Såld

Låt oss presentera denna moderna 2-plans Brf villa om 106 kvm i familjevänliga Barsebäck...

Main image

Petrus Väg 43

Barsebäck

Låt oss presentera denna moderna 2-plans Brf villa om 106 kvm i familjevänliga och populära Barsebäck. Villakänsla i bekymmersfritt och mycket tilltalande boende med praktisk och välplanerad planlösning. Stora generösa sällskapsytor i modern öppen planlösning med kamin och utgång till trädgården. Den härliga trädgården är belägen i soligt västerläge med stort trädäck. Två badrum, tre till fyra sovrum, biluppställningsplats för två bilar samt förråd på tomten. Husen stod färdiga år 2019 och ritades av ingen mindre är arkitekten Jonas Lloyd. I Barsebäcks by bor man i en lantlig idyll ett stenkast från havet med närhet till förskolor och skolor. Ett perfekt läge för barnfamiljen. Välkomna på visning!

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
5 291 kr/mån
Antal rum
5
Boarea
106 m²
Byggnadsår
2019
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

ENTRÉ/HALL - Ljus och välkomnande hall med stilfull klinkers på golvet, vita väggar samt plats att hänga av ytterkläderna. Här finns också ett städskåp.

KÖK - Till höger från hallen når man husets smakfulla kök från Vedum. Ett kök med inredning i grå ton och exklusiv bänkskiva i sten. Stort fönsterparti ovan vasken ger ett trevligt ljusinsläpp. Köket har bra arbetsytor och är utrustat med inbyggnadsugn, mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, induktionshäll, köksfläkt, kyl, frys samt spotlights i taket. Klinkers på golvet och vita väggar. Från köket har man öppen planlösning mot vardagsrummet vilket ger trevliga sällskapsytor.

VARDAGSRUM - Vardagsrummet är rymligt med plats för både stor soffa samt stort matbord. Stora vackra fönsterpartier med ett generöst ljusinsläpp och gedigna fönsterbänkar i sten. Vardagsrummet har vackert parkettgolv i mörkbrun ton, vita väggar, generös takhöjd samt kamin. Via dubbeldörrar når man härifrån husets trädgård.

TRÄDGÅRD - Trädäcket och trädgården är beläget i soligt västerläge. Här finns gott om utrymme för stort möblemang och gräsytor för barnen att leka på.

BADRUM - Till vänster i hallen finner man husets första badrum. Helkaklat badrum med kakel och klinker i grå nyans. Takdusch med duschväggar i glas, handfat med kommod, badrumsspegel, toalett samt tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk ovan. Infällda spotlights i taket.

OVANPLAN:

ALLRUM/SOVRUM- Den vackra trappan leder en upp till allrummet som har parkettgolv, vita väggar samt stort fönsterparti med generöst ljusinsläpp. Önskar man fler sovrum kan detta rum enkelt delas av.

SOVRUM - Större sovrum med parkettgolv och vita väggar. Här finns gott om plats för dubbelsäng.

SOVRUM - Sovrum med parkettgolv, vita väggar samt garderober med bra förvaringsmöjligheter. Även här finns plats för en större säng.

SOVRUM - Sovrum med parkettgolv, vita väggar och garderober.

BADRUM - Helkaklat badrum med klinkers och kakel i grå nyans. Handfat med kommod, badrumsskåp med belysning, takdusch med glasvägg, toalett, infällda spotlights i taket, handdukstork från INR samt fönster.

Läs mer om rummen

Byggnad

Uppvärmning är frånluftsvärmepump med återvinning. Vattenburen golvvärme på bottenvåning och radiatorer på ovanvåning.
AC installerades 2021.

Läs mer om byggnaden

Allmän information

Brf Barsebäcks Trädgårdsstad 2 består av 15 småhus i två våningsplan vilka samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Föreningen äger marken och ligger i vackra och pittoreska Barsebäck By där man bor i en trygg och lantlig idyll. Här bor man granne med det anrika Barsebäcks Gods och ett stenkast från havet samt en av världens mest kända och vackrast belägna golfbanor. Föreningen ligger kring ett trevligt grönområde med lekplats. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Lots Ekonomi.

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken Lomma – Veronika Schenström veha02@handelsbanken.se 040-368587
Handelsbanken Lomma – Susanne Olsen supe12@handelsbanken.se 040-368585

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Barsebä
Gatuadress
Petrus Väg 43
Postnummer, ort
246 57 Barsebäck
Lägenhetsnummer
36
Boarea(BOA)
106 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Finns i anslutning till bostaden.
Antal rum
5
Antal sovrum
3
Möjlighet antal sovrum
4
Andelstal
6,76796%
Andel av månadsavgift
6,66667%
Överlåtelseavgift
1190 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantförskrivning
är pantsatt
Pantsättningsavgift
476 kr

Kostnader

Månadsavgift
5 291 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
inkl. bostadsrättstillägg. Obligatoriskt tillägg för vatten 300 kr/mån, sophantering 120 kr/mån, hushållsel och hemförsäkring.
Beskrivning Månadsavgift
I månadsavgiften ingår bostadsrättstillägg. Förutom månadsavgiften debiterar föreningen även en kostnad för vattenförbrukning 300 kr/mån som räknas av en gång per år där man antingen får göra en fyllnadsinbetalning eller återbetalas beroende på förbrukning samt en avgift för sophämtning 120 kr/mån. Kostnad för hushållsel tillkommer. Nuvarande ägare med fyra personer i hushållet har haft en elkostnad om ca 16.250 kr/år.
Avgiftshöjningar
Föreningen har i dagsläget inga planerade eller beslutade avgiftshöjningar (uppgift hämtad från föreningens hemsida).
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Egen uppfart i anslutning till huset med plats för två bilar. Gästparkering finns i området.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Barsebäcks Trädgårdsstad 2
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2019
TV/internet
Fiber finns indraget. Varje bostadsrättsinnehavare tecknar sig som kund hos valfri leverantör via öppet fiber.

Energideklaration

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.