Såld

Nu är denna stilrena tvåa om 59,5 kvm i Strandstaden med inglasad balkong till salu!

Main image

Hamnallén 8

Lomma

Nu är denna stilrena tvåa om 59,5 kvm i Lomma Strandstad med inglasad balkong i soligt västerläge till salu! Lägenheten är i fint skick och har genomgående hög standard med extra tilltagen takhöjd på 2,6 meter och parkettgolv i alla rum. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen som fungerar som ett extra rum stora delar av året. Vinkelköket från Myresjö är modernt och stilfullt. Sovrum med utsikt mot innergården med bra förvaring i skjutdörrsgarderober. WC/dusch med tvättmöjligheter. Hiss och garage finns (även elplatser finns). En lägenhet att bara flytta rakt in i. I Brf Hamnallén bor du i en välplanerad lägenhet med havet runt knuten, och närhet till både Malmö och Lund. På ett par minuters gångavstånd når du dessutom Lomma centrum med mataffärer, banker, apotek, bageri, restaurang, optiker och annan service. Välkomna på visning av en riktig pärla!

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
3 863 kr/mån
Antal rum
2
Boarea
59.5 m²
Byggnadsår
2013
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

HALL - En välkomnande hall med bra förvaring i skjutdörrsgarderober med spegeldörrar. Praktiskt med ljus klinkers innanför dörren och ljusa väggar.

SOVRUM - Ett stort sovrum med skjutdörrsgarderober med gott om förvaring. Parkettgolv och ljusa väggar. Sovrummet är belägen mot innergården.

KÖK - Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger trevliga sällskapsytor. Köket i vinkel med matplats är modernt och stilfullt med vit köksinredning från Myresjö. Bänkskiva i trä och svart kakel ovan arbetsytorna. Köket är utrustat med inbyggnadsugn (Siemens), mikrovågsugn (Siemens) i arbetshöjd, induktionshäll (Siemens), köksfläkt, kyl/frys (Siemens) och integrerad diskmaskin (Siemens). Parkettgolv och ljusa väggar.

VARDAGSRUM - Lägenhetens vardagsrum har öppen planlösning med matplatsen vilket ger trevliga sällskapsytor. Ett generöst ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Parkettgolv och ljusa väggar. Härifrån når man till den härliga inglasade balkongen.

INGLASAD BALKONG - Lägenhetens inglasade balkong fungerar som ett extra rum stora delar av året. Här kan man förlänga sommarkänslan och njuta av det soliga västerläget. Balkongen är generös och har plats för större möblemang.

WC/DUSCH - Helkaklad wc/dusch med tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Vitt kakel på väggarna och grå klinkers på golvet. Toalett, handfat med kommod, spegelskåp och duschhörna med glasdörrar. Ovanför tvättmaskinen och torktumlaren har man praktisk arbetsyta samt väggskåp.

Läs mer om rummen

Allmän information

Brf Hamnallén ligger längs med Hamnallén, mellan Höje å och Varvstorget. Husen byggdes under åren 2012-2013 och de första bostadsrättsägarna flyttade in i december 2013. Sedan dess har en successiv inflyttning skett i de fyra husen. Brf Hamnallén består av fyra hus och 56 st lägenheter. Under husen finns 2 garage som nås bekvämt med hiss. I källaren finns också förråd och barnvagnrum. Källsortering sker i miljöhus på gården. De lummiga innergårdarna är trevligt utformade med planteringar, gräsytor och slingrande grusstigar. På innergårdarna finns också flera cykelställ. Föreningen har tecknat en gemensam tilläggsförsäkring för sina medlemmar hos Trygg Hansa.

Stadsdelen Lomma Hamn präglas av vatten, smala gränder och den friska luften. I kvarteret Hamnallén bor du i ett hem omgiven av trivsamma småhuskvarter med hemtrevlig bykänsla. På ett par minuters gångavstånd når du dessutom Lomma centrum med mataffärer, banker, apotek, bageri, restaurang, optiker och annan service. Runt knuten finns också vårdcentral, bibliotek, förskola och skola. Hamnen och strandpromenaden som myllrar av liv sommartid ligger inpå knuten och kan ses från många balkonger och terrasser. Här finns också flera trevliga restauranger och caféer liksom en av Skånes bästa badplatser, Lomma beach. I Brf Hamnallén bor du i en välplanerad lägenhet med havet runt knuten, och närhet till både Malmö och Lund.

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken Lomma – Veronika Schenström veha02@handelsbanken.se 040-368587
Handelsbanken Lomma – Susanne Olsen supe12@handelsbanken.se 040-368585

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Lomma Hamn
Gatuadress
Hamnallén 8
Postnummer, ort
234 40 Lomma
Lägenhetsnummer
223
Lägenhetsnummer LM
1104
Boarea(BOA)
59.5 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Lägenheten har bra förrådsutrymme i källaren.
Antal rum
2
Antal sovrum
1
Andelstal insats
1,07821%
Andel av månadsavgift
1,40095%
Andelstal kommentar
Föreningen redovisar följande andelstal: insatsandel 1,07821%, andel av årsavgift 1,40095%, andel av kapitalavgift 1,39894%. Nettoskuldsättning: 648.566 kr
Överlåtelseavgift
1313 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantförskrivning
är pantsatt
Pantsättningsavgift
525 kr

Kostnader

Månadsavgift
3 863 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
inkl. värme, VA, bostadsrättstillägg och renhållning. Tillkommer 299 kr/mån för bredband/tv.
Beskrivning Månadsavgift
Kostnad för hushållsel och hemförsäkring tillkommer. Föreningen har kollektiv upphandling av hushållselen och lägenhetsinnehavare betalar för sin förbrukning.
Avgiftshöjningar
Föreningen kommer höja avgiften med 5% vid årsskiftet.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Föreningen har totalt 56 st parkeringsplatser, och varje lägenhet har rätt till en parkering, i garaget eller på gården. Det finns två garage under fastigheterna med totalt 54 platser (även elplatser finns). Garageplatserna hyrs ut av Aimo Park Sweden AB. Garageplats kostar f.n 675 kr/månad. Föreningen har dessutom två uteplatser intill innergården, dessa kostar f.n 375 kr/mån och hyrs ut av föreningen. Boende som önskar hyra en av dessa kontaktar styrelsen via info@brfhamnallen.se. Varje lägenhet har möjlighet att hyra en parkeringsplats, önskas fler parkeringsplatser finns möjlighet att ställa sig i kö. Parkering finns även på gatan längs med Hamnallén eller på Varvstorget.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Hamnallén i Lomma
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2013
Hiss finns
Ja
Övriga utrymmen i föreningen
Gemensamma cykelskjul på innergården. Det finns ett rum intill källarförråden där barnvagnar och rullatorer kan förvaras. Det finns 2 st garage under fastigheterna (med totalt 54 platser).
TV/internet
Föreningen har en gruppanslutning till Telia för bredband, telefoni och tv (Lagom-paketet), kostnad 299 kr/mån. Önskas fler kanaler eller uppgraderingar går det bra att kontakta Telia. Eventuella tillval faktureras separat.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2016-12-08
Energiklass
D
Specifik energianvändning
95 kWh/m²
Energiprestanda
75 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.