Välplanerad tvåa med balkong i söderläge!

Main image

Programmeraregatan 9

Lund

Välkommen till Programmeraregatan 9!

Här presenteras nu en helt nyproducerad tvåa med bra planlösning och balkong i härligt söderläge. Bostaden erbjuder hall med bra förvaring, fullt utrustat kök, helkaklat badrum med tvätt och sovrum med plats för dubbelsäng. Ytan nyttjas optimalt så att alla utrymmen upplevs rymliga. Lägenheten har bra förvaring i skjutdörrsgarderober och även ett förråd/klädkammare. På tredje våningen får man fint ljusinsläpp och kommer upp från gatans liv vilket ger en mer rofylld boendemiljö. Materialvalen är tidlösa och genomtänkta så att känslan i bostaden andas hög standard.

Brf Alba 1 i Lund erbjuder en grönskande utemiljö, Svanenmärkta bostäder och gemensamma avtal för el och bredband/tv. Peab ersätter föreningens budgeterade driftkostnader under 2024 avseende fastighetsskötsel, hisskötsel, fastighetsförsäkring, ekonomisk förvaltning och revision.

Brunnshög är en snabbt växande stadsdel i nordöstra Lund med ambitionen att bli en modern, hållbar och innovativ stadsdel. Hållbarhet är ett ledord och genomgående i byggnaderna och infrastrukturen här. Närheten till MAX IV och ESS som är ständigt växande blandar internationella gäster med studenter och barnfamiljer. Brunnshög är ett cykelvänligt område och man kan enkelt ta sig runt utan bil. God kommunikation med kollektivtrafik och spårvagnen som går från Lund Centralstation till ESS. Det gör Brunnshög till ett attraktivt område för de som söker en framtidsinriktad och välplanerad boendemiljö.

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för visning!

Bostadsinfo
Pris
2 395 000 kr
Pristyp
Utgångspris
Månadsavgift
4 005 kr/mån
Antal rum
2
Boarea
55 m²
Byggnadsår
2024
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Enligt överenskommelse
Visning
18 juli 2024, kl 15:00 - 15:30
Endast bokade sällskap. Boka via sms till 0706-583500.
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Rebecca Bernspång
+46706-583500
Extra kontaktperson
Profile Image
Dan Eliasson
Reg. Fastighetsmäklare sedan 2007
+46708-18 12 00

Rumbeskrivning

HALL - Hall med plats för avhängning i generös klädkammare/förråd som gömmer sig bakom snygga skjutdörrar. Här möts vi av ett fint ljus genom bostaden med fri sikt mot balkongen. Här ligger parkettgolv som är genomgående genom hela bostaden och väggarna är vita.

BADRUM - Det helkaklade badrummet är utrustat med wc, dusch med dörrar i klarglas, handfat med kommod, spegelskåp, kombimaskin, förvaringsskåp och handdukstork. Grå klinker och vitt kakel.

VARDAGSRUM - Vardagsrummet är ljust och luftigt med utrymme för soffa, matgrupp och bokhylla eller skrivbord. Eftersom vardagsrum och kök ligger i öppen planlösning kan man skapa "rum i rummet" genom att möblera smart. Parkettgolv och vita väggar.

KÖK - Köket kommer från Marbodal och är utrustat med spishäll, ugn, mikro, kyl/frys och diskmaskin. Inredningen är vit med ljusgrå bänkskiva och det är vitt kakel på väggen ovanför diskbänken.

SOVRUM - Sovrummet är generöst med plats för dubbelsäng. Här finns bra förvaring i skjutdörrsgarderob. Parkettgolv och vita väggar.

Läs mer om rummen

Byggnad

Byggnaden stod klart för inflyttning i december 2023. Totalentreprenad Peab bostad AB. Byggnad certifieras enligt miljömärkningen Svanen, vilket garanterar att arbetet bygger på en grön filosofi med fokus på etik, kvalitet och långsiktighet. Huset är 4 -8 våningar högt med adresserna Programmeraregatan 9, Soluppgången 20, 22 och 24.

Läs mer om byggnaden

Allmän information

Brf Alba 1 i Lund är en äkta bostadsrättsförening med 85 bostäder, beläget på Brunnshög i Lund.

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna någon av nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken – Lund City, Johan Lundquist, 046-15 54 30
Handelsbanken – Lund Ideon, Johanna Wictorin, 046-15 95 99

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Brunnshög
Gatuadress
Programmeraregatan 9
Postnummer, ort
22481 Lund
Lägenhetsnummer
A1203
Lägenhetsnummer LM
1203
Boarea(BOA)
55 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Antal rum
2
Antal sovrum
1
Andelstal
1,0711%
Andel av månadsavgift
0,0010711
Andelstal kommentar
Enligt Ekonomisk plan så är skuldsättning för denna lägenhet: 758.686 kr

Kostnader

Månadsavgift
4 005 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
Värme, kall- och varmvatten, den fasta elnätsavgiften och bostadsrättstillägg.
Beskrivning Månadsavgift
Kostnader utöver månadsavgiften som tillkommer är följande: Obligatoriskt tillägg för Telia Triple play 169 kr/månad. Föreningen har ett gemensamt elavtal där bostadsrättsinnehavaren betalar för sin egen faktiska förbrukning av hushållsel. Mellan Mars 2024 - Februari 2025 kommer Peab att ge en rabatt på månadsavgiften. Därför är nuvarande avgift lägre än vad som redovisas i ekonomisk plan till följd av att föreningen bundit sina lån till en lägre ränta. Månadsavgiften beräknas till 4.974 kr/månad enligt ekonomisk plan.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Föreningen har ett antal p-platser reserverade i parkeringshuset på andra sidan gatan bakom radhusen i den delen som är början på centrala Brunnshög. Kostnad tillkommer. utöver det finns även en bilpool med 2 st elbilar från Our Green Car.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Alba 1 i Lund
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2024
Hiss finns
Ja
Värme- & ventilationsanläggning
Uppvärmning sker med Fjärrvärme och solceller.
Övriga utrymmen i föreningen
Tillgång till cykelpool Gemensam innergård Gemensam takterrass i hus C Mellan hus A och B finns en cykelfix för enklare reperationer av cykeln och pumpning av däck. Vissa av lägenheterna har separat förråd och resterande har förråd i lägenheten. Denna bostad har förråd i lägenheten. Barnvagn- och rullstolsförråd finns i respektive trapphus i markplan. Utanför gården finns Brunnshögs sopsugsystem, där slänger man sina sopor. Cykelplatser på innergården, vid entréerna.
TV/internet
TV, Internet och telefon via Telia Triple Play. Ett obligatoriskt tillägg tillkommer om 169kr/mån.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2023-11-21
Energiklass
C
Specifik energianvändning
71 kWh/m²
Energiprestanda
61 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.