Nu är detta tillbyggda och spännande stenhus till salu!

Main image

Rösträttsgatan 8

Lund

Nu är detta tillbyggda och spännande stenhus till salu! Ett modernt hus i nyfunkisstil från 1998/2004. Genom den höga takhöjden på 2,6 meter på nedre plan och med snedtak från 2,1 meter upp till 3,6 meter i det övre plan skapas här ett rymligt och ljust intryck. Vattenburen golvvärme finns både uppe och nere då huset har betongbjälklag och är uppfört i massiv lättbetongstomme. Perfekt familjevilla med stort kök, rymligt vardagsrum med stora sällskapsytor samt soffdel, fyra sovrum och två helkaklade badrum. Huset har uteplats i bästa syd/västläge och en mysig lättskött trädgård.
Här bor man på "landet" men har ändå ett bekvämt avstånd till Lunds centrum med kommunikationer, förskolor/skolor och övrig service. Värpinge är ett lugnt och familjevänligt område med även närhet till natur och rekreationsområden. Välkomna på visning!

Bostadsinfo
Pris
7 800 000 kr
Pristyp
Högstbjudande
Antal rum
7
Boarea
159 m²
Tomtareal/mark
322 kvm
Byggnadsår
1998/2004
Boendeform
Villa
Tillträde
Diskuteras
Visning
24 maj 2022, kl -
Bokad visning. Skicka sms till 0708-181200 för visningstid.
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Dan Eliasson
+46708-18 12 00

Rumbeskrivning

BOTTENPLAN
ENTRÉ/HALL - Rymlig entré/hall med garderobsvägg med gott om förvaring samt plats för avhängning för ytterkläder. Praktiskt stengolv och ljusa väggar.
KÖK - Köket som är utbyggt har ett fint ljusinsläpp från de stora härliga fönsterpartierna. Köksinredning i bok samt vitt kakel ovan arbetsytor. Här finns gott om lådor och skåp till förvaring. Köket är utrustat med diskmaskin, induktionshäll (2021), inbyggnadsugn, microvågsugn, kyl/sval samt hel frys. Diskmaskin och induktionshäll är utbytta annars är alla maskiner från byggåret. Ljusa väggar och snyggt stengolv. Härifrån når man den stenlagda uteplatsen och den mysiga trädgården.
VARDAGSRUM 1 & 2 - Till höger om hallen ligger vardagsrummet som är tillbyggt i etagé så man får "två vardagsrum". Här finns utrymme för både matplats för det stora sällskapet och soffdel. De stora fönsterpartierna mot väster i "vardagsrum 2" ger ett fint och härligt ljusinsläpp. Parkettgolv och ljusa väggar.
SOVRUM 1 - Från vardagsrummet når man ett sovrum som delas av med trivsamma skjutdörrar. Rummet har fönster mot norr samt hel garderobsvägg till förvaring. Parkettgolv och ljusa väggar.
GROVENTRÉ/TVÄTTSTUGA - Från köket når man tvättstugan som även har en groventré. Här finns tvättmaskin, torktumlare (2021) samt torkskåp och praktisk grovvask med skåp ovan till förvaring. Här finns husets värmeväxlare. Klinkergolv och ljusa väggar.
WC/DUSCH - Helkaklat badrum med vitkaklade väggar samt mosaikgolv. Dusch, toalett, tvättställ och handdukstork. Badrummet har även ett fönster mot norr.

OVANVÅNING
ALLRUM - På ovanvåningen möts man av högt i tak och mycket rymd och ljus! Allrummet kan användas som ett extra tv-rum eller en extra arbetshörna till hemma kontoret. Fönster i trappdel ger ett extra ljusinsläpp. Här finns en trevlig fransk balkong mot norr. Parkettgolv och vita väggar.
KLÄDKAMMARE - Klädkammare med bra förvaring och fönster mot norr.
BADRUM - Helkaklat badrum med vitt kakel på väggar och blått klinker på golvet och med ett fönster mot norr. Tvättställ, dusch, badkar, toalett och handdukstork.
SOVRUM 2 - Master bedroom med plats för dubbelsäng och sängmöbel. Parkettgolv och ljusa väggar samt fönster mot söder och väster.
SOVRUM 3 - Sovrum med plats för skrivbord och säng. Stort dubbelfönster mot söder som ger ett fint ljusinsläpp. Parkettgolv och vita väggar.
SOVRUM 4 - Sovrum med plats för både säng och lekhörna. Här finns garderober till förvaring och fönster mot söder. Parkettgolv och ljusa väggar.

2021 - Målat och slipat parkettgolv. Ny torktumlare. Ny induktionshäll.

Läs mer om rummen

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna någon av nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken – Lund City, Johanna Wictorin 046-195439
Handelsbanken – Lund Ideon, Camilla Dahlberg 046-159597

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
2 och 1 plans
Fastighetsbeteckning
LUND ADELSSTÅNDET 5
Område
Lund
Gatuadress
Rösträttsgatan 8
Postnummer, ort
22760 Lund
Tomtstorlek
322 kvm
Boarea(BOA)
159 m²
Boareauppgifter enligt
Lantmäteriet
Antal rum
7
Antal sovrum
4
Möjlighet antal sovrum
5
Planer och bestämmelser
Värpinge 17:26, Detaljplan (Beslutsdatum: 19960829)
Uppvärmning
Fjärrvärme
Byggnadssätt
Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 3-glasfönster
Tak: Betongpannor
Bjälklag: Betong
VA
Kommunalt vatten året om
Kommunalt avlopp
Taxeringskod
220
Taxeringsvärde(Byggnad)
2 798 000 kr
Taxeringsvärde(Mark)
2 088 000 kr
Summa taxeringsvärde
4 886 000 kr

Pantbrev/Inteckningar

Inteckningar
4
Totalbelopp
2 114 750 kr

Kostnader

Elkostnad
16 500 kr/år
Värme
18 000 kr/år
Vatten och avlopp
6 200 kr/år
Renhållning
3 000 kr/år
Antal personer i hushållet
4
Total Driftkostnad
43 700 kr/år
Kommentar
Kostnad för hemförsäkring tillkommer.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Byggnad

Byggår
1998/2004
Utförda renoveringar
2004 - Tillbyggt med utbyggt kök, vardagsrum och entré. 2021 - Målat och slipat parkettgolv. Ny torktumlare. Ny induktionshäll.
TV/internet
Tv: ComHem Internet: ComHem
Uteplatsbeskrivning
Uteplats i syd/västläge

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2022-05-08
Energiklass
D
Specifik energianvändning
124 kWh/m²
Energiprestanda
95 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.