Såld

Låt oss presentera denna generösa gavellägenhet om 70 kvm med trevlig balkong i soligt västerläge...

Main image

Revingegatan 2A

Lund

Låt oss presentera denna generösa gavellägenhet om 70 kvm med trevlig balkong i soligt västerläge. Bostaden disponeras idag som en 2 rok men är enligt föreningens register 3 rok (se alternativ planskiss). Vardagsrummet har fönster i tre väderstreck vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Den öppna planlösningen ger plats för ett stort matbord och skapar bra sällskapsytor. Ett modernt kök med bra arbetsytor och förvaring. Sovrummet har plats för både dubbelsäng och skrivbord. I sovrummet har man även en stor klädkammare med fönster och bra förvaringsmöjligheter. Hall med skjutdörrsgarderob samt badrum med tvättmöjligheter. En lägenhet i mycket fint skick på bästa cityläget som måste upplevas. Hiss finns samt garage. Välkomna på visning!

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
4 135 kr/mån
Antal rum
2
Boarea
70 m²
Byggnadsår
2015
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Visning
30 november 2023, kl 16:30 - 17:00
Vänligen ring/skicks sms till 0732-39 99 00 för bokning!
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

HALL - En välkomnande hall med plats för avhängning samt stor skjutdörrsgarderob med praktisk förvaring och Elfa inredning.

VARDAGSRUM - Från hallen kommer man till vardagsrummet som har öppen planlösning med matplats och kök. Rummet har härligt ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Lättmöblerat rum med plats för stor soffa. Om fler sovrum önskas kan vardagsrummet delas av, se alternativ planskiss. Parkettgolv och vita väggar.

MATPLATS - Matplatsen har utrymme för det stora sällskapet. Trevlig utsikt med träden i bakgrunden.

KÖK- Modernt kök från Marbodal med kakel ovan bänkskiva. Här finns bra med arbetsytor samt förvaring i både skåp och lådor. Köket är utrustat med hel kyl och frys, ugn i praktisk arbetshöjd, mikrovågsugn, induktionshäll, köksfläkt och integrerad diskmaskin. Parkettgolv och vägg i grå ton.

BALKONG - Från köket når man bostadens balkong som ligger i soligt västerläge. Här finns plats för större möblemang. Här kan man njuta av kvällssolen med träden i bakgrunden.

SOVRUM - Stort sovrum med plats för både dubbelsäng och skrivbord om man önskar. Här finns en klädkammare med fönster. Klädkammaren är generös med gott om plats för förvaring. Parkettgolv och vita väggar.

BADRUM - Helkaklat och modernt badrum med mörk klinker och vitt kakel på väggar. Här finns även tvättmaskin och torktumlare med praktisk bänkskiva och väggskåp ovan till förvaring. Handfat med kommod, spegelskåp, dusch med duschväggar i glas och handdukstork.

Enligt föreningens register är lägenheten om 3 rok. Nuvarande ägare valde dock bort ett sovrum och disponerar den därför som 2 rok idag.

Läs mer om rummen

Allmän information

Bostadsrättföreningen Lund Södra 1 består av 67 lägenheter. Föreningens byggnader uppfördes år 2015 på fastigheten Lund Södra 1 som föreningen innehar med äganderätt. Den ekonomisk förvaltning sköts av HSB Skåne och den tekniska förvaltningen sköts av Bredablick. Bostadsrättstillägg ingår. Föreningens hemsida: brflundssodra1.se

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna någon av nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken – Lund City, Johan Lundquist, 046-15 54 30
Handelsbanken – Lund Ideon, Johanna Wictorin, 046-15 95 99

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Gatuadress
Revingegatan 2A
Postnummer, ort
223 57 Lund
Lägenhetsnummer
2204 (21204 enligt ekon.plan)
Lägenhetsnummer LM
1204
Boarea(BOA)
70 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Källarförråd tillhör.
Antal rum
2
Antal sovrum
1
Möjlighet antal sovrum
2
Andelstal insats
Uppgiften saknas i föreningens register
Andel av månadsavgift
1,4139%
Andelstal kommentar
Nettoskuldsättning: 633.531 kr
Överlåtelseavgift
1313 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantförskrivning
är inte pantsatt
Pantsättningsavgift
525 kr

Kostnader

Månadsavgift
4 135 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
inkl. kallvatten, värme, bostadsrättstillägg och renhållning. Obligatoriskt tillägg för bredband, IP-telefoni (fasta delen) och kabel-TV via Telia 220 kr/mån. El och Varmvatten: Självkostnadsdebitering. Debiteras i efterhand utifrån förbrukning.
Beskrivning Månadsavgift
Kostnader utöver månadsavgiften som tillkommer är hemförsäkring, varmvatten samt hushållsel. Huset har mätare installerade till varje lägenhet för att mäta el och varmvattenförbrukningen. El och varmvatten debiteras månadsvis respektive bostadsrättshavare relaterat till uppmätt förbrukning.
Avgiftshöjningar
Föreningen har beslutat att höja månadsavgifterna med 10% från den 1 januari 2024. Avgiften för denna bostad blir då 4.549 kr/mån.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Parkeringsplatser finns främst i garage under fastigheten. 44 bilplatser (920 kr/mån) varav 6 st laddplatser (220 kr/mån extra). Ladd-elen betalas separat utifrån förbrukning. 3 MC-platser (315 kr/mån). Möjlighet att hyra plats (4 st) utomhus i markplan (400 kr/mån) samt gästparkering (5 st) finns.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Lunds Södra 1
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2015
Hiss finns
Ja
Övriga utrymmen i föreningen
Cykelparkering finns både i garage, källare och ovan mark. Barnvagnsparkering finns i källare bredvid/bakom hiss samt i mangelrummet (Gemensam mangel finns i källare). Grillning på balkong/uteplats/innergård får endast ske med gasol- eller el-grill, ej kol eller engångsgrill. Föreningen har 3 st extraförråd för uthyrning, 170 kr/mån.
Utförda renoveringar
2018 installerades solceller på taken (50kW), LED-belysning i gemensamma utrymmen, laddstationer i garaget.
Kommande renoveringar
Inga planerade renoveringar (uppgift hämtad från föreningens hemsida).
TV/internet
Bredband, kabel-TV och IP-telefoni via Telia Triple Play, obligatoriskt tillägg 220 kr/mån.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2020-11-19
Energiklass
C
Specifik energianvändning
65 kWh/m²
Energiprestanda
66 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.