Såld

Söderbalkong med fin utsikt över vattnet!

Main image

Höjeågatan 165

Lomma

Välkommen till Höjeågatan 165!

Här presenteras nu en av de stora treorna på plan 2 med egen entré och härlig balkong i söderläge! Bostaden erbjuder ett stort vardagsrum med kök i öppen planlösning, två bra sovrum med möjlighet till ett tredje sovrum om allrummet skärmas av, badrum och separat tvättrum. Den härliga balkongen i söderläge sätter guldkant på bostaden och man har även tillgång till uteplats vid entrén som delas med grannen. Eget förråd i anslutning till entrén ger bra förvaring och det trivsamma närområdet är både grönskande och havsnära. Bostadsrättsföreningen är väletablerad och erbjuder sina medlemmar ett bekvämt boende med tillgång till gröna och fina allmänna ytor, parkering och gemensamhetslokal. Närheten till centrum ger flera alternativ på matbutik, caféer, restauranger, apotek och kollektivtrafik. För den som pendlar med tåg eller buss är hållplats och station bara ett stenkast bort.

Varmt välkommen på visning!

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Utgångspris
Månadsavgift
5 030 kr/mån
Antal rum
3
Boarea
93 m²
Byggnadsår
1987
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Enligt överenskommelse
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Rebecca Bernspång
+46706-583500
Extra kontaktperson
Profile Image
Anna Eriksson
Reg. Fastighetsmäklare
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

HALL - Plats för avhängning och skohylla. Ytterligare förvaring i garderob. Parktiskt klinkergolv och ljusa väggar.

ALLRUM - När man kommer upp för trappan så når man ett allrum som kan nyttjas som tv-hörna eller hemmakontor. Här skulle man även kunna skärma av med vägg och få ett tredje sovrum. Parkettgolv och ljusa väggar.

KÖK - Köket ligger i vinkel med öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket är utrustat med spis/ugn, köksfläkt, diskmaskin, kyl och frys. Köksskåpen är vita med vit och rostfri bänkskiva, vitt kakel ovanför bänkskivan. parkettgolv och ljusa väggar med en mönstrad fondvägg.

BALKONG - Balkongen ligger i solsäkert söderläge med härlig utsikt över dammen och grönskan omkring. Här finns utrymme för sittgrupp. Balkongen är inskjuten vilket medför ett naturligt vindskydd men släpper samtidigt in solen.

VARDAGSRUM - Rummet är öppet och ljust med fin utsikt över vattnet. Här finns gott om plats för matplats och soffgrupp. Parkettgolv och ljusa väggar.

SOVRUM 1 - Det större sovrummet har utrymme för dubbelsäng och här finns en större garderob. Parkettgolv och mönstrad tapet.

SOVRUM 2 - Detta sovrum är något mindre men är mycket bra till funktionen. Här finns utrymme för säng, skrivbord eller extra förvaring. Parkettgolv och ljusa väggar.

TVÄTTRUM - Mycket praktiskt tvättrum i lägenheten med tvättmaskin, torktumlare, diskho och förvaring.

BADRUM - Det helkaklade badrummet är utrustat med wc, dusch med dörrar i klarglas, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, handdukstork och förvaringsskåp. Mörkgrå klinker och beige kakel.

Läs mer om rummen

Allmän information

Riksbyggen BRF Skrattmåsen är en äkta bostadsrättsförening med 70 lägenheter i Lomma. Föreningen bildades år 1985. Riksbyggen sköter ekonomisk och teknisk förvaltning.

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Lomma Centrum
Gatuadress
Höjeågatan 165
Postnummer, ort
23433 Lomma
Lägenhetsnummer
0031
Boarea(BOA)
93 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Varje lägenhet har ett kallförråd vid sin lägenhet samt ett varmförråd på området.
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Möjlighet antal sovrum
3
Andelstal
1,45609
Andelstal insats
1,45607
Överlåtelseavgift
1433 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantsättningsavgift
573 kr

Kostnader

Månadsavgift
5 030 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
I månadsavgiften ingår vatten. Tillkommande kostnad för värme 716kr/månad och kabel-tv/bredband 91kr/månad.
Avgiftshöjningar
I dagsläget finns inte något beslut om kommande avgiftsförändringar. Kontrollerat med föreningen 2024-06-19
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Det finns parkeringsplats till alla bostäder. Kostnad 100kr/månad. Det finns även garage (ovan mark) att hyra till en kostnad om 300kr/. Parkering med laddstolpe 400kr/mån + förbrukning.

Bostadsrätt

Namn på Brf
BRF Skrattmåsen
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
1987
Hiss finns
Nej
Övriga utrymmen i föreningen
Gårdsplats/innergård. Trevliga och välskötta innergårdar med gångstigar, buskar och träd. Här finns även sittplatser och lekplats. Varje lägenhet har ett kallförråd vid sin lägenhet samt ett varmförråd på området. Föreningens medlemmar har tillgång till samlingslokal och cykelförråd. Festlokal kan hyras av föreningens medlemmar mot en avgift. Här finns också möjlighet för övernattningsgäster.
Utförda renoveringar
2022 - Underhållsspolning 2021 - Ytterdörrar 2020 - Borttagning och fräsning av befintlig häck, montering av takstege och armatur till garage. 2019 - Målning av trästaket. 2017 - Tak och hängrännor. 2016 - Installationer av vattenmätare. 2016 - Renovering av förråd, tak och div. utvändigt. 2016 - Markytor. 2015 - Byte av fjärrvärmecentral. 2015 - Byte av ventilationsaggregat och OVK i föreningslokalen. 2015 - Målning och byte av rötskadad panel. 2015 - Byte förrådsdörrar. 2015 - Försköningsåtgärder mot fonden (markytor). 2013-2014 - Köksfläktar, byte av samtliga lägenhetsaggregat. 2013 - Ledbelysning i området, utomhus, på garage och i gångar samt förrådshusen. 2011-2012 - Utvändig målning och plåtbyte på balkonger och fasader För mer information se föreningens årsredovisning.
Kommande renoveringar
Det planeras takbyte/renovering av tak.
TV/internet
Tele 2

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2020-09-16
Energiklass
D
Specifik energianvändning
108 kWh/m²
Energiprestanda
95 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.