Såld

Låt oss presentera denna kvadratsmarta 3:a med uteplats och trädgård i västerläge...

Main image

Rosentorpsvägen 18

Oxie

Låt oss presentera denna kvadratsmarta 3:a med radhuskänsla om 69 kvm. Lägenheten har ett perfekt läge på området med uteplats och trädgård i härligt västerläge. Ett bekvämt och välplanerat boende med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger trevliga sällskapsytor. Två sovrum, badrum med tvättmaskin och torktumlare samt stor klädkammare med bra förvaringsmöjligheter. Förråd och parkeringsplats tillhör lägenheten. Bostadsrättsföreningen är välskött med god ekonomi. Välkomna på visning av ett trivsamt boende med närhet till förskola och natursköna omgivningar.

Bostadsinfo
Status
Såld
Pris
1 595 000 kr
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
4 339 kr/mån
Antal rum
3
Boarea
69 m²
Byggnadsår
2012
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

HALL - Lägenhetens hall är rymlig med gott om plats för avhängning . I anslutning till hallen har man en garderob samt en stor klädkammare med mycket bra förvaringsmöjligheter. Parkettgolv och vita väggar.

SOVRUM - Till vänster i hallen finner man lägenhetens största sovrum. Här finns plats för både dubbelsäng samt arbetshörna om man önskar. Parkettgolv, vita väggar samt garderob.

BADRUM - Badrum med tvättmaskin och torktumlare. Ljus våtrumsmatta på golvet samt vitt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med badkar, toalett, handfat med kommod samt badrumsspegel.

KÖK - Vidare in i lägenheten når man köket med matplatsen. Köket och vardagsrum har öppen planlösning vilket ger trevliga sällskapsytor. Här finns plats för ett större matbord om man önskar. Stilren köksinredning i vitt med vitt kakel ovan arbetsytorna. Köket är utrustat med häll, ugn, köksfläkt, diskmaskin och kyl/frys. Parkettgolv och vita väggar.

VARDAGSRUM - Vardagsrummet har parkettgolv och vita väggar. Härifrån har man utgång till uteplatsen och trädgården. Vardagsrummet är lättmöblerat med plats för stor soffa.

UTEPLATS - Uteplats och trädgården är belägen i härligt västerläge. Uteplatsen är i skyddat läge under tak med plats för ett matbord. Vidare från uteplatsen når man lägenhetens trädgård samt föreningens gemensamma trädgård som ligger i anslutning.

SOVRUM - Lägenhetens mindre sovrum har fönster i två väderstreck vilket ger ett trevligt ljusinsläpp. Sovrummet har parkettgolv och vita väggar och är beläget i anslutning till vardagsrummet.

Läs mer om rummen

Allmän information

Brf Boklok Tuvängen i Oxie registrerades 2011 och föreningen äger byggnad och mark med adress Rosentorpsvägen 6-42 i Oxie. Fastigheten består av fem tvåvåningshus med totalt 28 lägenheter samtliga upplåtna med bostadsrätt. Till fastigheten hör 33 parkeringsplatser varav två handikappsplatser. Föreningen har två gemensamma städdagar, en på våren och en på hösten. Föreningen sköter tillsammans det löpande underhållet (gräsklippning, klippning av häckar osv). Den ekonomiska förvaltningen sköts av Akevo AB. Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg för medlemmarna.

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea samt biarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken Lomma – Veronika Schenström veha02@handelsbanken.se 040-368587
Handelsbanken Lomma – Susanne Olsen supe12@handelsbanken.se 040-368585

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Oxie
Gatuadress
Rosentorpsvägen 18
Postnummer, ort
238 33 Oxie
Lägenhetsnummer
D2
Lägenhetsnummer LM
1001
Boarea(BOA)
69 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Förråd tillhör lägenheten
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Andelstal
3,60500%
Andel av månadsavgift
3,61%
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantförskrivning
är inte pantsatt

Kostnader

Månadsavgift
4 339 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
värme, vatten, hushållsel, parkering och bostadsrättstillägg. Obligatoriskt tillägg för bredband, TV och telefoni 165 kr/mån. Kostnad för hemförsäkring tillkommer.
Avgiftshöjningar
Det finns inga beslutade avgiftshöjningar i dagsläget (uppgift lämnad av föreningen 2020-10-29).
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Parkeringsplats (nr 20) tillhör lägenheten. Parkering för besökare finns.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Bostadsrättsföreningen Boklok Tuvängen I Oxie
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2012
Upplåten mark
Uteplatsen/marken är upplåten med bostadsrätten (ingår i bostadsrätten, uppgift hämtad från ekonomisk plan). Antal kvadratmeter anges inte av den upplåtna marken.
Övriga utrymmen i föreningen
Gemensamhetsförråd finns med trädgårdsredskap samt gräsklippare.
TV/internet
Föreningen har tecknat gemensamt bredband, TV och telefoni, obligatoriskt tillägg 165 kr/mån.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2012-09-25
Specifik energianvändning
86 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.