Avgiftsfritt 12 månader samt prissänkt 1.205.000 kr

Main image

Mastgatan 2

Landskrona

Avgiftsfritt 12 månader samt prissänkt 1.205.000 kr!!!

Låt oss presentera denna nyproducerade bostad i Borstahusen, bara ett stenkast från havet. I bekvämt 55+ boende står denna 4:a om 112 kvm nu klar för inflytt. Lägenheten har två stora uteplatser en i soligt västerläge och en in mot den lugna innergården. Bostaden har naturligt ljusinsläpp från tre väderstreck och ljusa materialval som bidrar till den moderna känslan man får i bostaden. Bostaden disponeras i nuläget som 3 rok då man valt bort ett sovrum för att få ett större vardagsrum, men är enligt föreningens register 4 rok. Här finner man separat tvättstuga vilket gör lägenheten unik i hela föreningen och generöst med förvaring både i garderober och klädkammare med inredning från Elfa. Smakfulla inredningsval med fullt utrustat kök från Vedum, helkaklad wc/dusch med inredning från Svedbergs. I föreningen finns gemensamma utrymmen i form av gemensamhetslokal, övernattningsrum, gemensamt växthus på innergården och takterrass med utsikt mot Ven.

Brf Regalskeppet erbjuder en begränsad räntegaranti som delvis kompenserar bostadsrättsföreningen för ökade lånekostnader, läs mer under allmän information. Välkommen på visning!

Bostadsinfo
Pris
4 495 000 kr
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
7 013 kr/mån
Antal rum
4
Boarea
112 m²
Byggnadsår
2024
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Visning
26 maj 2024, kl 13:00 - 14:00
Vänligen ring/skicka sms till 0732-39 99 00 för bokning av visning.
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

HALL - I bostaden välkomnas man av en praktiskt hall med kakel i går ton och vita väggar som skapar ett ljust intryck. Bakom skjutdörrsgarderoben finner man smart förvaring från Elfa. Vidare in i bostaden hittar man tvättstugan.

TVÄTT - Tvättstugan är unik för denna bostaden och är den enda i hela huset. Under den praktiska arbetsbänken med väggskåp ovan finns tvättmaskin och torktumlare. Utöver det finns även extra förvaring bakom skjutdörrsgarderob med inredning från Elfa. Golvet här inne är grått klinker och vitmålade väggar.

SOVRUM - Bostadens master bedroom nås via en mindre hall med ytterligare förvaring i form av skjutdörrsgarderob men även en klädkammare i direkt anslutning. I det ljusa sovrummet har man fint vitlaserat parkettgolv och vita väggar. Sovrummet har egen utgång till bostadens uteplats i väster.

UTEPLATS - Generös uteplats i västerläge med plats för större möblemang. Uteplatsen ligger något upphöjd från markplan vilket ger den en mer privat känsla. Man når uteplatsen från master bedroom eller köket.

WC/DUSCH 1 - Helkaklad WC/dusch i vitt kakel och grå klinkers. Fullt utrustat med wc, spegel med belysning, handfat med kommod och dusch. All inredning kommer från Svedbergs. Komfortvärme finns!

WC/DUSCH 2 - Helkaklad WC/dusch i vitt kakel och grå klinkers. Fullt utrustat med wc, spegel med belysning, handfat med kommod och dusch. All inredning kommer från Svedbergs. Komfortvärme finns!

SOVRUM - Bostadens andra sovrum med generös plats för dubbelsäng eller varför inte ett gästrum med plats för säng såväl som skrivbord. Här finns förvaring bakom skjutdörrsgarderob med smart inredning från Elfa. Sovurmmet är ljust och fint med vitlaserat ekparkett och vitmålade väggar. Från sovrummet når man bostadens andra uteplats.

UTEPLATS - Bostadens uteplats mot innergården ligger i markplan och är perfekt för det stora sällskapet. Med ca 26 kvm plattsatt uteplats med häck runtom finns plast för både matplats och sittgrupp.

VARDAGSRUM - Vardagsrum med generösa sociala ytor och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Tack vare fönster i tre väderstreck är det ett ljust och luftigt rum. Vitlaserat ekparkett och vita väggar. I vardagsrummet finns möjlighet till ett extra sovrum (se planskiss) för den som vill återställa bostaden till 4 rok. Det ger ett sovrum om ca 7 kvm och ger fortfarande plats kvar till matplats och soffgrupp.

KÖK - Kök i vinkel från Vedum med generösa arbetsytor och förvaring. Ett modernt kök med en stilren och modern känsla tack vare smakfulla val såsom vita köksluckor och en grå bänkskiva och stänkskydd i laminat. Köket är fullt utrustat med vitvaror från Electrolux (induktionshäll, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och dubbel kyl/frys). Tack vare köksön i mitten bli köket en social mittpunkt i bostaden. Från köket når man uteplatsen i västerläge.

Läs mer om rummen

Allmän information

Brf Regalskeppet är ett projekt för gruppen 55+ vilket medför att grannarna är i samma fas av livet då man kan fokusera på hobbys, umgänge och aktiviteter. Föreningen erbjuder många praktiska fördelar såsom övernattningsrum, garage under huset, gemensamhetslokal, växthus för den med gröna fingrar och en gemensam takterrass. Alla bekvämligheter och garantier som följer nyproduktion är en självklarhet här!

Seniorgården utvecklar bostäder för mogna vuxna som söker ett bekvämt, bekymmersfritt boende med möjligheter till gemenskap och samvaro med grannar i samma fas i livet. Seniorgården är en del av JM-koncernen och har sedan starten 1990 byggt bostadsrättsföreningar för seniorer på attraktiva lägen i Skåne. Bland annat i Rydebäck, Laröd och på Slottshöjden i Helsingborg. Regalskeppet Borstahusen blir Seniorgårdens första projekt i Landskrona och kommer att erbjuda samma höga kvalitet på boendet.

Seniorgårdens räntegaranti: Brf Regalskeppet erbjuder en begränsad räntegaranti som delvis kompenserar bostadsrättsföreningen för ökade lånekostnader. Garantin gäller under fyra år med en årlig avtrappning och täcker ränteökningar med upp till 1%-enhet, vilket ger dig som medlem ett visst skydd mot avgiftshöjningar.

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna någon av nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken – Lund City, Johan Lundquist, 046-15 54 30
Handelsbanken – Lund Ideon, Johanna Wictorin, 046-15 95 99

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Borstahusen
Gatuadress
Mastgatan 2
Postnummer, ort
261 60 Landskrona
Lägenhetsnummer
1-1002
Lägenhetsnummer LM
1002
Boarea(BOA)
112 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Antal rum
4
Antal sovrum
2
Möjlighet antal sovrum
3
Andelstal
2,7621%
Andelstal insats
2,7621%
Andel av månadsavgift
0,0027621
Andelstal kommentar
Uppgift gällande vad andelstal avser är hämtat från ekonomisk plan. Nettoskuldsättning: 1.572.000 kr. Enligt ekonomisk plan fördelas föreningens lån per lägenhet utifrån andelstal, avrundande till tusental. Ovanstående belopp är beräknad skuldsättning för denna bostadsrätt (uppgift hämtad från ekonomisk plan). Notera att redovisad beräknad skuldsättning är exkluderad från föreningens kassa/likvidamedel.

Kostnader

Månadsavgift
7 013 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
Kostnader utöver månadsavgiften som tillkommer 220 kr för bredband/tv/IP-telefoni (fasta delen). Individuell avläsning av varmvatten och el. Bostadsrättsinnehavare debiteras för faktisk förbrukning. Varmvatten beräknas till 125 kr/mån och el till 405 kr/mån. enligt ekonomisk plan.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Gemensamt garage finns i källaren under huset. Garageplats: ca 900 kr/mån. Garageplats med elladdning: ca 1.200 kr/mån + förbrukning av el. El mäts och debiteras separat.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Regalskeppet
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2024
Upplåten mark
Uteplatsen/marken är upplåten med bostadsrätten (ingår i bostadsrätten). Uppgift hämtad från ekonomisk plan
Värme- & ventilationsanläggning
Uppvärmning via fjärrvärme. Kostnad för uppvärmning ingår i månadsavgiften.
Övriga utrymmen i föreningen
I föreningen kommer det att finnas en lokal för gemensamma aktiviteter. Det skapas även en gård och utemiljö för att underlätta spontana möten och otvunget umgänge. Ett bokningsbart gästrum kommer att finnas i huset så att du slipper tänka på att ha extra sovplats i din bostad när familj och vänner kommer på besök. Som kronan på verket har man även tillgång till den gemensamma takterrassen som ytterligare en plats att umgås på.
TV/internet
Gemensamt gruppavtal för Telia, obligatoriskt tillägg 220 kr/mån.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration ej utförd

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.