Välplanerat familjeboende med villakänsla på havsnära läge i Lomma Strandstad!

Main image

Tåggränd 8

Lomma

Välkommen till detta fina och välplanerade gathus i två plan i Lomma Strandstad, bara ett stenkast från strand och hav! Med egen entré får man villakänsla samtidigt som du får bostadsrättens bekymmersfrihet och gemenskap. Perfekt bostad för familjen som värdesätter komfort fördelat på 5 rok om 122 kvm. Bostaden har två kompletta badrum samt separat tvättstuga. På entréplan är vardagsrum och kök i öppen planlösning vilket ger trevliga sällskapsytor. Den stenlagda uteplatsen med förråd som nås från vardagsrummet ligger mot föreningens trevliga gård. Modernt kök från Vedum med vita stilrena luckor och vitvaror från Siemens i rostfritt. Generöst badrum med badkar samt separat tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare. Man har bra förvaring i både klädkammare och i skjutdörrsgarderob i hall. På plan två erbjuds tre sovrum och ett allrum samt badrum med wc/dusch. Stranden och havet är alltid närvarande och lika vackra året om, här råder semesterkänsla hela året!
Välkomna på visning!

Bostadsinfo
Pris
6 350 000 kr
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
8 051 kr/mån
Antal rum
5
Boarea
122 m²
Byggnadsår
2023
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Visning
3 december 2023, kl 11:00 - 11:30
Vänligen ring/skicka sms till 0732-39 99 00 för bokning av visning.
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

ENTRÉPLAN
HALL - Man välkomnas av en ljus och luftig hall som har bra med plats för avhängning i skjutdörrsgarderoben med spegelglas. Innanför entrén ligger ett snyggt och slitstarkt klinkergolv i grå ton som sedan övergår till vitlaserad ekparkett som löper fint i bostadens övriga rum. Vitmålade väggar. Från hallen har man fri sikt genom bostaden.

KÖK - Den vita köksinredningen från Vedum är tidlös och erbjuder bra förvaringsmöjligheter. Köket är utrustat med rostfria vitvaror från Siemens med 2 st kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, spisfläkt, helintegrerad diskmaskin, ugn och mikrovågsugn samt ledlist under väggskåp. Bänkskiva och stänkskydd i laminatskiva. Vitlaserad ekparkett och vitmålade väggar är tidlösa val som håller i längden. Det fina ljusinsläppet löper vidare genom köket och in i vardagsrummet.

MATPLATS - Matplatsen ligger anslutning till köket och har öppet samspel med vardagsrummet vilket ger utrymme för det stora sällskapet.

VARDAGSRUM - Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger härliga sällskapsytor. Ett rymligt och ljust rum med plats för stor soffhörna samt bra plats för ett större matbord i anslutning till köket. Vitlaserad ekparkett och vitmålade väggar. Här har man utgång till bostadens uteplats och den sociala ytan förlängs och knyter samman ute/inne på ett fint sätt.

UTEPLATS - Stor stenlagd uteplats som ligger mot föreningens gård ramas snyggt in av en häck. Här finns även ett förråd som ger bra förvaring. Här finns plats för både matgrupp och loungemöbler.

BADRUM - Badrummet är helkaklat med vit matt kakel på väggar och grå klinker på golvet. Här finns badkar, handfat med kommod, spegelskåp samt wc.

TVÄTTSTUGA - Den separata tvättstugan har både tvättmaskin och torktumlare samt tvättbänk i laminat och väggskåp med ledlist under. Här finns även torkställningen John samt en praktisk grovvask. Grå klinker på golvet och vitmålade väggar.

PLAN 2
ALLRUM - Allrum på plan två är ett perfekt rum med många funktioner. Rummet kan nyttjas som ett extra vardagsrum, arbetsrum eller gästrum om man önskar. Vitlaserad ekparkett och vitmålade väggar.

SOVRUM - Sovrummet intill allrummet har garderob till förvaring och är beläget mot innergården. Vitlaserad ekparkett och vitmålade väggar.

BADRUM/WC-DUSCH - Det helkaklade badrummet är utrustat med wc, takdusch, duschvägg i klarglas, handfat med kommod och spegelskåp. Här finns även komfortelvärme i golv (i vistelsezon), vit matt kakel på väggarna och svart klinker på golvet.

SOVRUM 2 - Sovrum med bra förvaring i skjutdörrsgarderob. Vitlaserad ekparkett och vitmålade väggar.

SOVRUM 3 - Master bedroom har utrymme för dubbelsäng och här finns bra förvaring i skjutdörrsgarderob. Vitlaserad ekparkett.

Läs mer om rummen

Allmän information

Kaptenen i Lomma Strandstad består av 31 lägenheter och 13 gathus som alla är upplåtna med bostadsrätt. Här bor man mitt i Lommas vackraste del samtidigt som har service, kommunikationer, skola, shopping, bibliotek och restauranger om hörnet. Föreningen har rätt att ta ut överlåtelseavgift samt pantsättningsavgift enligt bifogade stadgar. Lomma Strandstad erbjuder ett attraktivt boende för alla åldrar. Den marina, strandnära miljön är unik med sin mix av båtliv, strandhäng, restauranger och moderna, småskaliga bostadskvarter. Här finns bra service och skolor för barnen på nära håll. Strategiskt bor du också bra, mitt i den dynamiska Öresundsregionen. Med bil, buss eller tåg tar du dig smidigt till arbetsplatser i Malmö och Lund. Även Helsingborg och Köpenhamn ligger på bekvämt pendelavstånd.

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken Lomma – Veronika Schenström veha02@handelsbanken.se 040-368587
Handelsbanken Lomma – Susanne Olsen supe12@handelsbanken.se 040-368585

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Lomma Strandstad
Gatuadress
Tåggränd 8
Postnummer, ort
234 40 Lomma
Lägenhetsnummer
31001
Lägenhetsnummer LM
1001
Boarea(BOA)
122 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen/Ekonomisk plan
Beskrivning av förråd
Förråd i källaren tillhör bostaden samt ett förråd i anslutning till uteplatsen.
Antal rum
5
Antal sovrum
3
Möjlighet antal sovrum
4
Andelstal
2,5395%
Andelstal insats
Uppgiften har ej gått att få fram
Andel av månadsavgift
Uppgiften har ej gått att få fram
Andelstal kommentar
Andelstal 2,5395% är hämtat från ekonomisk plan. Nettoskuldsättning: 1.681.000 kr. Enligt ekonomisk plan fördelas föreningens lån per lägenhet utifrån andelstal, avrundande till tusental. Ovanstående belopp är beräknad skuldsättning för denna bostadsrätt (uppgift hämtad från ekonomisk plan). Notera att redovisad beräknad skuldsättning är exkluderad från föreningens kassa/likvidamedel.
Pantförskrivning
är inte pantsatt

Kostnader

Månadsavgift
8 051 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
I månadsavgiften inkluderas värme, kallvatten samt allmän renhållning i föreningen.
Beskrivning Månadsavgift
Kostnader utöver månadsavgiften som tillkommer är följande: Kabel-TV, bredband och IP-telefoni (fasta delen) via Telia, 220 kr/mån. Varmvatten mäts och debiteras separat efter individuellt uppmätt förbrukning, schablon enligt ekonomisk plan 202 kr/mån. Hushållsel debiteras efter faktisk förbrukning (kostnad för mätning och administration fördelas med lika belopp per lägenhet), schablon enligt ekonomisk plan446 kr/mån. Kostnad för hemförsäkring.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Gemensamt garage finns i källaren under huset med totalt 45 platser (varav 2 handikapp-platser och 9 laddplatser). Även ytterligare en HKP-plats finns på gård som kommer hyras ut på korttidsavtal (om den ej hyrs av boende med handikapptillstånd). Totalt innehar föreningen 46 platser varav 3 HKP och 9 laddplatser. Garageplats: ca 1150 kr/mån. Garageplats med elladdning: ca 1400 kr/mån +förbrukning av el. El mäts och debiteras separat. HKP i garage: ca 1150 kr/mån. HKP på gård: ca 1150 kr/mån. MC-plats i garage: ca 500 kr/mån.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Bostadsrättsföreningen Kaptenen i Lomma
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2023
Upplåten mark
Mark i anslutning till lägenheten ingår i bostadsrätten enligt ekonomisk plan. Hur stor uteplatsen är anges inte i den ekonomiska planen.
Övriga utrymmen i föreningen
Föreningen har gemensam innergård med uteplats, bänkar, sittgrupper och en lummig pergola. På gården finns även vackra planteringar med bland annat träd, blommor och kryddörter. Här finns också lekytor med utrustning för barnen. På gården finns flera cykelparkeringar samt även i garaget. Förråd i källarplan tillhör varje lägenhet och radhus. Extra förråd i källarplan finns att hyra, detta administreras av styrelsen efter tillträdet.
TV/internet
Kabel-TV, bredband och IP-telefoni (fasta delen) via Telia, 220 kr/mån.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration ej utförd

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.