Såld

Nu är denna fina 2:a om 62,5 kvm med stor balkong till salu i centrala Lund..

Main image

Råbygatan 11B

Lund

Nu är denna fina 2:a om 62,5 kvm med stor balkong till salu i centrala Lund. Läget är utmärkt med Mårtenstorget runt knuten och hela Lunds City nära till hands. Ett välutrustat kök och en trevlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger stora sällskapsytor. Matplatsen har ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Rymligt badrum (förberett för tvättmaskin), sovrum med garderob samt bra förvaringsmöjligheter i den möblerbara hallen. I huset finns hiss som går ner till källaren där både förråd och tvättstuga finns. Ett bekvämt boende mitt i city. Välkomna på visning!

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
3 673 kr/mån
Antal rum
2
Boarea
62.5 m²
Byggnadsår
1986
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Enligt överenskommelse
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

HALL - Stor välkomnande hall med gott om plats och förvaringsmöjlighet i garderober. Ljusa väggar och grå linoleummatta på golvet

VARDAGSRUM - Rymligt vardagsrum med stora sällskapsytor och plats för stor soffgrupp. Ljusa väggar samt ekparkett. Härifrån når man bostadens härliga balkong.

BALKONG - Väl tilltagen balkong i österläge med härlig förmiddagssol. Trevlig utsikt över den lugna och lummiga innergården.

KÖK/MATPLATS - Köket har vita skåpsluckor och har bra arbetsytor med rostfri bänkskiva och vitt kakel ovan bänkskiva. Köket är utrustat med spis, fläkt, diskmaskin samt hel kyl och frys.
I anslutning till köket ligger matplatsen som har ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Ljus mönstrad tapet och ekparkett som fortsätter in i vardagsrummet.

SOVRUM - Lägenhetens sovrum är beläget mot innergården. Här finns plats för både dubbelsäng och förvaringsmöbel. Garderob med bra förvaringsmöjligheter, ljusa väggar och ekparkett.

WC/DUSCH - Stor wc/dusch med vitt kakel på väggarna samt en ljus våtrumsmatta på golvet. Badrummet är utrustat med dusch med glasvägg, wc, handfat och spegelskåp. Här är förberett för tvättmaskin.

Läs mer om rummen

Allmän information

Riksbyggens Brf Lundahus nr 4 bildades 1986. Föreningen äger fastigheten Bagaren 11 i Lunds Kommun. På fastigheterna finns 2 st byggnader med 56 st lägenheter, uppförda 1986. Fastigheternas adress är Råbygatan 11-13 och Skolgatan 2 i Lunds kommun. Bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring. Senast föreningen årsavgift ändrades var 2016-01-01 och då höjdes den med 1,5%. Finns inga beslutade avgiftshöjningar i dagsläget (uppgift lämna av föreningen 2021-03-12).

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt. Köparen uppmanas

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna någon av nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken – Lund City, Johanna Wictorin 046-195439
Handelsbanken – Lund Ideon, Camilla Dahlberg 046-159597

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Lund City
Gatuadress
Råbygatan 11B
Postnummer, ort
223 61 Lund
Lägenhetsnummer
0019
Boarea(BOA)
62.5 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Antal rum
2
Antal sovrum
1
Andelstal
1,5373%
Andel av månadsavgift
1,53731%
Överlåtelseavgift
1190 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantförskrivning
är pantsatt
Pantsättningsavgift
476 kr

Kostnader

Månadsavgift
3 673 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
inkl. vatten, internet, kabel-TV (basutbudet), IP-telefoni (fasta delen) och renhållning. Obligatoriskt tillägg för värme 510 kr/mån .
Beskrivning Månadsavgift
Kostnader utöver avgiften som tillkommer är hushållsel och hemförsäkring. Föreningen har kollektiv upphandling av hushållselen och tillämpar individuell mätning av el.
Avgiftshöjningar
Finns inga beslutade avgiftshöjningar i dagsläget (uppgift lämna av föreningen 2021-03-12).
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Parkering finns att hyra på Dammgården. Parkeringarna följer inte lägenheten utan kösystem tillämpas via Riksbyggen.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Riksbyggen Brf Lundahus nr 4

Byggnad

Byggår
1986
Hiss finns
Ja
Övriga utrymmen i föreningen
I källaren finns gemensam tvättstuga. Här finns också cykelrum, barnvagnsrum samt förrådsutrymme.
TV/internet
I alla lägenheter finns uttag för kabel-TV, internet, IP-telefoni via ComHem. Internet, Kabel-TV(basutbudet) och IP-telefoni (fasta delen) ingår i avgiften.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är beställd

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.