Såld

Ljus och välplanerad 3:a med stor uteplats och egen trädgård!

Main image

Agronomvägen 6

Lund

Välkommen till Brf Sjösidan och denna härliga markplanstrea med stor uteplats och egen trädgård i sydvästläge. Bostaden har alla bekvämligheter man behöver för att göra vardagen enklare och erbjuder fina sociala ytor med praktiska lösningar för förvaring. Föreningens byggnader färdigställdes 2020 och ligger på mycket bra läge i området då de angränsar till den fina parkmiljön. Den stora stenlagda uteplatsen och gräsytan skapar en fin trädgårdskänsla och ligger dessutom i härligt sydvästligt väderstreck. Boarean disponeras över en halvt öppen planlösning för kök/vardagsrum, två bra sovrum, hall och badrum med tvättmaskin och torktumlare. Närområdet är lugnt och har god kommunikation till centrala Lund.
Varmt välkommen på visning!

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
4 009 kr/mån
Antal rum
3
Boarea
79 m²
Byggnadsår
2019
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Enligt överenskommelse
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Rebecca Bernspång
+46706-583500

Rumbeskrivning

HALL - Hallen har plats för avhängning i en praktisk och generös skjutdörrsgarderob med städskåpsfunktion. Väggarna är vitmålade och golvet är en mattlackad 3-stavsparkett från Kährs som är genomgående i bostaden.

BAD/TVÄTT - Det helkaklade badrummet är utrustat med wc, dusch, badkar, handfat med kommod, spegelskåp med belysning och torkställning. Tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk och förvaringsskåp ovan. Väggarna har delvis ett dekorativt kakel i snyggt mönster samt vitt kakel i duschdel och grå klinker på golv. Spotlights i tak.

KÖK - Ett stilrent kök från Vedum med vit inredning och bänkskiva i antracitgrå laminat. Köket har gott om förvaring i både över och underskåp och är utrustat med hel kyl och frys, integrerad ugn och mikro i bekväm arbetshöjd, spishäll, köksfläkt och integrerad diskmaskin. Väggen ovan diskbänk har matt vitt kakel, övriga väggar är vitmålade. Parkettgolv.

VARDAGSRUM - Vardagsrummet är ljust och luftigt med gott om plats för både soffgrupp och matplats i anslutning till köket. Fönsterpartiet med altandörr mot uteplatsen släpper in fint dagsljus. Vitmålade väggar och parkettgolv. Härifrån nås lägenhetens fina uteplats. Fönster och altandörr har stilrena plisségardiner som enkelt kan reglera ljusinsläppet.

UTEPLATS - En stor och härlig stenlagd uteplats i sydvästläge med plats för både matgrupp, lounge, grill och plantering i krukor. I anslutning till uteplatsen finns en gräsmatta som även hör till bostadsrätten och verkligen bidrar till trädgårdskänslan.

SOVRUM 1 - Det stora sovrummet ligger avskilt placerat i anslutning till hallen. Här finns gott om plats för dubbelsäng och annan sovrumsmöbel. Skjutdörrsgarderober med bra förvaring i. Vitmålade väggar och parkettgolv.

SOVRUM 2 - Det andra sovrummet ligger också i anslutning till hallen och kan användas som barnrum, gästrum alternativ till ett hemma kontor. Vitmålade väggar samt en snygg fondvägg i mörkblå nyans och parkettgolv.

Läs mer om rummen

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
BRF Sjösidan är en äkta bostadsrättsförening belägen i Råbylund i östra Lund. Föreningen har fyra flerbostadshus med fem våningar, totalt 92 bostadsrättslägenheter. Med Råby Sjöpark precis utför dörren har man tillgång till unik miljö och närhet till naturen. Inflyttning i föreningens hus påbörjades hösten 2019. Föreningen har avtal med Riksbyggen för ekonomisk förvaltning och med JM AB för teknisk förvaltning.

PARKERING
Föreningen disponerar över 75 parkeringsplatser varav i 63 garage (varav 6 st. med laddbox) och en MC-plats samt tolv öppna parkeringsplatser varav 8 är för besökande och 4 för boende. Internt kösystem tillämpas, kontakta föreningen för mer information.
brfsjosidanilund@gmail.com

KABEL-TV OCH BREDBAND
Fastigheten är fiberansluten för leverans av bredbandstelefoni, digital-TV och internettjänster via Telia, s k Triple Play. Obligatoriskt tillägg till månadsavgiften om 220 kr/månad.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Låst cykelförvaring och miljöstation finns utanför portarna. Cykelförvaring finns även i källarplan.

EKONOMI
I samband med överlåtelse debiteras köpare en överlåtelseavgift motsvarande 2,5% av aktuellt prisbasbelopp och en pantsättningsavgift motsvarande 1% av aktuellt prisbasbelopp.
I dagsläget finns inte några beslut gällande förändring av månadsavgifterna

REPARATIONER OCH UNDERHÅLL
2-årsbesiktining har genomförts och nu åtgärdas de besiktningsanmärkningar från garantibesiktningen och några lättare åtgärder i utemiljön.

ÖVRIGT
Föreningen godkänner delat ägande.

Läs mer

Övrigt

Kontakta mäklaren för en skriftlig boendekalkyl.

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna någon av nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken – Lund City, Johanna Wictorin 046-195439
Handelsbanken – Lund Ideon, Camilla Dahlberg 046-159597

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Råbylund
Gatuadress
Agronomvägen 6
Postnummer, ort
22480 Lund
Lägenhetsnummer
31002
Lägenhetsnummer LM
1002
Boarea(BOA)
79 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Bostadsrättsinnehavaren disponerar ett källarförråd.
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Andelstal
1,2085
Andel av månadsavgift
1,20855
Överlåtelseavgift
1208 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantförskrivning
är pantsatt
Pantsättningsavgift
483 kr

Kostnader

Månadsavgift
4 009 kr/mån
Beskrivning Månadsavgift
Uppvärmning och kallvatten ingår i avgiften. Varmvatten debiteras separat efter faktisk förbrukning. Hushållsel och hemförsäkring tillkommer. Obligatoriskt tillägg för Kabel-tv/bredbandsavgift om 220 sek/mån
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Bostadsrättföreningen Sjösidan i Lund
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2019
Hiss finns
Ja
Upplåten mark
Uteplatsen/marken är upplåten med bostadsrätten (ingår i bostadsrätten)
Övriga utrymmen i föreningen
Alla lägenheter har förråd som ingår i bostadsrätten. Det finns barnvagnsförråd och rullstolsförråd. Låst cykelförvaring både under och ovan jord.
TV/internet
Telia Triple play. Obligatoriskt tillägg till månadsavgiften om 220kr/mån.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2020-03-31
Energiklass
C
Energiprestanda
79 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.