Välplanerat gathus med fina material och stor uteplats!

Main image

Skotgränd 4

Lomma

Välkommen till Skotgränd 4!

Detta gathus i två plan ligger i en av de mest eftertraktade stadsdelarna i Lomma, bara ett stenkast från strand och hav. Med en rymlig boyta på 126 kvadratmeter är detta en perfekt bostad för familjen som värdesätter bekvämlighet och stil. Med byggåret 2022 medföljer många fördelar såsom en genomtänkt planlösning, modernt kök, stora sociala ytor och två badrum. Tvättmöjligheter i den egna bostaden och närhet till både hav och stadskärna är ytterligare positiva egenskaper. Den privata entrén ökar "villakänslan" och gör bostaden insynsfri från gatusidan. Vidare på baksidan av huset finns en rejäl uteplats med stensättning. En lugn och trivsam plats med utrymme för både lek och långa middagar. Den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum på entréplan ger trevliga och generösa sällskapsytor. Vidare på plan 2 presenteras tre sovrum, ett allrum samt ett generöst badrum. Här finns även bra förvaring. Genomgående i bostaden har tidlösa och smakfulla val gjorts i form av ekparkett, vitmålade väggar, fönsterbänkar i sten och kök i en avslappnat grå/beige nyans. Förråd tillhör lägenheten. Gemensamt garage finns under huset.

Varmt välkommen på visning!

Bostadsinfo
Pris
5 200 000 kr
Pristyp
Utgångspris
Månadsavgift
8 049 kr/mån
Antal rum
5
Boarea
126 m²
Byggnadsår
2022
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Enligt överenskommelse
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Rebecca Bernspång
+46706-583500
Extra kontaktperson
Profile Image
Anna Eriksson
Reg. Fastighetsmäklare
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

HALL - Via den egna entrén kliver man in i hallen som har bra förvaring i skjutdörrsgarderob med Elfa-inredning. Golvet är ett stilrent och slitstarkt klinker och väggarna är vitmålade.

KÖK - Till vänster från hallen når man bostadens moderna och välutrustade kök från Vedum. Stilfullt kök med köksluckor i behaglig grå/beige ton och exklusiv bänkskiva i kompositsten med stänkskydd ovan. Här finns en köksö med sittplatser som skapar ett socialt utrymme. Köket är utrustat med vitvaror från Siemens. Induktionshäll, ugn, mikrovågsugn, köksfläkt, integrerad diskmaskin samt dubbel kyl/frys. Ekparkett på golvet som är genomgående i hela bostaden och vitmålade väggar.

MATPLATS - Bostadens matplats ligger i anslutning till köket samt vardagsrummet i öppen planlösning. Matplatsen är generös med utrymme för ett stort matbord.

VARDAGSRUM - Lättmöblerat vardagsrum med utgång till uteplats samt fint ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet. Vardagsrummet har plats för stor soffgrupp och i fönsterna har man vackra fönsterbänkar i natursten. Vitmålade väggar och ekparkett.

UTEPLATS - Stor och rymlig stenlagd uteplats i anslutning till huset. Här finns möjlighet till matplats för det stora sällskapet samt lounge eller varför inte ett utekök? Uteplatsen ramas in av rabatt mot gemensam innergård och plank på vardera sidor. I anslutning till uteplatsen finns även ett oisolerat förråd.

BADRUM ENTRÉPLAN - Det helkaklade badrummet är utrustat med wc, dusch med dörrar i klarglas, handfat med kommod, handdukstork och förvaringsskåp. Stilfullt kakel och klinker i naturfärgade toner. Badrummet får fint dagsljus via ett högt placerat fönster.

ALLRUM - En trappa upp finner man ett extra allrum. Detta kan även nyttjas som hemmakontor eller göras om till sovrum om man önskar. Parkettgolv och vitmålade väggar.

SOVRUM 1 och 2 - Parkettgolv och vitmålade väggar. Båda sovrummen är belägna mot innergården. Här finns plats för både säng och skrivbord om man önskar. Praktisk garderobsförvaring med Elfa-system.

SOVRUM 3 - Parkettgolv och vitmålade väggar. Utrymme för dubbelsäng.

BADRUM PLAN 2 - Det helkaklade badrummet är utrustat med wc, dusch med vikbara dörrar, handfat med kommod, handdukstork, tvättmaskin, torktumlare och förvaringsskåp. Stilfullt kakel och klinker i naturfärgade toner.

Läs mer om rummen

Byggnad

Byggnaderna har färdigställts under 2022.

Läs mer om byggnaden

Allmän information

Brf Fören består av 47 lägenheter och 18 gathus som alla är upplåtna med bostadsrätt. Brf Fören stod färdig för inflyttning 2022, byggherre är JM AB. Föreningen har två lokaler i markplan mot Varvstorget. Här bor man mitt i Lommas vackraste del samtidigt som man har service, kommunikationer, skola, shopping, bibliotek och restauranger om hörnet. Föreningen har rätt att ta ut överlåtelseavgift samt pantsättningsavgift enligt bifogade stadgar.

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea samt biarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken Lomma – Denise Andersson denise.andersson@handelsbanken.se 040-368582
Handelsbanken Lomma – Lotta Rudberg lotta.rudberg@handelsbanken.se 040-368585

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Lomma Strandstad
Gatuadress
Skotgränd 4
Postnummer, ort
23440 Lomma
Lägenhetsnummer
8-1001
Boarea(BOA)
126 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Förråd i källaren tillhör bostaden samt ett förråd i anslutning till uteplatsen
Antal rum
5
Antal sovrum
3
Andelstal
1,92
Överlåtelseavgift
1433 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantsättningsavgift
573 kr

Kostnader

Månadsavgift
8 049 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
Värme, kallvatten och renhållning ingår i månadsavgiften. Individuell avläsning av varmvatten och hushållsel. Kostnad för faktisk förbrukning debiteras av föreningen. Obligatoriskt tillägg till månadsavgiften om 220 kr för tv/bredband.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Garage finns under huset, totalt 65 platser (i dessa 65 platser är HK-platser, 2 st + elplatser inräknat, 6 st. 4 st MC-platser finns. Avgift för parkering (från ekonomisk plan) garageplats ca 1000 kr/mån. Garageplats med elladdning ca 1250 kr/mån +förbrukning av el (el mäts och debiteras separat). HKP ca 1000 kr/mån. MC-plats i garage ca 500 kr/mån.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Bostadsrättsföreningen Fören i Lomma
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2022
Hiss finns
Nej
Upplåten mark
Uteplatsen/marken är upplåten med bostadsrätten (ingår i bostadsrätten)
Övriga utrymmen i föreningen
Föreningen har gästrum med egen wc/dusch. På gården finns flera cykelparkeringar. De flesta under tak. I garaget finns också plats för cykeln. Den skyddade kvartersgården utformas för att vara de boendes gemensamma uteplats med bänkar, sittgrupper och en lummig pergola. På gården finns vackra planteringar med bland annat träd, blommor och kryddörter. Här finns också lekytor med utrustning för barnen. Miljörum finns på innergården samt i flerfamiljshuset.
TV/internet
Kabel-TV, bredband och IP-telefoni via Telia, obligatoriskt tillägg om 220 kr/månad.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2022-12-13
Energiklass
C
Specifik energianvändning
41 kWh/m²
Energiprestanda
88 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.