Fin och ljus 3:a på hörnläge vid Hamnallén nu till salu...

Main image

Tåggränd 1

Lomma

Välkommen till denna ljusa 3:a om 76 kvm på hörnläge vid Hamnallén. Bostaden har en extra takhöjd på 2,7 m vilket gör att lägenheten känns både luftigare och rymligare. Kök och vardagsrum i öppen planlösning som ger trevliga sällskapsytor och här får man ett fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck. Bostaden erbjuder två bra sovrum varav masterbedroom har en klädkammare i direkt anslutning och det andra har en stor skjutdörrsgarderob. Rymligt badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Föreningen har en trevlig innergård med lekplats, sittgrupper och gräsmatta. Förråd i källaren tillhör lägenheten. Gemensamt garage finns. Välkomna på visning!

Bostadsinfo
Pris
2 995 000 kr
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
5 812 kr/mån
Antal rum
3
Boarea
76 m²
Byggnadsår
2022
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

HALL - Rymlig hall med stor skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. Ljusa väggar och parkettgolv som löper vidare i bostaden.

SOVRUM 1 - Till vänster från hallen når man lägenhetens första sovrum som är generöst med plats för både säng och skrivbord. I anslutning till sovrummet har man en klädkammare med bra förvaringsmöjligheter.

SOVRUM 2 - Mindre sovrum med stor skjutdörrsgarderob.

BADRUM - Lägenhetens badrum är helkaklat med mörkgrå klinkers på golvet och ljust kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med handfat med kommod, badrumsspegel med belysning, toalett, dusch med duschväggar i glas samt tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk ovan.

KÖK - Kök och vardagsrum har öppen planlösning vilket ger trevliga sällskapsytor. Ett modernt kök i vinkel med vit köksinredning samt kakel ovan arbetsytorna. Köket är utrustat med induktionshäll, köksfläkt, ugn, integrerad diskmaskin, inbyggnads mikrovågsugn samt dubbla kyl/frys. Ljusa väggar och parkettgolv som löper fint. I anslutning till köket har man utrymme med möjlighet till stor matplats.

VARDAGSRUM - Vardagsrummet har fönster i två väderstreck vilket ger ett generöst ljusinsläpp. Rummet har en trevlig rymd och plats för stor soffgrupp. Parkettgolv och vita väggar.

Läs mer om rummen

Byggnad

Byggnaderna har färdigställts under 2022.

Läs mer om byggnaden

Allmän information

Brf Fören består av 47 lägenheter och 18 gathus som alla är upplåtna med bostadsrätt. Brf Fören stod färdig för inflyttning 2022, byggherre är JM AB. Föreningen har två lokaler i markplan mot Varvstorget. Här bor man mitt i Lommas vackraste del samtidigt som man har service, kommunikationer, skola, shopping, bibliotek och restauranger om hörnet. Föreningen har rätt att ta ut överlåtelseavgift samt pantsättningsavgift enligt stadgar.

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea samt biarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken Lomma – Veronika Schenström veha02@handelsbanken.se 040-368587
Handelsbanken Lomma – Susanne Olsen supe12@handelsbanken.se 040-368585

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Lomma Strandstad
Gatuadress
Tåggränd 1
Postnummer, ort
23440 Lomma
Lägenhetsnummer
1-1001
Lägenhetsnummer LM
1001
Boarea(BOA)
76 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Förråd tillhör lägenheten.
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Andelstal
1,4291%
Andelstal insats
Uppgiften saknas i föreningens register
Andel av månadsavgift
Uppgiften saknas i föreningens register
Andelstal kommentar
Nettoskuldsättning: 1.334.014 kr
Överlåtelseavgift
1313 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantförskrivning
är pantsatt
Pantsättningsavgift
525 kr

Kostnader

Månadsavgift
5 812 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
inkl. värme, kallvatten och renhållning ingår i månadsavgiften. Individuell avläsning av varmvatten och hushållsel. Kostnad för faktisk förbrukning debiteras av föreningen. Obligatoriskt tillägg till månadsavgiften om 220 kr för tv/bredband.
Beskrivning Månadsavgift
Kostnad för hemförsäkring tillkommer.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Garage finns under huset, totalt 65 platser (i dessa 65 platser är HK-platser, 2 st + elplatser inräknat, 6 st. 4 st MC-platser finns. Avgift för parkering (från ekonomisk plan) garageplats ca 1000 kr/mån. Garageplats med elladdning ca 1250 kr/mån +förbrukning av el (el mäts och debiteras separat). HKP ca 1000 kr/mån. MC-plats i garage ca 500 kr/mån.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Bostadsrättsföreningen Fören i Lomma
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2022
Hiss finns
Ja
Övriga utrymmen i föreningen
Föreningen har gästrum med egen wc/dusch. På gården finns flera cykelparkeringar. De flesta under tak. I garaget finns också plats för cykeln. Den skyddade kvartersgården utformas för att vara de boendes gemensamma uteplats med bänkar, sittgrupper och en lummig pergola. På gården finns vackra planteringar med bland annat träd, blommor och kryddörter. Här finns också lekytor med utrustning för barnen. Miljörum finns på innergården samt i flerfamiljshuset.
TV/internet
Kabel-TV, bredband och IP-telefoni via Telia, obligatoriskt tillägg om 220 kr/månad.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2022-10-04
Energiklass
D
Specifik energianvändning
59 kWh/m²
Energiprestanda
80 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.