva från Silestone och vitvaror från Smeg med mera.

Kontakta Dan Eliasson på Hettinger för mer information, dan@hettinger.se.

Interiörfoto är från tidigare byggda hus från Dast, tillval kan förekomma.

*Priset 1.450.000 kr avser tomten. Nyckelfärdigt hus enligt bilaga från DAST kostar ca 5.226.000 kr (inkl. vatten/avlopp). Tillkommer byggherrekostnader för grundundersökning, fyllnadsmassor, besiktningskostnader, anslutning el, kontrollansvarig, el/vatten under byggtid. Önskar man garaget enligt ritning tillkommer 350.000 kr.

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
*Högstbjudande
Tomtareal/mark
3930 m²
Boendeform
Tomt
Tillträde
Enligt överenskommelse
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Dan Eliasson
+46708-18 12 00

Övrigt

Tomten ska anslutas till Önneslövs kombinerade dikningsföretag 1964.

Läs mer
Fakta
Fastighetsbeteckning
LUND ÖNNESLÖV 13:9
Område
Bonderup
Gatuadress
Önneslöv 973
Postnummer, ort
24798 Genarp
Tomtstorlek
3930 m²
Boareauppgifter enligt
Ritning(ar)
Boareabeskrivning
enligt ritning
Gemensamhetsanläggning
Lund Önneslöv Ga:5 - VÄG
Rättigheter last
Officialservitut: Utrymme, Lund Önneslöv GA:8
Taxeringskod
210
Taxeringsvärde(Mark)
606 000 kr
Summa taxeringsvärde
606 000 kr

Kostnader

Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Byggnad

Energideklaration

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.