Såld

Låt oss presentera detta välplanerade och stilfulla bostadsrättsradhus om 109,6 kvm...

Main image

Gunnesbovägen 171

Lund

Låt oss presentera detta välplanerade och stilfulla bostadsrättsradhus om 109,6 kvm på populära Gunnesbo. Stora delar av bostaden renoverades år 2015 och är i mycket fint skick.. Här har man stor härlig trädgård och uteplats i perfekt söderläge. Modernt kök med matplats, rymligt vardagsrum, två badrum samt fyra sovrum. Garageplats tillhör bostaden. Barnvänligt område med närhet till skola och Nova Lund, perfekt för barnfamiljen. Välkomna på visning!

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
4 867 kr/mån
Antal rum
5
Boarea
109.6 m²
Byggnadsår
1981
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

KÖK - När man kommer in i bostaden möts man av ett modernt och smakfullt kök med härliga sällskapsytor. Köket totalrenoverades 2015 med ny köksinredning och nya vitvaror. Köksinredning i svart med stänkskydd ovan bänkskiva i trä. Köket är utrustat med häll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, köksfläkt, integrerad diskmaskin, kyl, frys, vinkyl samt spotlights i taket. Parkettgolv och vita väggar.

MATPLATS - I anslutning till köket finner man matplatsen. Här har man plats för ett större matbord och kan njuta av utsikten mot den gemensamma innergården.

WC/DUSCH - På nedanvåningen finner man det första badrummet. Wc/dusch som renoverades 2015 med vitt kakel på väggarna och mörkt klinkers på golvet. Badrummet är utrustat med vägghängd toalett, handfat med kommod, takdusch, handdukstork och spotlights i taket.

VARDAGSRUM - Vardagsrummet är rymligt med plats för stor soffa. Parkettgolv, vita väggar samt fondvägg i grå ton. Härifrån har man utgång till den uteplatsen och trädgården.

UTEPLATS - Bostadens uteplats har generöst trädäck med markis och stor insynsskyddad trädgård i soligt söderläge.

WC/DUSCH - När man kommer upp på ovanvåningen finner man bostadens andra helkaklade wc/dusch. Här har man tvättmaskin och torktumlare samt praktiskt arbetsbänk. Toalettstol, handfat med kommod samt takdusch.

SOVRUM - Det största sovrummet har vita väggar och parkettgolv. Här har man även hel skjutdörrsgarderob med bra förvaringsmöjligheter. Detta sovrum har utsikt mot innergården.

SOVRUM - Sovrum med parkettgolv och vita väggar. Även detta sovrum är beläget mot innergården.

SOVRUM - Sovrum med utsikt mot trädgården. Väggar i en grå ton samt parkettgolv.

SOVRUM - Sovrum med parkettgolv och väggar i en blågrön nyans.

VIND - I hallen på ovanvåningen finner man uppgången till bostadens vindsutrymme som idag användas till förvaring. Några bostäder på området har även inrett vindsutrymmet till bostad .

Läs mer om rummen

Allmän information

Brf Bronsyxan ligger i centrum av stadsdelen Gunnesbo i Lund. Föreningen bildades 1981 består totalt av 100 st lägenheter i radhusform, från tvåor till femmor. Gatuadresserna är Gunnesbovägen 1-201 (udda nummer). Samtliga lägenheter ligger på markplan, var och en med sin egen entré. Radhusen är grupperade runt små gårdar med lekplatser och sittgrupper. För mer information besök föreningens hemsida på: www.bronsyxan.se

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse.
Kontakta gärna någon av nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken – Lund City, Johanna Wictorin 046-195439
Handelsbanken – Lund Ideon, Camilla Dahlberg 046-159597

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Gunnesbo, Lund
Gatuadress
Gunnesbovägen 171
Postnummer, ort
226 54 Lund
Lägenhetsnummer
0085
Boarea(BOA)
109.6 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Förråd tillhör lägenheten.
Antal rum
5
Antal sovrum
4
Andelstal
1,153
Andelstal insats
Uppgiften saknas i föreningens register
Andel av månadsavgift
Uppgiften saknas i föreningens register
Överlåtelseavgift
1190 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantförskrivning
är pantsatt
Pantsättningsavgift
476 kr

Kostnader

Månadsavgift
4 867 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
inkl. värme, VA, kabel-TV (basutbudet) och renhållning (obligatoriskt tillägg för bredband 130 kr/mån och garageplats 350 kr/mån)
Beskrivning Månadsavgift
Kostnader utöver avgiften som tillkommer är bredband 130 kr/mån, garageplats 350 kr/mån, hushållsel och hemförsäkring.
Avgiftshöjningar
Det finns inga planerade avgiftshöjningar (uppgift lämnad av föreningen 2021-07-07).
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Varje lägenhet har en garageplats i gemensam garagelänga. Parkering inom området är endast tillåten för av- och pålastning. I mån av tillgång kan styrelsen hyra ut extra p-plats till föreningens medlemmar. Föreningen tillhandahåller 8 gästparkeringar (p-plats 22–29) på Lundafastigheters parkeringsplats vid Bostället (mitt emot infarten till Bronsyxan) (uppgifter hämtade från föreningens hemsida).

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Bronsyxan
Brf bildades
1981
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
1981
Upplåten mark
Ingen mark är med bostadsrätt i föreningen (uppgift lämna av föreningen 2021-07-07)
Övriga utrymmen i föreningen
Det finns en gemensam samlingslokal/festlokal som är tillgänglig för uthyrning endast till föreningens medlemmar– finns på gård 1. Där finns plats för 32 personer med porslin därtill, samt ett litet pentry med kylskåp och diskmaskin. Ett litet kapprum och en toalett. Den går att hyra för en mindre kostnad. Varje gård har ett gemensamt förråd med trädgårdsredskap som medlemmarna får använda. Föreningen har också större redskap och maskiner som går att låna genom gårdsansvariga, t.ex. elektrisk häcksax.
TV/internet
Bredband via fiber är även indraget i varje lägenhet. Avtal gällande individuella tjänster tecknas av medlemmarna själva. Kontakta Ownit för aktuell information gällande detta bredband. https://www.ownit.se/privat-bredband. Föreningen abonnerar på ett basutbud av TV-kanaler via Com Hem. Bredband finns också tillgängligt via kabelnätet – ”tre hål i väggen”. Vill du ansluta dig till detta bredband, kontakta Com Hem för aktuell information. https://www.comhem.se/bredband (uppgifter hämtade från föreningens hemsida).

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2020-02-12
Energiklass
E
Specifik energianvändning
116 kWh/m²
Energiprestanda
129 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.