Såld

Låt oss presentera denna 3:a om 71 kvm med härlig söderbalkong...

Main image

Fyrgränd 2

Lomma

Låt oss presentera denna 3:a om 71 kvm med härlig söderbalkong. Här bor man på lugnt läge högt upp i huset med en njutbar utsikt med vattnet och båtarna i bakgrunden. Lägenheten är i mycket fint skick med en öppen planlösning mellan vardagsrum och matplats vilket ger användbara och trevliga sällskapsytor. Fönsterna i söder ger ett fint ljusinsläpp och även härifrån kan man njuta av den trivsamma utsikten. Modernt kök i vinkel från Vedum med bra arbetsytor och förvaring. Matplatsen ligger i anslutning till köket och ger utrymme för ett större matbord med plats för det stora sällskapet. Badrummet är generöst med tvättmaskin och torktumlare. Två sovrum varav det stora har egen klädkammare. Hall med bra förvaring i skjutdörrsgarderob. Hiss, förråd, garage och gästlägenhet finns i huset. En bostad på perfekt läge som måste upplevas. Välkomna på visning!

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
4 658 kr/mån
Antal rum
3
Boarea
71 m²
Byggnadsår
2018
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

HALL - Lägenhetens hall är rymlig med klinkers på golvet. Här har man skjutdörrsgarderob med bra förvaringsmöjligheter. Vita väggar.

SOVRUM - Bostadens master bedroom är rymligt och det finns plats för byrå. Här finns även en praktisk klädkammare med gott om förvaring. Parkettgolv och vita väggar.

BADRUM - I anslutning till hallen finner man lägenhetens generösa badrum med ljus klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med duschdörrar i frostat glas, takdusch, handfat med kommod, spegelskåp, spotlights i taket samt torkställningen John. Här finns också tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk ovan samt väggskåp med förvaringsmöjligheter.

VARDAGSRUM - Vardagsrummet har trevliga sällskapsytor och öppen planlösning med köket och matplatsen. Ett lättmöblerat rum med fint ljusinsläpp och utgång till bostadens balkong. Parkettgolv och vita väggar.

SOVRUM - Sovrum som är i anslutning till vardagsrummet. Parkett golv och vita väggar.

BALKONG - Balkongen är belägen i soligt söderläge. Här har man en njutbar utsikt med vattnet och båtarna i bakgrunden. En trivsam balkong med markis och bra med plats för möblemang.

MATPLATS - Matplatsen ligger i anslutning till köket och har utrymme för ett större matbord. Från matplatsen kan man njuta av den trevliga utsikten i söder. Parkettgolv och vita väggar.

KÖK - Ett modernt kök i vinkel från Vedum. Här har man bra arbetsytor med gott om förvaringsmöjligheter. Köket har vitt kakel ovan den exklusiva bänkskivan i sten och är utrustad med kyl, frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, ugn, mikrovågsugn och köksfläkt. Parkettgolv och vita väggar.

Läs mer om rummen

Allmän information

Brf Seglet förvärvade fastigheten Lomma 25:158 den 21 augusti 2017. Föreningen består av 56 bostadsrätter (44 lägenheter och 12 radhus). Huset stod färdigt för inflyttning mellan oktober 2018 till februari 2019, byggherre JM AB. Föreningen har en gästlägenhet som medlemmarna kan hyra. Föreningen har Nabo som ekonomisk förvaltare. Föreningen accepterar delat ägande mellan barn och förälder, under förutsättning att den som bor i bostaden äger minst 10%. Föreningen godkänner inte juridisk person som medlem.

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken Lomma – Veronika Schenström veha02@handelsbanken.se 040-368587
Handelsbanken Lomma – Susanne Olsen supe12@handelsbanken.se 040-368585

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Lomma Hamn
Gatuadress
Fyrgränd 2
Postnummer, ort
234 40 Lomma
Lägenhetsnummer
1-1202
Lägenhetsnummer LM
1202
Boarea(BOA)
71 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Förråd tillhör lägenheten
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Andelstal
1,61032%
Andel av månadsavgift
1,61%
Andelstal kommentar
Nettoskuldsättning för denna lägenhet: 923.618 kr Förvaltaren Nabo anger bostadsrättsandel : 1,61 (1,61032% i föreningen).
Överlåtelseavgift
1313 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantförskrivning
är pantsatt
Pantsättningsavgift
525 kr

Kostnader

Månadsavgift
4 658 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
inkl. kallvatten, värme, renhållning.
Beskrivning Månadsavgift
Kostnader utöver avgiften som tillkommer är hushållsel (kollektiv el med individuell mätning till varje bostad). Varmvatten, debitering sker efter faktisk förbrukning samt kostnad för mätning och administration som fördelas med lika belopp per lägenhet. Bredband/TV och Telefoni 220 kr/mån. Hemförsäkring.
Avgiftshöjningar
Det finns inga beslutade avgiftshöjningar i dagsläget (uppgift lämnad av föreningen 2023-03-22)
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Föreningen har 41 bilplatser och 3 MC platser i underjordiskt garage. 10 platser med laddningsmöjlighet för elbilar. Ingen kö till garageplats för närvarande. Kostnad för garageplats 840 kr/mån. Garageplats med elladdning 1176 kr/mån. 6 parkeringsplatser utomhus, kostnad 728kr/mån. 5 gästparkeringar finns. Föreningen "lånar" idag ytterligare 7 platser på tomten på Pricktorget.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Seglet
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2018
Hiss finns
Ja
Övriga utrymmen i föreningen
Miljöhus, cykelrum, barnvagns- och rullstolsförråd, städrum, fastighetsförråd. Extra lägenhetsförråd för uthyrning. Det finns även möjlighet att boka gästrum och föreningslokal för t.ex. styrelse möten.
Kommande renoveringar
Det finns inga planerade renoveringar då byggnaderna är nybyggda.
TV/internet
Kabel-TV, bredband och IP-telefoni via Telia, obligatoriskt tillägg 220 kr/mån.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2021-12-28
Energiklass
D
Specifik energianvändning
65 kWh/m²
Energiprestanda
97 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.