Stilfull gavellägenhet om 3 rum och kök från 2021 i "nyskick"

Main image

Spolebacken 2

Lund

Stilfull gavellägenhet om 3 rum och kök från 2021 i "nyskick". Genomtänkt planlösning där vardagsrum och kök ligger i soligt söderläge och dom båda sovrummen ligger mot den svala innergården i norr. Stort fönsterparti som går ner till golvet vid den rymliga balkongen. Vardagsrum/matplats har fönster i två väderstreck vilket ger fina utblickar och ett fantastiskt ljus. Några minuters promenad till centralstationen och centrum samt ett stenkast från villakvarter. I föreningen finns det en mycket uppskattad gästlägenhet, ett kostnadseffektivt boende för era gäster. Föreningen kommer installera solceller som kommer sänka föreningens elkostnader.
Välkommen på visning!

Bostadsinfo
Pris
3 700 000 kr
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
4 769 kr/mån
Antal rum
3
Boarea
76.4 m²
Byggnadsår
2021
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Visning
21 april 2024, kl -
Bokad visning. Vänligen skicka sms till 0708-181200 för visningstid.
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Dan Eliasson
+46708-18 12 00

Rumbeskrivning

HALL - I bostaden välkomnas man av en ljus hall med ett fönster på högra sidan och två garderober samt hatthylla på vänstra sidan. Praktisk klinker i en greige ton och vita väggar.

VARDAGSRUM - Vardagsrum och matplats i öppen planlösning. Dom stora fönsterpartierna, som går hela vägen ner till golvet, vid balkongen ger rummet ett fantastiskt ljus samt då det är en hörnlägenhet så har man fönster i två väderstreck. Ekparkett från Kärhs och vita väggar. Utgång till den stora balkongen i soligt söderläge. Belysning styrs via KNX-system som kan programmeras.

KÖK - Modernt kök från Vedum med köksluckan "Maja", moderna handtag i läder och stilfull vit bänkskiva med rak kantlist i ek som matchar ihop med parkettgolvet i ek samt de vita väggarna. Köket är utrustat med kyl, frys, induktionshäll, ugn, spisfläkt (kolfilter), mikrovågsugn och diskmaskin.

BADRUM - Helkaklat badrum med klassiska 15x15 cm kakel på väggarna och klinkers (med elektrisk golvvärme) i greige ton likt klinkersen i hallen. Badrummet är utrustat med duschhörna, handfat med kommod, toalett, spotlights i taket, tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och förvaringsskåp ovanför.

SOVRUM 1 - Rymligt sovrum mot den tysta innergården med fönster i norr vilket är perfekt i ett sovrum. Ekparkett, vita väggar samt generös klädkammare.

SOVRUM 2 - Även detta sovrum vetter mot den "svala norrsidan". Perfekt i storlek som ett barnsovrum eller som arbetsrum/gästrum. Ekparkett och vita väggar.

Läs mer om rummen

Allmän information

Brf Aromalund 2 är en äkta bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen har totalt 5 byggnader med 84 bostadsrättslägenheter i flerbostadshus med 1 lokal (147 kvm) och totalt 57 garageplatser. Under våren 2024 planerar man att installera solceller.

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna försäljning.
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken – Lund Ideon, Johanna Wictorin, 046-15 95 99
Handelsbanken – Lund City, Johan Lundquist, 046-15 54 30

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Lund - centralt
Gatuadress
Spolebacken 2
Postnummer, ort
222 39 Lund
Lägenhetsnummer
B1-1201
Lägenhetsnummer LM
1201
Boarea(BOA)
76.4 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Andelstal insats
1,15472%
Andel av månadsavgift
0,011265
Andelstal kommentar
Lägenhetens nettoskuldsättning är enligt uppgift från föreningens förvaltare Nabo; 955.723 kr (2024-03-25).
Överlåtelseavgift
1433 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantsättningsavgift
573 kr

Kostnader

Månadsavgift
4 769 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
I avgiften ingår kallvatten. Obligatorisk avgift för bredband om 86 kr/mån och för värme om 460 kr/mån tillkommer. Föreningen har individuell mätning och debitering av varmvatten och el.
Avgiftshöjningar
Föreningen kommer att höja månadsavgifterna from 2024-05-01 med 7%.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Totalt finns 57 garageplatser att hyra för 1.200kr/månaden, elbil 1.500 kr/månaden (+ konsumtion). Garaget ligger i källaren med hiss direkt upp till lägenhetens entrén. Bekvämt att parkera och bära matkassar direkt från bilen in i lägenheten.

Bostadsrätt

Namn på Brf
BRF Aromalund 2
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2021
Hiss finns
Ja
Övriga utrymmen i föreningen
På den gemensamma innergården finns en gemensam grill, lekplats samt miljöhus. Man finner även ett gårdshus med övernattningslägenhet. Mindre gemensamhetslokal finns i bottenvåning i huskvarter b2.
TV/internet
TV och Bredband via Bahnhof, obligatoriskt tillägg om 86 kr/mån.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2022-10-07
Energiklass
C
Specifik energianvändning
78 kWh/m²
Energiprestanda
69 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.