Såld

Äntligen en fyra i mycket bra skick till salu i skuldfria brf Linero

Main image

Kämpagränden 13 C

Lund

Äntligen en fyra i mycket bra skick till salu i skuldfria brf Linero! 95 välplanerade kvadratmeter med inglasad balkong där man ser ut över den skånska slätten.

Nyare kök, två helkaklade badrum, skjutdörrsgarderober och klädkammare. Nyare golv och ytskikt samt många infällde spotlights samt många smarta lösningar och skjutdörrar integrerade i väggarna på flera ställe. Stort förråd i trapphuset på samma våning.
Välkommen på visning

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
5 092 kr/mån
Antal rum
4
Boarea
95 m²
Byggnadsår
1971
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Dan Eliasson
+46708-18 12 00

Rumbeskrivning

HALL - Praktisk hall med skjutgarderob, laminatgolv från Pergo, ljusa väggar och infällda spotlights i taket. Längre in i hallen finns ytterligare en skjutdörrsgarderob. Entrédörr är bytt 2018 till en säkerhetsdörr.

WC/DUSCH 1 - Helkaklat badrum med kakel och klinkers i sandfärgade tomer. Här finns duschhörna, handfat med kommod, toalett och handdukstork (vatten).

KÖK - Stilsäkert kök från Nabis (2013) med kyl och frys från Electrolux medan spishäll, ugn, diskmaskin och micro kommer från Siemens. Smarta lösningar och inbyggd belysning finns i köket och matplatsen. Laminatgolv från Pergo och ljusa väggar.

VARDAGSRUM - Ljust vardagsrum med laminatgolv från Pergo, ljusa väggar och infällda spotlights i taket. Utgång till balkongen.

BALKONG - Från den inglasade balkongen ser man långt ut över den skånska slätten. Smart och praktiska sittmöbler som är specialbyggda till balkongen.

SOVRUM - Lägenhetens största sovrum med laminatgolv från Pergo, ljusa väggar och infällda spotlights i taket.
Rymlig klädkammare.

WC/DUSCH 2 - Helkaklar badrum med blått klinkers och vitt kakel. I badrummet finns ångdusch, tvättmaskin, handfat med skåp och vägghängd toalett.

SOVRUM - Sovrum med garderob, laminatgolv från Pergo, ljusa väggar och infällda spotlights i taket.

SOVRUM - Sovrum med laminatgolv från Pergo, ljusa väggar och infällda spotlights i taket.

Läs mer om rummen

Övrigt

Till bostadsrätten hör ett enskilt förråd som är beläget i trapphuset.

Bostadsrättsföreningens byggnader uppfördes år 1971 på fastigheterna Linero Vikingen 1 och Linero Vikingen 2 som föreningen innehar med äganderätt. Fastigheternas adresser är Kämpagränden 1-23 i Lund.

Senaste renoveringarna i föreningen är följande;
2019 – Lekplatsbesiktning och åtgärd. Brytskydd C-Profilen för entrédörrar för bättre säkerhet.

2019-2020
Byte av yttre fönsterbågar inklusive drevning. Systematiskt brandskyddsarbete inklusive prövning av rökluckor. Den årliga servicen på tvättutrustningen. Gårdsplats. Flera grillplatser finns i området.

Tvättstugorna finns i hus 5, 13, 17 samt 21 och grovtvättmaskiner för mattvätt o dyl. finns i hus 5, och 17.
Föreningen har ett övernattningsrum som får användas av föreningens medlemmar. Detta kostar 100:-/dygn. Föreningen har även pingisrum för den aktive medlemmen. Föreningen har också en fritidslokal som kan hyras till en kostnad om 200 kr/tillfälle. En depositionsavgift erlägges om 500 kr.
Bostadsrättsföreningen är en HSB-ansluten bostadsrättsförening. Föreningen består av 273 bostadsrätter och en hyresrätt. De tolv husen, vackert belägna på en höjd i sydöstra Lund med vidsträckt utsikt, är grupperade i fyra rader med tre hus i varje.
Lägenheterna är fördelade på 43 st. ettor (35–48 m²), 39 st. tvåor (62 alt. 71 m²), 156 st. treor (78 alt. 85 m²) samt 36 st. fyror (95 m²).
Området är grönt och luftigt, med fina strövområden inpå knuten. Inom området finns lekplatser som uppfyller EU:s krav på säkerhet, två grillplatser samt en liten fotbollsplan.
På Linero torg finns livsmedelsaffär, bibliotek, vårdcentral, apotek m.m. I närheten finns också grundskola, förskolor, fritidsgård samt Vikingahallen för olika slag av motion.
Lokal busslinje passerar området plus att det är nära till flera av Skånetrafikens hållplatser. För de boendes trivsel och för att garantera god service har vi en vicevärd på halvtid och fastighetsskötare från Climat80.

Köparen/köparna måste vara medlemmar i HSB innan beslut om medlemskap i föreningen tas.

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna någon av nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken – Lund City, Johanna Wictorin 046-195439
Handelsbanken – Lund Ideon, Camilla Dahlberg 046-159597

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Lund
Gatuadress
Kämpagränden 13 C
Postnummer, ort
224 76 Lund
Lägenhetsnummer
0716
Boarea(BOA)
95 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Andelstal insats
0,47813%
Andel av månadsavgift
0,47813%
Överlåtelseavgift
1190 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Säljare
Pantsättningsavgift
476 kr

Kostnader

Månadsavgift
5 092 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
I avgiften ingår vatten & värme (fast avgift), kabel-tv (Comhem). Tillkommer 128 kr/mån för bredband 250 (Telenor).
Kommentar
Tillkommer kostnad för hushållsel och hemförsäkring.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Linero

Byggnad

Byggår
1971

Energideklaration

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.