Såld

Gathus om 160 kvm i tre plan med fantastisk takterrass i västerläge...

Main image

Kanalgränd 35

Lomma

Välkomna till Kanalgränd 35 och detta gathus om 160 kvm i tre plan med fantastisk takterrass i väst. Här bor man på perfekt läge i Lomma Hamn med utsikt mot kanalen, uteplats i västerläge mot den lugna innergården och 5 minuters promenad ner till Lommas vackra strand. Vid entrén finns plats för mindre cafébord där man kan avnjuta ett kopp kaffe i morgonsolen. Bostaden är perfekt för dig som är ute efter sociala ytor och möjlighet med upp till 6 sovrum. Husets kök är modernt med stilfull inredning och exklusiv stenskiva. Bostaden har genomgående hög standard och smakfulla val som bidrar till en ljus och modern känsla, samt stora fönsterpartier på alla plan. Två badrum och bra förvaringsmöjligheter i både klädkammare och skjutdörrsgarderober. Förråd tillhörande bostaden finns i källaren och intill uteplatsen. I källaren finns även garage och övernattningsrum. Välkomna på visning!

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
7 949 kr/mån
Antal rum
7
Boarea
160 m²
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

HALL - Generös och välkomnande hall med ljusinsläpp och praktisk klinker innanför dörren som sedan övergår till vitlaserat parkettgolv i ek som följer genom hela bostaden. Förvaring i garderob. Här finns även plats för avhängning. Ljusa målade väggar.

KÖK - Modernt och välutrustat vinkelkök från Vedum med fönster ovanför vasken och utsikt mot kanalen. Vit stilren inredning med exklusiv kompositstenskiva och vitt matt stående kakel ovan arbetsytor. Köket är utrustat med induktionshäll (Siemens), rostfri ugn (Siemens), rostfri mikrovågsugn (Siemens), blandare i krom (Tapwell), dubbel kyl/frys i rostfritt (Siemens), integrerad diskmaskin (Siemens), köksfläkt (Siemens) samt bänkbelysning (LED-list). Vitlaserat parkettgolv och ljusa väggar.

MATPLATS - Den generösa matplatsen ligger i anslutning till köket och är i öppet samspel med vardagsrummet vilket ger utrymme för det stora sällskapet. I anslutning till matplatsen finns generös förvaring under trappan.

VARDAGSRUM - Vardagsrummet har stora fönsterpartier vilket ger ett generöst ljusinsläpp. Här ges plats för större soffgrupp i anslutning till matplatsen. Från vardagsrummet når man bostadens fina uteplats samt gräsmatta. Förråd finns i anslutning till uteplatsen och passar perfekt för att förvara trådgårdsredskap i.

BADRUM ENTRÉPLAN - Helkaklat badrum med mörkgrå klinkers och vitt kakel. Badrummet är utrustat med wc, badkar, handfat med kommod, spegel med belysning samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Ovan har man en praktisk arbetsbänk med förvaring i väggskåp. Spotlights i tak.

SOVRUM/ALLRUM - På plan 2 finns möjlighet till fyra sovrum. Detta rummet disponeras idag som allrum men kan men enkla medel göras om till sovrum eller varför inte ett hemmakontor. Vitlaserad ekparkett och vita väggar.

SOVRUM - Sovrum med plats för säng och skrivbord. Härligt ljusinsläpp från fönster som vetter mot innergården. Vitlaserad ekparkett och vita väggar. En av väggarna är tapetserade med en harmonisk tapet vilket ger rummet karaktär.

SOVRUM - Ljust sovrum med vita väggar och vitlaserad ekparkett. Härligt ljusinsläpp som bidrar till den trevligt känslan i rummet.

SOVRUM - Bostadens masterbedroom har förvaring bakom skjutdörrsgarderob med Elfa-inredning. Det stora fönsterpartiet från golv till tak ger ett härligt ljusinsläpp.

WC/DUSCH - Helkaklad wc/dusch med spotlights i tak. Fullt utrustat med duschhörna med väggar i klarglas, wc, handfat med kommod samt spegelskåp med belysning.

ALLRUM PLAN 3 - På plan 3 välkomnas man av ett luftigt och genomgående rum från tv-hörna till utgång till bostadens takterrass. Vitlaserad ekparkett och vita väggar. I allrummet finns möjlighet för ytterligare ett sovrum.

SOVRUM PLAN 3 - Bostadens översta sovrum har samma genomgående standard och ger en ljust och fint intryck. Här finns plats för säng och mindre skrivbord. Vitlaserad ekparkett och vita väggar.

TAKTERASS - Bostadens takterrass i västerläge bjuder på stor yta för det stora sällskapet. Det ges plats för både matbord och soffgrupp. Här kan man njuta av solen och utsikten mot föreningens innergård.

Läs mer om rummen

Allmän information

Brf Ankarspelet i Lomma består totalt 58 moderna bostäder varav 37 st utgör lägenheter och 21 st utgör gathus upplåtna med bostadsrätt. I Kvarteret Ankarspelet bor man med närhet till såväl stranden och vattnet som till all service i Lomma centrum. Utöver det kan man njuta av de vackra omgivningarna i kvarteret och närområdet.

Föreningens hemsida: https://ankaret13.se/

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea samt biarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken Lomma – Veronika Schenström veha02@handelsbanken.se 040-368587
Handelsbanken Lomma – Susanne Olsen supe12@handelsbanken.se 040-368585

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Lomma Hamn
Gatuadress
Kanalgränd 35
Postnummer, ort
234 39 Lomma
Lägenhetsnummer
91001
Boarea(BOA)
160 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Förråd i källaren tillhör samt ett förråd i anslutning till uteplatsen
Antal rum
7
Antal sovrum
4
Möjlighet antal sovrum
6
Andelstal
2,3681%
Andelstal insats
2,3681%
Andel av månadsavgift
0,0236808
Andelstal kommentar
Nettoskuldsättning: 1.672.339 kr
Överlåtelseavgift
1433 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantförskrivning
är pantsatt
Pantsättningsavgift
573 kr

Kostnader

Månadsavgift
7 949 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
inkl. värme, kallvatten, renhållning och bostadsrättstillägg.
Beskrivning Månadsavgift
Kostnader utöver avgiften som tillkommer är obligatoriskt tillägg för Telia Triple Play om 220 kr/månad, varmvatten och hushållsel. Individuell mätning av varmvatten tillkommer enligt verklig förbrukning.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Garageplatser: 56 st varav 19st laddplatser för elbil och 2 st är handikappanpassade. Kostnad 950 kr / 1 200 kr per månad - separat kölista. MC-platser: 3st, kostnad 500 kr per månad. Utomhus har föreningen på sin mark intill ett av radhusen ytterligare en handikapplats. Föreningen har dessutom 4 st platser ute på Esplanaden, precis framför flerfamiljshuset, 600 kr/mån.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Ankarspelet i Lomma
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Upplåten mark
Uteplatsen/marken är upplåten med bostadsrätten (ingår i bostadsrätten). Uppgift hämtad från ekonomisk plan.
Övriga utrymmen i föreningen
Övernattningsrum kan hyras för 300 kr per natt. Extra förråd finns att hyra, pris efter storlek/kvm - separat kölista. Cykelrum samt barnvagns- och rullstolsförråd finns.
Kommande renoveringar
Installation av gemensam el. Arbetet påbörjas i början av 2024 och förväntas pågå 4 - 6 månader
TV/internet
Obligatoriskt tillägg Telia Triple Play om 220 kr/månad

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2020-08-17
Energiklass
C
Specifik energianvändning
52 kWh/m²
Energiprestanda
80 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.