Såld

Exklusiv etagevåning om 124 kvm med stor takterrass i soligt söderläge på bästa kajläge...

Main image

Kajgatan 22D

Lomma

Låt oss presentera den exklusiva etagevåning om 124 kvm med stor takterrass om ca 53 kvm i soligt söderläge på bästa kajläge. Här bor man i en bostad utöver det vanliga med utsikt mot vattnet och Öresundsbron i bakgrunden. Stora ytor för umgänge och en fantastisk takhöjd upp till hela fyra meter. Vardagsrum och kök i öppen planlösning ger utrymme för stort matbord. Lägenheten har stora fönsterpartier vilket ger ett generöst ljusinsläpp och en fantastisk utsikt även inifrån bostaden. Flexibel planlösning med möjlighet till fyra sovrum om man önskar, se alternativ planskiss. Två badrum och separat tvättstuga. Egen entré och uteplats i markplan ger huskänsla och ett bekvämt boende. Välkomna på visning.

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
6 218 kr/mån
Antal rum
4
Boarea
124 m²
Byggnadsår
2012
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30
Extra kontaktperson
Profile Image
Rebecca Bernspång
Reg. Fastighetsmäklare
+46706-583500

Rumbeskrivning

HALL - Hall med mörk klinkers innanför entrédörren och i övrigt parkettgolv. Hallen har praktisk förvaring i klädkammaren under trappen som tar en upp till andra våningen.

SOVRUM - Till höger i hallen når man bostadens första sovrum som har egen utgång till uteplatsen. Sovrummet är rymligt och har stor skjutdörrsgarderob vilket ger praktisk förvaring. Parkettgolv och vita väggar. Önskar man ytterligare ett sovrum kan detta sovrum delas av till två (se alternativ planskiss).

TVÄTTSTUGA - På entréplan finner man tvättstugan med mörk klinkers på golvet och vita väggar. Här finns tvättmaskin och torktumlare från Siemens, tvättho, arbetsbänk samt väggskåp med bra förvaringsmöjligheter.

WC/DUSCH - I direkt anslutning till tvättstugan ligger bostadens första wc/dusch med mörk klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Dusch med glasdörrar, handfat med kommod, badrumsskåp och ett mindre fönster.

HALL - När man kommer upp för trappen möts man av en härlig rymd. Hallen har inbyggda spotlights vilket utmärker den sluttande taklutningen. Direkt till höger finner man ett badrum samt bostadens största sovrum.

BADRUM - Stilfullt badrum med klinkers i en gråton och vitt kakel. Badrummet är utrustat med badkar, handfat med kommod, toalett, handdukstork samt ett fönster.

SOVRUM - Stort sovrum med skjutdörrsgarderob, vita väggar samt en fondvägg i ljus nyans. Sovrummet har dessutom sluttande taklutning vilket ger en extra rymd.

SOVRUM - Via dubbeldörrar från hallen når man ytterligare ett sovrum. Från detta sovrum har man egen utgång till terrassen. Rummet har parkettgolv och vita väggar.

KÖK - Efter sovrummet kommer man till köket som är öppet i anslutning till vardagsrummet. Köket har vit köksinredning, stilfulla vitvaror från Siemens i svart och inbyggda spotlights i taket. Hel kyl och frys, inbyggd ugn och mikro, spisfläkt och spishäll. Parkettgolv och vita väggar.

VARDAGSRUM - Vardagsrummet erbjuder öppna sällskapsytor och en härlig takhöjd upp till hela fyra meter. Här har man utsikt över båtarna och vattnet. Vardagsrummet har stora fönsterpartier och utgång till terrassen.

TERRASS - Lägenhetens generösa takterrass om ca 53 kvm är insynsskyddad i soligt söderläge och har en underbar utsikt på första parkett. Terrassen har markis, förråd och trappa ner till uteplatsen. Det är förberett för bubbelpool med 3-fas uttag.

Läs mer om rummen

Allmän information

Kommendören bildades 2011 och samma år förvärvade de fastigheten Lomma 25:98. Föreningen består av hus i fyra våningar med totalt 59 bostadsrättslägenheter och 2 hyreslokaler som färdigställdes 2012. Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg för sina medlemmar.

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken Lomma – Veronika Schenström veha02@handelsbanken.se 040-368587
Handelsbanken Lomma – Susanne Olsen supe12@handelsbanken.se 040-368585

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Gatuadress
Kajgatan 22D
Postnummer, ort
234 39 Lomma
Lägenhetsnummer
61007
Boarea(BOA)
124 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Möjlighet antal sovrum
4
Andelstal
2,92050%
Andel av månadsavgift
2,23067%
Andelstal kommentar
Nettoskuldsättning: 837.522 kr (uppgift lämnad av förvaltaren Nabo)
Pantförskrivning
är pantsatt

Kostnader

Månadsavgift
6 218 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
inkl. kallvatten, värme och renhållning.
Beskrivning Månadsavgift
Kostnader utöver månadsavgiften som tillkommer är bredband/Kabel-TV/ IP-telefoni (fasta avgiften) via Telia 216 kr/mån. Varmvatten, det sker individuell mätning av varmvatten-flöde och lägenhetsinnehavare debiteras efter faktiskt förbrukning. Hushållsel, föreningen har kollektiv upphandling av hushållselen och lägenhetsinnehavare debiteras efter förbrukning. Hemförsäkring.
Avgiftshöjningar
Föreningen höjde avgiften med 3% 1/2-2023, detta var första höjningen sedan 2015. Därutöver har föreningen inga planerade avgiftshöjningar.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Gemensamt garage finns under huset. Föreningen innehar 66 st garageplatser i ett underjordiskt garage beläget under innergården. 33 av dessa 66 platser är utrustade med laddbox. Ett antal platser är handikapplatser. Garaget nås via hiss eller trappa i trapphuset. Avgift för garageplats är 600 kr/mån. Om man hyr en garageplats med laddbox betalar man 600 kr/mån + förbrukningen. Det finns också några garageplatser som kostar 400 kr/mån då dessa är smalare än övriga platser. Föreningen har även 10 gästparkeringsplatser.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Kommendören i Lomma
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2012
Upplåten mark
Enligt den ekonomiska planen åligger det bostadsrättshavaren att svara för underhåll av uteplatsen på egen bekostnad. Marken i anslutning till lägenheten ingår i bostadsrätten.
Övriga utrymmen i föreningen
Hobbyrum finns i källaren. Parkering för cyklar finns på innergården samt i cykelförråd i källaren. I källaren finns också plats för ett antal motorcyklar, förråd för barnvagnar och rullstolsladdning. Två miljöhus finns på innergården för sophantering.
TV/internet
Bredband/Kabel-TV/ IP-telefoni (fasta avgiften) via Telia. Obligatoriskt tillägg om 216 kr/mån.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2015-07-01
Energiklass
C
Specifik energianvändning
75 kWh/m²
Energiprestanda
75 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.