Såld

Välkomna till denna gavellägenhet om 107 kvm med stor söderbalkong...

Main image

Pricktorget 3

Lomma

Välkomna till denna gavellägenhet om 107 kvm, 4:a som idag disponeras som en generös 3:a. Ett bekvämt boende med stor härlig söderbalkong, utsikt över hamnen och fönster i två väderstreck. Lägenheten är belägen på andra våningen och har modern planlösning med trevliga sällskapsytor och fint ljusinsläpp. Lägenhetens flexibla planlösning ger möjlighet till tre sovrum om man önskar. Här finns wc/dusch med tvättmaskin och torktumlare, gästwc med dusch och bra förvaringsmöjligheter i stora skjutdörrsgarderober. Hiss finns samt gemensamt garage, utomhus parkering och gästparkering. Här bor man på perfekt läge i Lomma Strandstad med närhet till både badstrand, restauranger och centrum. Välkomna på visning!

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
4 887 kr/mån
Antal rum
3
Boarea
107 m²
Byggnadsår
2011/2012
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

HALL - Hall med stor skjutdörrsgarderob, parkettgolv och vita väggar.

WC/DUSCH - Till vänster från hallen når man lägenhetens första wc/dusch. Helkaklad wc/dusch med mörk klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Handfat med kommod, badrumsspegel, toalett samt dusch med glasvägg.

VARDAGSRUM - Lägenhetens vardagsrum har modern öppen planlösning med matplatsen. Ett generöst rum med stora sällskapsytor, fönster i två väderstreck och stora fönsterpartier vilket ett härlig ljusinsläpp. Parkettgolv och vita väggar. Om man önskar fler sovrum kan vardagsrummet delas av, se planskiss. Från vardagsrummet når man lägenhetens balkong.

BALKONG - Generös balkong om ca 12 kvm i soligt söderläget. Från balkongen har man en härlig utsikt över hamnen och Kajgatan. Här finns plats för ett större matbord eller loungegrupp om man önskar.

KÖK - Köket med matplats har utrymme för det stora sällskapet. Ett kök med bra arbetsytor och modern köksinredning i vitt samt med ljus kakel ovan arbetsytorna. Hel kyl och frys, ugn, häll, köksfläkt, integrerad diskmaskin samt mikrovågsugn. Parkettgolv och vita. väggar.

SOVRUM - I anslutning till hallen finner man lägenhetens första sovrum. Ett rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Parkettgolv och vita väggar. Bra förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob.

WC/DUSCH - Helkaklad wc/dusch med mörk klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Handfat med kommod, badrumsspegel med belysning, dusch med glasväggar och handdukstork. Här finns även tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan samt bänkskåp med förvaringsmöjligheter.

SOVRUM - Lägenhetens andra sovrum ligger även det i anslutning till hallen. Från sovrummet har man utsikt mot hamnen. Parkettgolv och vita väggar.

Läs mer om rummen

Allmän information

Brf Hamnvakten ligger på ett centralt läge i Lomma Strandstad. Fiskboden och Restaurang La Greppia är nära grannar och på kort gångavstånd ligger stranden och Lomma Centrum med det fina biblioteket, busstorget, butiker, banker, restauranger, apotek, café och systembolaget. De två renässansinspirerade atriumhus är uppförda 2011-2012 av JM, Pricktorget 3 (blå huset mot Fiskboden) och Pricktorget 7 (gröna huset vid kanalen) är i tre plan med stora hissar (från garageplanet och upp till översta planet) och 43 st vackra, väldisponerade lägenheter i storlekar 1-4 rum och kök. Planteringar och även gården mellan de två tvillinghusen sköts av den lokala firman Ekbacken 939 som har butik vid Brohuspark Bed & Brekfast intill Höje Å. Den tekniska förvaltning och städning sköts av HSB. För mer information, kontakta Styrelsen via e-post: styrelsen.brf.hamnvakten@gmail.com

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken Lomma – Veronika Schenström veha02@handelsbanken.se 040-368587
Handelsbanken Lomma – Susanne Olsen supe12@handelsbanken.se 040-368585

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Gatuadress
Pricktorget 3
Postnummer, ort
234 40 Lomma
Lägenhetsnummer
21-3431-1-2118-1
Boarea(BOA)
107 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Förråd tillhör lägenheten.
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Möjlighet antal sovrum
3
Andelstal insats
2,94222%
Andel av månadsavgift
2,94222%
Överlåtelseavgift
1208 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantförskrivning
är pantsatt
Pantsättningsavgift
483 kr

Kostnader

Månadsavgift
4 887 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
inkl. kallvatten, värme och renhållning.
Beskrivning Månadsavgift
Kostnader utöver avgiften som tillkommer är hushållsel, varmvatten, Telia 216 kr/mån och hemförsäkring. Föreningen har individuell mätning av varmvattnet och varje lägenhet debiteras efter faktiskt förbrukning.
Avgiftshöjningar
Det finns inga beslutade avgiftshöjningar, uppgift lämnad av föreningen 2022-08-03.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Det finns 11st P-platser och 7st gäst P-platser utomhus och i garaget ytterligare 32st P-platser inomhus. Kostnad för garageplats 600 kr/mån.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Hamnvakten
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2011/2012
Hiss finns
Ja
TV/internet
Fastigheten har bredband, IP-telefoni och digital-TV via Telia Triple Play tjänster. Obligatorisk tillägg 216 kr/mån.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2015-03-16
Energiklass
D
Specifik energianvändning
85 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.