Exklusivt townhouse vid Kanaltorget i Lomma Strandstad

Main image

Mantågsgränd 17

Lomma

Välkommen till Mantågsgränd 17 och detta imponerande townhouse i tre plan med både uteplats och takterrass. Bra materialval, tidlös design och smart planlösning bidrar till en harmonisk miljö som har plats för hela familjen. Bostaden har idag tre sovrum men kan utökas till hela sex sovrum om behov finns (se alternativ planlösning). På entréplan möts man av en ljus och luftig hall med plats för avhängning i både garderob och på hatthylla. Golvet är slitstarkt och stilrent klinker vilket övergår till ekparkett när man går vidare in i bostaden. Här finnes kök, vardagsrum och badrum med tvätt. Vardagsrummet öppnar upp mot uteplatsen som är belägen mot föreningens innergård. Vidare på plan 2 finnes tre sovrum, allrum, badrum och klädkammare. Avslutningsvis så möts man av ett fantastiskt allrum på plan 3 som har utgång till bostadens privata takterrass. Allrummet är generöst till ytan med imponerande takhöjd om 3,7m i nock. Takterrassen har ett fritt läge med utblick över Kanaltorget så det är ingen byggnad som skuggar. På takterrassen finns det utrymme både för matgrupp/lounge och solstolar. Det fria läget ger många soltimmar per dag.
Huset är en del av Brf Seglet i Lomma. Föreningen färdigställdes 2019 och erbjuder sina medlemmar ett bekvämt boende på toppläge med bra service och trivsam miljö.

Varmt välkommen på visning!

Bostadsinfo
Pris
7 800 000 kr
Pristyp
Utgångspris
Månadsavgift
7 306 kr/mån
Antal rum
6
Boarea
164 m²
Byggnadsår
2019
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Enligt överenskommelse
Visning
26 maj 2024, kl -
Endast bokade sällskap. Kontakta ansvarig mäklare för tidsbokning.
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Rebecca Bernspång
+46706-583500
Extra kontaktperson
Profile Image
Anna Eriksson
Reg. Fastighetsmäklare
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

ENTRÉPLAN:
HALL - Utrymme för avhängning i garderob och på hatthylla. Klinkergolv och vitmålade väggar. Mönstrad tapet på fondvägg som leder in till vardagsrummet.
BADRUM - Det helkaklade badrummet är utrustat med wc, dusch med glasdörrar, handfat med kommod, spegelskåp, tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk ovan och förvaringsskåp. Klinkers i grå ton och vitt kakel.
KÖK - Kök i vinkel från Vedum med vitvaror från Siemens. Vita släta köksluckor och en grå laminatbänskiva samt vitt kakel. Köket är fullt utrustat med integrerad diskmaskin, dubbel kyl/frys, induktionshäll och ugn + mikrovågsugn i bekväm arbetshöjd. Vitmålade väggar och matt laserad 3-stavs ekparkett.
VARDAGSRUM - Vardagsrum med plats för soffgrupp och matplats. Stort fönsterparti ger naturligt ljusinsläpp i bostaden. Ljusa väggar i en grå ton samt fondvägg i en mörkare grå ton vid matplatsen. Golv i ekparkett.
UTEPLATS - Stenlagd uteplats i söderläge med tillhörande redskapsförråd.

PLAN 2:
HALL - På plan två välkomnas man av en hall med klädkammare i direkt anslutning. Golvet i ekparkett är genomgående för hela våningsplanet. Vitmålade väggar. Klädkammaren har smart inredning från Elfa och mönstrad tapet.
ALLRUM - Färgsprakande allrum som enkelt kan göras om till ett fjärde sovrum eller hemmakontor. Väggarna är målade i två olika rosa toner som ger ett varmt intryck i rummet.
SOVRUM 1 - Från sovrummet har man utsikt över kanalen och vad som kommer att bli ett levande torg i bostadskvarteret. Sovrummet är målat i en harmonisk blå nyans.
SOVRUM 2 - Ett större sovrum med förvaring i skjutdörrsgarderob som har smart inredning från Elfa. Ljus väggfärg i en blå nyans och härligt ljusinsläpp från stora fönster.
BADRUM - Helkaklat badrum med grå klinkers och vitt kakel. Badrummet är utrustat med wc, dusch med glasdörrar samt handfat med kommod.
SOVRUM 3 - Sovrum med fönster mot innergården. Väggarna är målade i varma toner i rosa och blå.

PLAN 3:
ALLRUM - Generöst allrum där taket är öppet upp i nock. Här har man härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och utgång till takterrass. Ekparkett och målade väggar i blåa toner.
TAKTERRASS - På takterrassen kan man njuta av utsikten över kanalen och vad som kommer att bli ett grönt och levande torg. Gott om plats för möblemang eller varför inte njuta av solen på en avslappnad solsäng.

Läs mer om rummen

Byggnad

Brf Seglet äger fastigheten Lomma 25:158 med uppförda byggnader. Huset stod färdigt för inflyttning mellan oktober 2018 till februari 2019, byggherre JM AB. Föreningen har adresserna; Pricktorget 2, Bojgränd 5, Fyrgränd 2 och Mantågsgränd 1-23.

Läs mer om byggnaden

Allmän information

Föreningen består av 56 bostadsrätter (44 lägenheter och 12 radhus). Föreningen har Nabo som ekonomisk förvaltare. Föreningen accepterar delat ägande mellan barn och förälder, under förutsättning att den som bor i bostaden äger minst 10%. Föreningen godkänner inte juridisk person som medlem.

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt. Detsamma gäller bruk av kolgrill som kontrolleras med föreningens styrelse.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken Lomma – Veronika Schenström veha02@handelsbanken.se 040-368587
Handelsbanken Lomma – Susanne Olsen supe12@handelsbanken.se 040-368585

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Lomma Strandstad
Gatuadress
Mantågsgränd 17
Postnummer, ort
23440 Lomma
Lägenhetsnummer
4-1009
Boarea(BOA)
164 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Förråd i källaren tillhör bostaden samt ett förråd i anslutning till uteplatsen
Antal rum
6
Antal sovrum
3
Möjlighet antal sovrum
6
Andelstal insats
2,53125
Andel av månadsavgift
0,0253127
Andelstal kommentar
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning är: 1 426 677kr Underlag för uträkning är hämtat från årsredovisning 2022.
Överlåtelseavgift
1433 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantsättningsavgift
573 kr

Kostnader

Månadsavgift
7 306 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
Månadsavgiften är inkl. kallvatten, uppvärmning och renhållning.
Beskrivning Månadsavgift
Kostnader utöver avgiften som tillkommer är hushållsel (kollektiv el med individuell mätning till varje bostad). Varmvatten, debitering sker efter faktisk förbrukning samt kostnad för mätning och administration som fördelas med lika belopp per lägenhet. Bredband/TV och Telefoni 220 kr/mån. Hemförsäkring.
Avgiftshöjningar
Det finns inga beslutade avgiftshöjningar i dagsläget (uppgift lämnad av föreningen 2024-04-30). Senaste höjningen gjordes 2023-01-01 och var då en höjning med 12%.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Föreningen har 41 bilplatser och 3 MC platser i underjordiskt garage. (14 platser med laddningsmöjlighet för elbilar). Kostnad för garageplats 840 kr/mån. Kostnad för garageplats med elladdning 1176 kr/mån. Föreningen har även 8 parkeringsplatser utomhus, samt 5 tillfälliga platser. Kostnad 728kr/mån. I dagsläget är det kö till garage/parkering. (MC plats finns tillgängligt). Kontrollerat med styrelsen 2024-04-30.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Seglet
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2019
Upplåten mark
Uteplatsen/marken är upplåten med bostadsrätten (ingår i bostadsrätten)
Övriga utrymmen i föreningen
Miljöhus, cykelrum, barnvagns- och rullstolsförråd, städrum, fastighetsförråd. Extra lägenhetsförråd för uthyrning. Det finns även möjlighet att boka gästrum och föreningslokal för t.ex. styrelsemöten.
TV/internet
Kabel-TV, bredband och IP-telefoni via Telia, obligatoriskt tillägg 220 kr/mån.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2021-12-28
Energiklass
D
Specifik energianvändning
65 kWh/m²
Energiprestanda
97 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.