Ljus gavellägenhet med storslagen utsikt!

Main image

Rudeboksvägen 66

Lund

Högst upp i huset med vacker utsikt över rapsfälten presenterar vi nu denna ljusa bostad om 5 rok. Bostaden disponeras idag som 4 rok men nuvarande ägare erbjuder* att återställa bostaden till sitt ursprung för den som önskar!
Bostaden präglas av ljusa materialval som lyfts av generöst ljusinsläpp tack vare bostadens gavelläge. Kök och vardagsrum i öppen planlösning har plats för matplats för det stora sällskapet och skapar ett rum för sociala umgängen. Från vardagsrummet nås bostadens balkong belägen i sydväst. Köket i vinkel är fullt utrustat och kakel är enhetligt med kaklet i badrummet. I badrummet finner man även tvättmaskin och torktumlaren finner man i den generösa klädkammaren.

Brf Fornfyndet i Lund är beläget på Gunnesbo och har närhet till shoppingcentret Nova Lund, mataffärer och med god kommunikation in till centrala Lund.

* Till en kostnad om 15.000 kr.

Bostadsinfo
Pris
2 595 000 kr
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
7 219 kr/mån
Antal rum
5
Boarea
92 m²
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Dan Eliasson
+46708-18 12 00
Extra kontaktperson
Profile Image
Johanna Nilsson
Assistent
+46733-90 33 00

Rumbeskrivning

HALL - Välkomnande och ljus hall med plats för avhängning och mindre förvaring. Från hallen når man två av bostadens sovrum, badrum och stor klädkammare. Laminatgolv i ljusgrå ton och vita väggar.

SOVRUM - Ljust sovrum med förvaring i garderober. Laminatgolv i ljusgrå ton och vita väggar.

SOVRUM - Sovrummet disponeras idag som ett stort sovrum med förvaring i skjutdörrsgarderober. Här finns plats för såväl dubbelsäng som skrivbord. Sovrummet kan göras om till två mindre sovrum för den som önskar.

VARDAGSRUM - Vardagsrum och kök i öppen planlösning. Här har man fint ljusinsläpp från tre väderstreck med utgång till generös balkong med utsikt över rapsfälten. Den generösa matplatsen gör det möjligt att ha större matbord med plats för det stora sällskapet. Laminatgolv i ljusgrå ton och vita väggar.

KÖK - Modernt kök i vinkel med vita köksluckor och bänkskiva samt stänkskydd i granit. Generöst med förvaring och bra arbetsytor är genomgående här. Köket är fullt utrustat med kyl, frys, diskmaskin, induktionshäll samt mikrovågsugn och ugn i praktisk arbetshöjd. Laminatgolv i ljusgrå ton och vita väggar.

BALKONG - Från bostadens vardagsrum når man balkongen. Delvis under tak finns plats för sittgrupp. Tack vare att balkongen är belägen högst upp i huset har man här en fantastisk utsikt över Öresund. Balkongen sträcker sig runt huskroppen i söder.

SOVRUM - I anslutning till vardagsrummet hittar vi ännu ett sovrum. Perfekt för hemmakontor eller mindre sovrum. Laminatgolv i ljusgrå ton och vita väggar.

BADRUM - Det helkaklade badrummet i svart klinker och grå kakel är utrustat med dusch, handfat med kommod, spegelskåp, handdukstork, tvättmaskin och wc. Kaklet i grå ton matchar det som finns i köket oh skapar en enhetlig känsla i bostaden.

KLÄDKAMMARE - Generös klädkammare med hyllsystem och torktumlare.

Läs mer om rummen

Allmän information

Brf Fornfyndet i Lund omfattar 178 lägenheter som utgörs av lägenheter om 2-5 rum och lök. 4 lägenheter disponeras idag som förskola. Föreningen omfattar byggnader om 2- respektive 4-planshus och bildades 1984, i samband med att man byggde ut bostadsområdet Gunnesbo i Lund. Föreningens tekniska och ekonomisk förvaltning sköts sedan 2024 av SCB. Föreningen har totalt 6 tvättstugor som är fördelade två på varje gård och utöver dessa finns även gemensamma utrymmen så som en gemensamhetslokal och garage för motorcykel.

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna någon av nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken – Lund City, Johan Lundquist, 046-15 54 30
Handelsbanken – Lund Ideon, Johanna Wictorin, 046-15 95 90

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Gunnesbo, Lund
Gatuadress
Rudeboksvägen 66
Postnummer, ort
226 55 Lund
Lägenhetsnummer
1301
Boarea(BOA)
92 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Antal rum
5
Antal sovrum
3
Möjlighet antal sovrum
4
Andelstal insats
0,68125%
Andel av månadsavgift
0,0067937
Andelstal kommentar
Nettoskuldsättning: 398.049 kr. Enligt ekonomisk plan fördelas föreningens lån per lägenhet utifrån andelstal, avrundande till tusental. Ovanstående belopp är beräknad skuldsättning för denna bostadsrätt (uppgift hämtad från ekonomisk plan). Notera att redovisad beräknad skuldsättning är exkluderad från föreningens kassa/likvidamedel.
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantförskrivning
är pantsatt

Kostnader

Månadsavgift
7 219 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
inkl. värme, vatten, bredband, kabel-TV samt P-plats
Beskrivning Månadsavgift
Utöver månadsavgiften tillkommer 614 kr/mån för hushållsel. Gemensam el med individuell avläsning för varje lägenhet görs årligen. Detta disponeras ut på nästkommande års avier.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Parkering tillhör lägenheten, extra parkering går att hyra för 180 kr/mån. Parkeringsplats med uttag för motorvärmare 240 kr/månad. Plats i MC-garage 180kr/månad

Bostadsrätt

Namn på Brf
BRF Fornfyndet i Lund
Brf bildades
1984
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Hiss finns
Ja
Övriga utrymmen i föreningen
Föreningen har en gemensamhetslokal som går att boka av medlemmarna i bostadsrättsföreningen till en kostad av 100kr/dag. Lokalen ligger på bottenvåningen på Rudeboksvägen 66. Det finns även två gemensamma tvättstugor belägna i hörnhusen.
Utförda renoveringar
2008 - Renovering av fönster 2010 - Modernisering av värme och ventilation 2014 - Dränering 2016 - OVK genomförd 2016 - Renovering och målning av träplank 2016/17 - Spolning av avloppsledningar och dagbrunnar 2017 - Byte av maskiner i tvättstugorna 2018/19 - Nytt passagesystem till portarna 2019 - Byte av FTX-aggregat 2019 - Renovering tvättstuga 2020 - Byte garageport 2020 - Spolning brunnar 2020 - Renovering tvättstuga 2022 - Installering av laddstolpar 2022 - Installering av solceller 2022 - Byte av tak på låghusen
TV/internet
Brf Fornfyndet är anslutna till Tele2s kabelnät där ett basutbud för tv ingår i månadsavgiften. Föreningen har bredband via Bahnhof.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2018-11-13
Energiklass
F
Energiprestanda
145 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.