Såld

På perfekt kajläge i Lomma Hamn är nu denna 3:a om 85 kvm med inglasad söderbalkong till salu!

Main image

Kajgatan 4E

Lomma

På perfekt kajläge i Lomma Hamn är nu denna 3:a om 85 kvm med inglasad söderbalkong till salu! Här bor man på första parkett med utsikt mot vattnet och Varvstorget. Lägenheten byggdes 2017 och har alla bekvämligheter man kan önska sig. Ett välplanerat boende med öppna och trevliga sällskapsytor. Modernt kök med exklusiv stenskiva. Badrum med tvättmaskin och torktumlare, gästwc, två sovrum samt bra förvaringsmöjligheter i både garderober och klädkammare. Garage finns under huset. Brf Kryssaren är en förening med god ekonomi. Ett boende som måste upplevas. Välkomna på visning!

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Utgångspris
Månadsavgift
4 643 kr/mån
Antal rum
3
Boarea
85 m²
Byggnadsår
2016
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

HALL - Välkomnande hall med förvaring i garderob. Hallen har parkettgolv som är genomgående i lägenheten och ljusa väggar.

VARDAGSRUM - Bostadens vardagsrum har öppen planlösning med köket vilket ger stora sällskapsytor. Härifrån har man utgång till den härliga inglasade balkongen i soligt söderläge. Vardagsrummet har parkettgolv och vita väggar samt stora fönsterpartier med generöst ljusinsläpp. Här finns plats för större soffa och tv-del. Matplats i anslutning med köket där man har utsikt mot kajen.

BALKONG - Balkongen är belägen i soligt söderläge med praktiskt skjutbart glasparti. Härifrån den inglasade balkongen njuter man av Lommas pulserande liv långt ut på hösten. Finns plats för både möblemang och soffa.

KÖK - Lägenhetens kök i vinkel är stilfullt och har modern vit inredning från Marbodal med stenskiva i svart, och vitt blankt kakel ovan arbetsytorna. Köket är utrustat med induktionshäll (Siemens), ugn i arbetshöjd (Siemens, rostfri), mikrovågsugn i arbetshöjd (Siemens, rostfri), två kombinerade kyl- och frys (Siemens, rostfri), integrerad diskmaskin (Siemens) och spiskåpa (Franke, rostfri). Köket har gott om arbetsytor samt stor matplats i anslutning till vardagsrummet. Ekparkett på golvet och vita väggar.

SOVRUM - Det stora sovrummet är rymligt och har praktisk förvaring i skjutdörrsgarderob med Elfa-inredning. Utsikt mot innergården. Parkettgolv på golvet och vita väggar.

WC/DUSCH - Helkaklat badrum med mörkgrå klinker på golvet och vitt högblankt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med dusch med glasväggar med grå kakel vid duschdel, kommod med två lådor, spegelskåp, toalettstol och handdukstork. Här finns också tvättmaskin (Siemens) och torktumlare (Siemens) med praktisk bänkskiva och väggskåp ovan.

SOVRUM - Sovrum med parkettgolv och vita väggar. Även detta rum har utsikt mot innergården och är rymligt och har gott om plats för både säng och arbetshörna om man önskar.

GÄST/WC - I anslutning till hallen finner man lägenhetens gästwc i modern och stilren känsla. På golvet ligger klinkers i mörkgrått samt ljusa väggar. Kommod med skåp, spegelskåp och toalettstol.

KLÄDKAMMARE - Klädkammare med Elfa-inredning och bra förvaringsmöjligheter.

Läs mer om rummen

Allmän information

Brf Kryssaren består av 68 lägenheter i storlekar om ett till fyra rum och kök, 41-127 kvm och ligger vackert vid hamninloppet. På paradläge vid Varvstorget har det skapats ett mysigt bostadskvarter som slutgiltigt binder samman hamnen och stranden med det nya Lomma centrum. Bostäderna stod klara 2017. Brf Kryssaren har en stor gemensam grön innergård. Föreningen har god ekonomi och det finns inga beslutade avgiftshöjningar (uppgift lämnad av föreningen 2022-08-26). Föreningen har 22 elladdningsplatser i garaget. Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg för medlemmarna. Förvaltare är Bredablick.

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea samt biarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken Lomma – Veronika Schenström veha02@handelsbanken.se 040-368587
Handelsbanken Lomma – Susanne Olsen supe12@handelsbanken.se 040-368585

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Lomma Hamn
Gatuadress
Kajgatan 4E
Postnummer, ort
234 40 Lomma
Lägenhetsnummer
41101
Lägenhetsnummer LM
1101
Boarea(BOA)
85 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Förråd tillhör lägenheten.
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Andelstal
1,51750%
Andel av månadsavgift
1,51750%
Överlåtelseavgift
1208 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantförskrivning
är pantsatt
Pantsättningsavgift
483 kr

Kostnader

Månadsavgift
4 643 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
inkl. kallvatten, värme, bostadsrättstillägg och renhållning.
Beskrivning Månadsavgift
Kostnader utöver avgiften som tillkommer är bredband / TV/IP-telefoni (fasta delen) via Telia 220:-/mån (obligatoriskt tillägg). Föreningen har kollektiv upphandling av hushållsel, debitering sker efter faktiskt förbrukning. Varmvatten debiteras efter faktisk förbrukning samt kostnad för mätning och administration som fördelas med lika belopp per lägenheten. Kostnad för hemförsäkring tillkommer.
Avgiftshöjningar
Det finns inga beslutade avgiftshöjningar i dagsläget (uppgift lämnad av föreningen 2022-08-26).
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Garage finns under huset och plats hyrs separat. Kostnad 800 kr/ mån. För garageplats med elladdning (22 st) är kostnaden 800 kr/mån + 200 kr/mån till föreningen + 50 kr/mån samt förbrukning till OKQ8 som föreningen ingått avtal med. Besöksparkering finns på gården (5 platser varav en HK-plats) samt besöksparkering (5 platser) borta på Esplanaden.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Kryssaren i Lomma
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2016
Hiss finns
Ja
Övriga utrymmen i föreningen
Förråd tillhör lägenheten.
Kommande renoveringar
Föreningen planerar för solceller samt att investera i ett nytt låssystem.
TV/internet
Kabel-TV, bredband och IP-telefoni (fasta delen) via Telia, kostnad 220 kr/mån.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration ej utförd

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.