Modern familjebostad på naturnära läge!

Main image

Skogskattsvägen 9

Veberöd

Välkommen till Skogskattsvägen 9!

Här presenteras nu denna välplanerade och moderna familjevilla till försäljning. Med närhet till naturen, på lugn gata, är denna bostad perfekt för familjen som önskar ett välplanerat hem med alla funktioner man behöver i vardagen. Den generösa tomten om 849 kvm ger en bra trädgård med plats för lek och umgänge. Här finnes två uteplatser, stor gräsmatta, plats för odling och från uppfarten nås en carport med tillhörande förråd. Huset rymmer 3 sovrum, där master bedroom har eget badrum med både dusch och badkar, generöst kök och vardagsrum, gästtoalett med dusch och groventré/tvättstuga. Materialvalen är genomtänkta och harmonierar fint genom hela bostaden. Klassiska kombinationer med modern touch. Byggåret 2019 innebär att huset är fullt utrustat med moderna vitvaror, centraldammsugare, generös förvaring och bra nyttjande av alla kvadratmetrar. Mycket i hemmet kan styras med mobiltelefonen då det finns ett Smarta Hem koncept. Energiklass C är mycket bra och innebär att bostaden är energieffektiv vilket genererar förmånliga driftkostnader. Via dubbeldörrar mot uteplatsen sammanknyts utemiljö med innemiljö på ett mycket fint sätt. Uteplatsen invid huset har markis som skyddar under varma dagar.

Veberöd är en tätort i östra delen av Lunds kommun, belägen i ett naturskönt område vid Romeleåsens fot och ungefär två mil från Lund. Här finns flera alternativ på förskola/grundskola och all närservice man kan önska i form av livsmedelsaffär, butiker, caféer, gym mm. Enkel kommunikation med både Malmö och Lund i form av regionbuss. Veberöd är populärt bland barnfamiljer som vill komma bort från stadens brus men samtidigt önskar närheten till arbetsmarknaden i Öresundsregionen.

Varmt välkommen på visning!

Bostadsinfo
Pris
5 450 000 kr
Pristyp
Utgångspris
Antal rum
4
Boarea
140 m²
Biarea
14 m²
Tomtareal/mark
849 m²
Byggnadsår
2019
Boendeform
Villa
Tillträde
Enligt överenskommelse
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Dan Eliasson
+46708-18 12 00
Extra kontaktperson
Profile Image
Rebecca Bernspång
Reg. Fastighetsmäklare
+46706-583500

Rumbeskrivning

HALL - Utrymme för avhängning och skohylla. Här finns även en garderob med skjutdörrar som rymmer ytterplagg mm. Golvet är mörkgrå klinker som löper vidare genom vardagsrum, kök och tvättstuga och väggarna är vitmålade.
VARDAGSRUM - Från hallen öppnar vardagsrummet upp sig med härlig rymd. Här finns gott om plats för större soffgrupp och den moderna kaminen skapar härlig stämning. Via en bred öppning kommer man vidare till köket så utrymmena sammankopplas fint. I vardagsrummet ligger klinker som löper vidare i köket och väggarna är vitmålade.
KÖK - Det generösa köket är utrustat med kyl och frys, spishäll, fläkt, inbyggd mikro och ugn samt diskmaskin. Bra förvaring och arbetsyta. Inredningen går i vitt med grå bänkskiva. Vitvaror i rostfritt. Mörkgrå klinker och vitmålade väggar. Den luftiga känslan förstärks av att taket här går upp i nock. Utrymme för stor matgrupp.
GROVENTRÉ/TVÄTT - Praktisk groventré med dusch, förvaring, tvättmaskin, torktumlare, torkskåp, diskho och centraldammsugare. Härifrån nås även en bra klädkammare/förråd.
SOVRUM 1 - Det största sovrummet är beläget mot trädgården med egen utgång till uteplatsen. Här finns utrymme för dubbelsäng och längs ena väggen finns inbyggda garderober med spegelskjutdörrar. Väggarna är månade i en avslappnad grön ton och golvet är ljus parkett. Detta sovrum har eget badrum.
BADRUM - Det helkaklade badrummet i anslutning till sovrummet är utrustat med wc, badkar, dusch, handdukstork och handfat med kommod. Mönstrad klinker i vitt/grått och vitt kakel på väggarna.
SOVRUM 2 - Nästa sovrum är bra till ytan med vita väggar och ljust parkettgolv.
WC/DUSCH - Från hallen nås detta helkaklade badrum med wc, dusch och handfat med kommod. Grå klinker och vitt kakel.
SOVRUM 3 - Ett mindre sovrum som fungerar bra som barnrum, hemmakontor eller gästrum. Väggarna är i grå ton med en mörk fondvägg och här ligger ett ljust parkettgolv.

Läs mer om rummen

Närområde

Veberöd är en tätort i östra delen av Lunds kommun, belägen i ett naturskönt område vid Romeleåsens fot och ungefär två mil från Lund. Här finns flera alternativ på förskola/grundskola och all närservice man kan önska i form av livsmedelsaffär, butiker, caféer, gym mm. Enkel kommunikation med både Malmö och Lund i form av regionbuss. Veberöd är populärt bland barnfamiljer som vill komma bort från stadens brus men samtidigt önskar närheten till arbetsmarknaden i Öresundsregionen.

Läs mer om närområdet

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna någon av nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken – Lund City, Johan Lundquist, 046-15 54 30
Handelsbanken – Lund Ideon, Johanna Wictorin, 046-15 95 99

Läs mer

Dokument och länkar

Fakta
Byggnadstyp
Enplansvilla
Fastighetsbeteckning
LUND SKOGSKATTEN 4
Område
Veberöd
Gatuadress
Skogskattsvägen 9
Postnummer, ort
24764 Veberöd
Tomtstorlek
849 m²
Boarea(BOA)
140 m²
Biarea(BIA)
14 m²
Boareauppgifter enligt
Lantmäteriet
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Planer och bestämmelser
Hasslemölla 1:1(område 1)i veberöd, Detaljplan (Beslutsdatum: 2012-09-20, Registreringsdatum: 2012-11-12, Senast ändrad: 2020-07-02)
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump
Byggnadssätt
Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Trä
Fasad: Träfasad
Fönster: 3-glasfönster
Tak: Betongpannor
Bjälklag: Trä
VA
Kommunalt vatten året om
Kommunalt avlopp
Taxeringskod
220
Taxeringsvärde(Byggnad)
2 300 000 kr
Taxeringsvärde(Mark)
692 000 kr
Summa taxeringsvärde
2 992 000 kr

Pantbrev/Inteckningar

Inteckningar
3
Totalbelopp
3 500 000 kr

Kostnader

Årlig elförbrukning
7 391 kWh/år
Elkostnad
21 796 kr/år
Vatten och avlopp
6 670 kr/år
Renhållning
3 126 kr/år
Antal personer i hushållet
3
Total Driftkostnad
31 592 kr/år
Kommentar
Angivna driftskostnader gäller för perioden Maj 2023 - April 2024. Kostnad för hemförsäkring tillkommer.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Uppfart med carport.

Byggnad

Byggår
2019
Utförda renoveringar
Stenlagd uteplats sommar 2023 (firma som utfört arbetet) Målat tak och väggar i 2 sovrum, hall, vardagsrum och kök 2024 (firma till taket i köket, resten själv)
Uteplatsbeskrivning
Stenlagd uteplats i söderläge.
Övriga byggnader
Isolerat förråd i anslutning till carport.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2022-09-09
Energiklass
C
Specifik energianvändning
43 kWh/m²
Energiprestanda
85 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.