Välplanerad 3:a med uteplats i västerläge och fantastisk takhöjd på 3,2 meter!

Main image

Soluppgången 20

Lund

Välkommen till Soluppgången 20 och denna smarta 3:a om 55 kvm med uteplats i västerläge och fantastisk takhöjd på 3,2 meter!
Bostaden är under uppförande och kommer vara färdigställd i december 2023. Brf Alba 1 i Lund erbjuder moderna, Svanenmärkta bostäder i populära Brunnshög. Här får man alla bekvämligheter man kan önska med bra förvaringslösningar, helkaklat badrum med tvättmöjligheter, välplanerat kök från Marbodal med full utrustning och snygg design. Utöver allt detta erbjuder föreningen även en grönskande utemiljö, Svanenmärkta bostäder och gemensamma avtal för el och bredband/tv. Peab ersätter föreningens budgeterade driftkostnader under 2024 avseende fastighetsskötsel, hisskötsel, fastighetsförsäkring, ekonomisk förvaltning och revision.

Samtliga vitvaror ingår men var inte installerade då lägenheten fotograferades. Lägenheten är under byggnation och kommer färdigställas inför tillträdet.

Läget i Brunnshög är mycket bra med närhet till mataffär, gym, grönområde mm. Perfekt för den som pendlar både inom och utanför Lund då man har bra förbindelser med både bil, buss och spårvagn.

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Bostadsinfo
Pris
2 495 000 kr
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
4 706 kr/mån
Antal rum
3
Boarea
55 m²
Byggnadsår
2022/23
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras/December 2023
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Dan Eliasson
+46708-18 12 00

Rumbeskrivning

HALL - Plats för avhängning och skohylla. Golv av mattlackad ekparkett, 3-stav Kährs ek Como. Vitmålade väggar.

BADRUM - Helkaklat badrum med vitt kakel och grå klinker. Badrummet är utrustat med wc, handfat med kommod, spegelskåp, förvaringsskåp och kombimaskin.

KÖK/VARDAGSRUM - Luftigt utrymme med fantastiskt ljusinsläpp. Den mycket generösa takhöjden om 3,2 meter är verkligen häftig! Här finns utrymme för både matgrupp och soffa. Köket från Marbodal har vita luckor och vitvarorna levereras av Siemens. Laminatbänkskiva, Delaware Stone, vitt kakel och köksfläkt från Franke. Golv av mattlackad ekparkett, 3-stav Kährs ek Como. Vitmålade väggar.

SOVRUM 1 - Generöst till ytan med plats för dubbelsäng. Härifrån nås uteplatsen som ligger i härligt västerläge. Sovrummet har generös förvaring i skjutdörrsgarderob som löper längs med ena väggen. Golv av mattlackad ekparkett, 3-stav Kährs ek Como. Vitmålade väggar.

SOVRUM 2 - Något mindre till ytan men funkar bra som gästrum, barnrum eller hemmakontor. Även i detta rum finns bra förvaring i skjutdörrsgarderob. Golv av mattlackad ekparkett, 3-stav Kährs ek Como. Vitmålade väggar.

Läs mer om rummen

Byggnad

Under uppförande med inflyttning från december 2023.

Läs mer om byggnaden

Allmän information

Brf Alba 1 i Lund är en bostadsrättsförening med 85 bostäder i Brunnshög Lund. Projektet är under uppförande med planerad inflyttning i december 2023. Brf Alba 1 certifieras enligt miljömärkningen Svanen, vilket garanterar att arbetet bygger på en grön filosofi med fokus på etik, kvalitet och långsiktighet.

Huset kommer att vara 4 -8 våningar högt. Adress Programmeraregatan 9, Soluppgången 20, 22 och 24

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna någon av nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken – Lund City, Johan Lundquist, 046-15 54 30
Handelsbanken – Lund Ideon, Johanna Wictorin, 046-15 95 99

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Lund - Brunnshög
Gatuadress
Soluppgången 20
Postnummer, ort
224 81 Lund
Lägenhetsnummer
D1003
Boarea(BOA)
55 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Andelstal
1,10230
Andelstal kommentar
Indirekt nettoskuldsättning; 781.116 kr.
Överlåtelseavgift
1313 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantsättningsavgift
525 kr

Kostnader

Månadsavgift
4 706 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
Värme, kall- och varmvatten, den fasta elnätsavgiften och bostadsrättstillägg. Föreningen har ett gemensamt elavtal där bostadsrättsinnehavaren betalar för sin egen förbrukning av hushållsel.
Beskrivning Månadsavgift
Angiven månadsavgift är den uppskattade månadsavgiften med ersättning från Peab under 2024. Månadsavgift enligt Ekonomisk plan är 5.119kr/månad.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Föreningen har ett antal p-platser reserverade i parkeringshuset på andra sidan gatan bakom radhusen i den delen som är början på centrala Brunnshög. Om du är intresserad av parkeringsplats så meddelar du mäklaren vid köp.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Alba 1 i Lund
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2022/23
Hiss finns
Ja
Upplåten mark
Upplåten med annan nyttjanderätt än bostadsrätt
Värme- & ventilationsanläggning
Uppvärmning sker med Fjärrvärme och solceller.
Övriga utrymmen i föreningen
Tillgång till cykelpool Gemensam innergård Förråd placerat i trapphusets entréplan. Gemensam takterrass i hus C Mellan hus A och B finns en cykelfix för enklare reperationer av cykeln och pumpning av däck. Vissa av lägenheterna har separat förråd och resterande har förråd i lägenheten. Det finns angivet på bofaktabladet/planlösningen. Barnvagn- och rullstolsförråd finns i respektive trapphus i markplan. Utanför gården finns Brunnshögs sopsugsystem, där slänger man sina sopor. Cykelplatser på innergården, vid entréerna.
TV/internet
TV, Internet och telefon via Telia Triple Play. Ett obligatoriskt tillägg tillkommer om 169kr/mån.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration ej utförd

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.