Såld

Låt oss presentera denna genomgående 3:a om 79 kvm med uteplats i västerläge...

Main image

Tåggränd 1

Lomma

Låt oss presentera denna genomgående 3:a om 79 kvm med uteplats i västerläge. Lägenheten är under uppförande och är inflyttningsklar 24 maj 2022. Helt nybyggd bostad med modernt kök från Vedum med alla bekvämligheter. Bostaden har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger trevliga sällskapsytor. Den extra takhöjden om 2,7 m samt det generösa ljusinsläppet ger dessutom en härlig rymd. Från vardagsrummet når man uteplatsen i soligt västerläge som är belägen mot den gemensamma innergården. Wc/dusch med tvättmaskin och torktumlare samt bra förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderober och klädkammare. Hiss och gemensamt garage finns. Vänligen kontakta ansvarig mäklare Anna Eriksson för mer information.

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
4 322 kr/mån
Antal rum
3
Boarea
79 m²
Byggnadsår
2022
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Alla bilder

Rumbeskrivning

HALL - Rymlig hall med grå klinkers på golvet och vita väggar. I hallen har man stor skjutdörrsgarderob med praktisk inredning från Elfa.

VARDAGSRUM - Vidare från hallen når man bostadens vardagsrum som har öppen planlösning med köket vilket ger generösa sällskapsytor. Vardagsrummet är lättmöblerat och har mattlackad ekparkett samt vita väggar. Från vardagsrummet når man den stenlagda uteplatsen i soligt västerläge.

KÖK - Modernt kök från Vedum med stilfull köksinredning i grå ton och grå Terrasso klinkers ovan arbetsytorna. Köket har bra arbetsytor och är utrustat med induktionshäll (Siemens), ugn (Siemens), mikrovågsugn (Siemens), kyl och frys (Siemens), integrerad diskmaskin (Siemens) samt köksfläkt (Franke). Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger plats för det stora sällskapet. Mattlackad ekparkett och vita väggar.

PASSAGEN - I passagen till lägenhetens sovrum och wc/dusch har man en stor skjutdörrsgarderob. Även här har man praktisk inredning från Elfa.

WC/DUSCH - Helkaklad wc/dusch med vitt matt kakel på väggarna och grå klinkers på golvet. Dusch med duschväggar i klarglas, handfat med kommod, badrumsspegel, toalettstol samt torkställning (John). Tvättmaskin och torktumlare från Siemens med bänkskiva och väggskåp ovan.

SOVRUM - Lägenhetens större sovrum har mattlackad ekparkett, vita väggar samt klädkammare.

SOVRUM - Sovrum med mattlackad ekparkett och vita väggar.

Läs mer om rummen

Allmän information

Brf Fören består av 47 lägenheter och 18 gathus som alla är upplåtna med bostadsrätt. Brf Fören är under uppförande och byggherre är JM AB. Föreningen har även två lokaler i markplan mot Varvstorget, varav den större är anpassad för restaurangverksamhet. Här bor man mitt i Lommas vackraste del samtidigt som har service, kommunikationer, skola, shopping, bibliotek och restauranger om hörnet. Denna lägenhet är har tillträde den 24 maj 2022 vilket också är första inflyttningen i projektet. Sista bostäderna i projektet har preliminär inflyttning i november 2022. Föreningen har rätt att ta ut överlåtelseavgift samt pantsättningsavgift enligt bifogade stadgar.

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken Lomma – Veronika Schenström veha02@handelsbanken.se 040-368587
Handelsbanken Lomma – Susanne Olsen supe12@handelsbanken.se 040-368585

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Lomma Hamn
Gatuadress
Tåggränd 1
Postnummer, ort
234 40 Lomma
Lägenhetsnummer
11003
Lägenhetsnummer LM
1003
Boarea(BOA)
79 m²
Beskrivning av förråd
Förråd tillhör lägenheten.
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Andelstal
1,47%
Andelstal insats
Uppgiften saknas i föreningens register
Andel av månadsavgift
Uppgiften saknas i föreningens register
Pantförskrivning
är inte pantsatt

Kostnader

Månadsavgift
4 322 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
inkl. kallvatten, värme och renhållning. Obligatoriskt tillägg Telia 220 kr/mån (bredband, TV och Telefoni). Individuell mätning för varmvatten och hushållsel.
Beskrivning Månadsavgift
Kostnader utöver avgiften som tillkommer är varmvatten, hushållsel, Triple Play 220 kr/mån (bredband, TV och Telefoni) och hemförsäkring med bostadsrättstillägg. Varmvatten debiteras separat via månadsavi efter individuell uppmätt förbrukning. Gemensamt el-abonnemang med undermätning av hushållsel för varje lägenhet. Enligt ekonomisk plan beräknad kostnad för varmvatten till 145 kr/mån och hushållsel 335 kr/mån.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Bostadsrättsföreningen Fören i Lomma
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2022
Upplåten mark
Enligt den ekonomiska planen ingår mark i anslutning till lägenheten i bostadsrätten. Hur stor yta uteplatsen är anges inte.
Övriga utrymmen i föreningen
Föreningen har gästrum med egen wc/dusch. På gården finns flera cykelparkeringar. De flesta under tak. I garaget finns också plats för cykeln. Den skyddade kvartersgården utformas för att vara de boendes gemensamma uteplats med bänkar, sittgrupper och en lummig pergola. På gården finns vackra planteringar med bland annat träd, blommor och kryddörter. Här finns också lekytor med utrustning för barnen. Miljörum finns på innergården samt i flerfamiljshuset.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration ej utförd

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.