Såld

Generös gaveltrea om 88 kvm med utsikt mot Öresundsbron...

Main image

Arkitektgatan 41

Malmö

Välkomna till denna generösa gaveltrea om 88 kvm. Lägenheten har en stor inglasad balkong som fungerar som extrarum stora delar av året. Här bor man högt upp i huset med härliga sällskapsytor, generöst ljusinsläpp och trevlig utsikt med Öresundsbron i bakgrunden. Kök med bra arbetsytor och matplats med utrymme för det stora sällskapet. Två sovrum, separat tvättstuga, badrum samt gästwc. Ett bekvämt och välplanerat boende på lugna och populära Arkitektgatan med närhet till Mobilias köpcenter, skolor, dagis m.m. Hiss från markplan. Välkomna på visning!

Bostadsinfo
Status
Såld
Pris
1 800 000 kr
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
5 294 kr/mån
Antal rum
3
Boarea
88 m²
Byggnadsår
1967
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Dan Eliasson
+46708-18 12 00
Extra kontaktperson
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

HALL - Rymlig hall med plats för avhängning. Ljusa väggar och plastmatta.

GÄSTWC - I anslutning till hallen finner man lägenhetens gästwc med vit klinkers och blåa väggar. Toalett, handfat samt badrumsskåp.

BADRUM - Halvkaklat badrum med vitt klinkers samt vitt kakel och mönstrad tapet. Badkar, toalett, handdukstork, handfat samt badrumsskåp.

MATPLATS - Till höger efter hallen ligger matplatsen som är rymlig med plats för det stora sällskapet. Vita väggar och plastmatta.

KÖK - Köket är äldre och har bra arbetsytor med kakel ovan. Köket är utrustat med kyl/frys, spis/ugn samt köksfläkt. Plastmatta på golvet och vita väggar.

TVÄTTSTUGA - Separat och rymlig tvättstuga med tvättho och förvaringsmöjligheter.

VARDAGSRUM - Lägenhetens vardagsrum är stort och har ett generöst ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Ett lättmöblerat rum med parkettgolv och vita väggar. Från vardagsrummet har man trevlig utsikt med Öresundsbron i bakgrunden.

SOVRUM - I anslutning till vardagsrummet finner man det första sovrummet som idag används som TV-rum. Mönstrad tapet samt parkettgolv. Från detta sovrum når man den inglasade balkongen.

SOVRUM - Sovrum med heltäckningsmatta och ljus tapet. Även här ifrån har man utgång till den stora inglasade balkongen.

INGLASAD BALKONG - Den inglasade balkongen är mycket generös med plats för både matbord och loungedel. Balkongen fungerar som ett extra rum stora delar av året.

Läs mer om rummen

Allmän information

Bostadsrättföreningens hus byggdes år 1967 på fastigheten Arkitekten 1-5. Föreningen består av 315 lägenheter med adress Arkitektgatan 1-55 i Malmö. Föreningen innehar marken med tomträtt, senaste omförhandling var 2020-01-01. I föreningens fastighetsförsäkring ingår bostadsrättstillägg gör föreningens lägenheter. För att ta del av utförda samt kommande renoveringar se årsredovisningen. Den ekonomiska förvaltningen sköts av HSB. För mer information besöka föreningens hemsida, https://www.hsb.se/malmo/brf/anneberg/ .

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea samt biarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken Lomma – Veronika Schenström veha02@handelsbanken.se 040-368587
Handelsbanken Lomma – Susanne Olsen supe12@handelsbanken.se 040-368585

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Södertorp
Gatuadress
Arkitektgatan 41
Postnummer, ort
215 63 Malmö
Lägenhetsnummer
261
Lägenhetsnummer LM
1503
Boarea(BOA)
88 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Andelstal insats
0,33676%
Andel av månadsavgift
0,33676%
Överlåtelseavgift
1190 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantförskrivning
är inte pantsatt
Pantsättningsavgift
476 kr

Kostnader

Månadsavgift
5 294 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
inkl. värme, VA, bredband, kabel-TV (basutbudet) och bostadsrättstillägg.
Beskrivning Månadsavgift
Kostnader utöver avgiften som tillkommer är hushållsel och hemförsäkring. Föreningen tillämpar gemensam el vilket innebär att den individuella elförbrukningen debiteras på månadsavgiften.
Avgiftshöjningar
Enligt årsredovisningen anser styrelsen att avgifterna i normalfallet ska höjas lite varje år för att undvika stora höjningar enskilda år.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Föreningen har både garage och parkeringsplatser för uthyrning. Parkeringsplats 150 kr/mån. Garageplats 350 kr/mån. Det finns 4 parkeringsplatser vid Arkitektgatan 43 , skriftligt tillstånd krävs. Separat kö tillämpas.

Bostadsrätt

Namn på Brf
HSB Brf Anneberg i Malmö
Markägare
Marken är tomträtt

Byggnad

Byggår
1967
Hiss finns
Ja
Övriga utrymmen i föreningen
Gemensam tvättstugor finns, totalt 10 st tvättstugor som är belägna i husens källare där varje tvättstuga är utrustad med 2 tvättmaskiner, 1 centrifug, 1 torktumlare, elmangel och torkrum. Bokning elektroniskt. Det finns en fritidslokal som kan hyras för 250 kr/kväll som är utrustad med diskmaskin, porslin för 30 personer samt kaffebryggare (ej kokvrå). Gym som kostar 400 kr/år (hela familjen för 600 kr/år), bibliotek med biljardbord och darttavla. På innergården finns grillplats med 2 st grillar samt utemöbler att tillgå, boulebana som ligger mellan höghusen. Cykelställ finns på gården, cykelparkering finns i varje källare.
Kommande renoveringar
Föreningen har en underhållsplan som sträcker sig över 10 år men har inget större underhåll planerat för 2021.
TV/internet
Kabel-TV via Sydantenn , analoga utbudet ingår i avgiften. Föreningen har tecknat avtal med Bredband2 om gruppanslutning av bredband. Det innebär att bredband med hastighet 100/10 MB ingår i månadsavgiften med en anslutningsavgift (engångskostnad) på 200kr.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2018-11-23
Energiklass
E
Specifik energianvändning
124 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.