Låt oss presentera detta barnvänliga gathus om 148 kvm fördelat på tre plan...

Main image

Fladängsgatan 13

Lomma

Låt oss presentera detta barnvänliga gathus om 148 kvm fördelat på tre plan. Här bor man med egen insynsskyddad uteplats och trädgård med en ombonad kvarterskänsla. Ett mycket välplanerat och välskött boende där första våningen erbjuder stora sällskapsytor i öppen planlösning. Kök med köksö, ett lättmöblerat vardagsrum, tvättstuga med separat utgång samt helkaklad wc/dusch. På plan två har man tre sovrum, ett stort badrum samt en stor klädkammare. Plan tre erbjuder ett mycket generöst allrum med öppet upp i nock och trevligt ljusinsläpp från de stora takfönsterna. Önskar man fler sovrum kan allrummet på plan tre delas av eller nyttjas som ett stort master bedroom. Här bor man på perfekt läge med närhet till både förskolor, och skolor. Även Lomma centrum, havet och stationen ligger några minuters promenad ifrån huset. Förråd finns på tomten. Parkeringsmöjligheter finns att hyra via föreningen. Välkomna på visning!

Bostadsinfo
Pris
6 450 000 kr
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
6 059 kr/mån
Antal rum
5
Boarea
148 m²
Byggnadsår
2016
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

BOTTENVÅNING
HALL - Hall med klinkers innanför dörren och avhängsningsmöjligheter. I hallen finns plats för byrå eller liknande. Väggarna är målade i en passande behagligt rosa ton vilket är genomgående för hela bottenvåningen.

WC/DUSCH - Till vänster i hallen finner man bostadens helkaklade wc/dusch med stilfull kakel och klinkers i vitt och grått. Handfat med kommod, handdukstork, toalettstol, duschväggar i glas samt fönster.

VARDAGSRUM - Vardagsrummet har stora fönsterpartier och erbjuder öppna ytor med direkt utgång till den trevliga uteplatsen. Den öppen planlösningen ger utrymme för stort matbord och härliga sällskapsytor. Vardagsrummet är lättmöblerat med plats för stor soffa. Praktisk klinkers på golvet.

KÖK - Bostadens kök har trevlig köksö. Ett inbjudande och socialt kök i vinkel med gott om utrymme till förvaring. Köksinredning i vitt med kakel ovan den ljusgråa bänkskivan. Köket är utrustat med kyl, frys, diskmaskin, häll, köksfläkt och ugn.

TVÄTTSTUGA - I anslutning till köket ligger husets tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Tvättstugan har praktisk utgång till uteplatsen och trädgården.

PLAN 2
BADRUM - När man kommer upp på plan två finner man bostadens badrum som är helkaklat med vitt kakel på väggar och grått klinkers på golvet. Här finns badkar, toalett, handfat med kommod, badrumsskåp och fönster.

KLÄDKAMMARE - Stor klädkammare med mycket bra förvaringsmöjligheter.

SOVRUM - Sovrum med parkettgolv och väggar i en gul nyans. Detta sovrum har fönster i två vädertstreck vilket ger ett fint ljusinsläpp . Sovrummet har plats för både säng och skrivbord om man önskar.

SOVRUM - Stort sovrum med parkettgolv och väggar som är målade i en fin blå ton. Här har man stor skjutdörrsgarderob vilket ger mycket bra förvaringsmöjligheter.

SOVRUM - Sovrum med parkettgolv, ljusa väggar samt en mönstrad fondvägg.

PLAN 3
ALLRUM - På plan tre möts man av ett rum med öppet upp i nock och synliga takbjälkar. Stora takfönster ger ett mycket trevligt ljusinsläpp . Detta är ett rum med många möjligheter. Nuvarande ägare har valt att disponera detta som ett allrum med arbetshörna. Behöver man fler sovrum kan rummet delas av eller nyttjas som ett stort master bedroom. Parkettgolv och ljus väggar.

Läs mer om rummen

Allmän information

Brf Lomma Läge är en äkta förening som bildades 2014 och äger fastigheten Lomma 29:25 som består av ett flerbostadshus i fyra våningar med 30 lägenheter i tre olika uppgångar i Arkadhuset, dvs det stora huset som vetter ut mot Hamntorget, 7 gårdshus som ligger ovanpå garaget, alla har egen ingång från gården samt 22 radhus. Det finns även 6 lokaler som alla ligger i arkaden ut mot Hamntorget. Byggnaderna färdigställdes 2016. Föreningen har adresserna Fladängsgatan 1-19, Naxosgatan 4-12, Strandvägen 40-52 och Hamntorget 2. Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Brf Ekonomen i Stockholm AB. Det finns tre miljörum samt gemensamt cykelrum och cykelställ utomhus, barnvagnsrum för lägenheterna. På innergården mellan radhusen finns en sandlåda och en gård ovanpå. Föreningen tillåter inte juridisk person som köpare. Föreningen tillåter inte delat ägande. Överlåtelseavgift betalas av köparen och är 2,5% av ett prisbasbelopp. Pantsättningsavgift betalas av köparen och är 1% av ett prisbasbelopp. Huset är Svanenmärkt vilket gör att man kan få grönt bolån hos vissa banker.

Läs mer på föreningens hemsida. https://www.lommalage.se

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea samt biarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken Lomma – Denise Andersson denise.andersson@handelsbanken.se 040-368582
Handelsbanken Lomma – Lotta Rudberg lotta.rudberg@handelsbanken.se 040-368585

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Lomma Centrum
Gatuadress
Fladängsgatan 13
Postnummer, ort
234 40 Lomma
Lägenhetsnummer
19
Boarea(BOA)
148 m²
Boareauppgifter enligt
Säljaren
Boareabeskrivning
Lägenheten är registrerad som 4 rok om 114 kvm. Detta då inte övre plan är inräknad. Uppgiften om 148 (114 kvm + 34 kvm) kvm kommer från säljaren och är inhämtad ifrån när nuvarande ägare köpte bostaden. Köparen uppmanas att själv kontrollera bostadens boarea som en del i sin undersökningsplikt.
Beskrivning av förråd
Eget förråd med ingång från trädgården.
Antal rum
5
Antal sovrum
3
Möjlighet antal sovrum
4
Andelstal
2,02920%
Andel av månadsavgift
2,03%
Andelstal kommentar
Nettoskuldsättning: 1.299.467 kr
Pantförskrivning
är pantsatt

Kostnader

Månadsavgift
6 059 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
inkl. kallvatten, bredband (1000 mbit), TV-paket Telia Lagom, IP-telefon via Telia, renhållning, bostadsrättstillägg, gemensamma ytor. Kostnader som tillkommer är hushållsel, värme, varmvatten och försäkring. Radhusen har egna abonnemang för hushållsel och fjärrvärme via Kraftringen. Nuvarande ägare har haft en kostnad om 1.344 kr/mån gällande hushållsel (nät + förbrukning) samt 1.145 kr gällande värme och varmvatten. Kostnaderna för hushållsel, värme och varmvatten är beräknade utifrån ett snitt för februari-maj 2024. Nuvarande ägare är 4 personer i hushållet.
Avgiftshöjningar
Det finns inga beslutade avgiftshöjningar i dagsläget, dock har styrelsen kommunicerat att det kan finnas behov att höja med 6 % år 2025 och år 2026 men att styrelsen kommer att ta ställning till detta inför varje ny årsbudget. Uppgift lämnad av styrelsen 2024-06-13.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Föreningen har 53 parkeringsplatser med fyra olika typer av parkeringsmöjligheter. Av dessa är 18 laddplatser. Garageplats under tak: 660 kr/mån. Garageplats utan tak: 440 kr/mån Fladängskolans parkering: 195 kr/mån (Mellan kl 7.30-17.00 kan andra parkera på platsen) Laddboxar för elbilar i garage, under tak: 810 kr/mån + elkostnad Ovanstående kostnader gäller från 1 januari 2020. Garaget är inhägnat och utrustat med övervakningskameror. Ett hushåll har rätt att hyra mer än en parkeringsplats om det finns lediga platser. Skulle det sedan bildas kö till platserna måste de hushåll som har mer än en plats lämna en av platserna till hushåll i kön som inte har någon plats. Är du intresserad av en plats, kontakta styrelsen på styrelse@lommalage.se

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Lomma Läge
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2016
Upplåten mark
Enligt ekonomisk plan tillhör uteplats/mark lägenheten. Bostadsrättshavare ansvara för trädgårdar/uteplats inklusive häckarna. Terrassen ska hållas i gott skick, gräs och häckarna ska skötas. Radhusen har också ansvar för sina framsidor fram till trottoaren.
Övriga utrymmen i föreningen
Gemensamt cykelrum och cykelställ utomhus, tre miljörum, barnvagnsrum för lägenheterna. Det finns en sandlåda på innergården mellan radhusen och en gård ovanpå garaget
Utförda renoveringar
2022 - Installation av 12 laddstationer, installation belysning, OVK besiktning & filterbyte. 2021 - installation gång-grindar
Kommande renoveringar
Föreningen följer en 30-årig underhållsplan som sträcker sig till 2046. Underhållsplanen uppdateras årligen av styrelsen. Planens syfte är att säkerställa att förutsättningar finns för det planerade underhåll som behövs för att hålla fast som behövs för att hålla fastigheterna i gott skick.
TV/internet
Bredband (1000 mbit), TV-paket Telia Lagom och IP-telefon via Telia som ingår i avgiften. Högre hastighet kan tecknas individuellt direkt med Telia.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2019-10-18
Energiklass
C
Specifik energianvändning
69 kWh/m²
Energiprestanda
82 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.