Såld

Låt oss presentera denna välplanerade gavellägenhet om 50 kvm med solig västerbalkong...

Main image

Esplanaden 14

Lomma

Låt oss presentera denna välplanerade gavellägenhet om 50 kvm med solig västerbalkong på perfekt läge mitt i Lomma Strandstad. Här bor man högt upp i huset med ett generöst ljusinsläpp och trevliga sällskapsytor i en öppen planlösning. Lägenhetens balkong erbjuder en trivsam utsikt över Esplanaden med kajen och havet i bakgrunden. Ett modernt kök från Vedum i vacker grå ton och stilfull helkaklad wc/dusch med kombimaskin. Bostadens sovrum är beläget i svalt norrläge med egen klädkammare. Hall med praktisk skjutdörrsgarderob och avhägningmöjligheter. Ett bekvämt boende med badstranden och småbåtshamnen precis runt hörnet. Hiss och gemensamt garage finns. Välkomna på visning!

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
3 369 kr/mån
Antal rum
2
Boarea
50 m²
Byggnadsår
2018
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

HALL - Hall med parkettgolv, vita väggar samt praktiskt förvaring i skjutdörrsgarderob. Här finns även avhängningsmöjligheter.

WC/DUSCH - I anslutning till hallen finner man lägenhetens helkaklad wc/dusch med grå klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Dusch med glasväggar, takdusch, handfat med kommod, badrumsspegel med belysning samt torkställningen John. Badrummet har även praktisk kombimaskin (tvättmaskin och torktumlare) med arbetsbänk och väggskåp ovan.

KÖK - Stilrent kök i vinkel från Vedum med modern köksinredning i grå ton och vitt kakel ovan bänkskivan. Köket är utrustat med integrerad kyl/frys, induktionshäll, köksfläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikrovågsugn och integrerad diskmaskin. Parkettgolv och vita väggar. Köket och vardagsrummet har öppen planlösning vilket ger utrymme för ett matbord med plats för ett stort sällskap. Från köket har man utgång till balkongen.

BALKONG - Lägenhetens balkong har trevlig utsikt över Esplanaden med kajen och havet i bakgrunden. Njut av ett härligt västerläge med skön kvällssol. Balkongen är rymlig med plats för ett större matbord.

VARDAGSRUM - Då lägenheten är placerad på husets gavel får bostadens vardagsrum ett härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Rummet är lättmöblerat och den öppna planlösningen ger en trevlig rymd. Fönsterna har djupa fönster brädor med vacker natursten. Parkettgolv och vita väggar.

SOVRUM - I anslutning till vardagsrummet når man lägenhetens sovrum som är beläget i svalt norrläge. Sovrummet har parkettgolv, vita väggar samt förvaring i egen klädkammare.

Läs mer om rummen

Allmän information

Brf. Masten ligger mitt i Lomma Strandstads hjärta, mellan Esplanaden i väster och den nyanlagda kanalen i öster. Denna bostadsrättsförening består av 63 bostadsrättslägenheter. Ett stort garage med 68 platser finns i källaren. Föreningen har även en fin övernattningslägenhet som medlemmar kan hyra till gäster. Förvaltare är Bredablick. Husen stod färdiga 2018. Till badstranden är det ca 200 meter och småbåtshamnen ligger precis runt hörnet. I närområdet finns flera restauranger och butiker, vårdcentral, bibliotek, förskola och skola m.m. Läs mer om föreningen på brfmastenlomma.se.

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken Lomma – Veronika Schenström veha02@handelsbanken.se 040-368587
Handelsbanken Lomma – Susanne Olsen supe12@handelsbanken.se 040-368585

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Gatuadress
Esplanaden 14
Postnummer, ort
234 39 Lomma
Lägenhetsnummer
31202
Lägenhetsnummer LM
1202
Boarea(BOA)
50 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Förråd tillhör lägenheten
Antal rum
2
Antal sovrum
1
Andelstal
1.13230000%
Andelstal insats
Uppgiften saknas i föreningens register
Andel av månadsavgift
1.13230000%
Överlåtelseavgift
1208 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantförskrivning
är inte pantsatt
Pantsättningsavgift
483 kr

Kostnader

Månadsavgift
3 369 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
inkl. värme, kallvatten och renhållning.
Beskrivning Månadsavgift
Kostnader utöver avgiften som tillkommer är 220 kr/mån avseende kabel-TV, bredband och IP-telefoni (fasta delen). Varmvatten, debitering sker efter faktisk förbrukning samt kostnad för mätning och administration som fördelas med lika belopp per lägenhet. Hushållsel. Hemförsäkring.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
68 parkeringsplatser, kostnad 850 kr/mån, finns i gemensamt garage, varav 8 parkeringar har laddbox för elbil/hybrid. Kostnad för elplats 1050 kr/mån.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Masten
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2018
Hiss finns
Ja
Övriga utrymmen i föreningen
Föreningen har en fin övernattningslägenhet som medlemmarna kan hyra. Cykelparkering finns i källaren.
TV/internet
Bredband/Kabel-TV(basutbudet/IP-telefoni(fasta delen) via Telia. Obligatoriskt tillägg 220 kr/mån.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2020-04-05
Energiklass
C
Specifik energianvändning
53 kWh/m²
Energiprestanda
84 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.