Imponerande takvåning med dubbla terrasser!

Main image

Mastgatan 2

Landskrona

På havsnära läge i populära Borstahusen presenteras nu denna unika våning om 136 kvm med makalös utsikt över Öresund. Denna bostad sticker verkligen ut från mängden med sin genomtänkta planlösning, takfönster, dubbla terrasser och materialval i toppklass. Kök och vardagsrum i öppen planlösning skapar en social bostad. Ljusinsläppet på husets gavel bidrar till den luftiga känslan. Här kan man njuta av morgonsol med utblick över föreningens innergård för att senare under dagen flytta över till väster-terrassen med havsutsikt och avsluta dagen i goda vänners lag.

Brf Regalskeppet är ett projekt för gruppen 55+ vilket medför att grannarna är i samma fas av livet då man kan fokusera på hobbys, umgänge och aktiviteter. Föreningen erbjuder många praktiska fördelar såsom övernattningsrum, garage under huset, gemensamhetslokal, växthus för den med gröna fingrar och en gemensam takterrass. Alla bekvämligheter och garantier som följer nyproduktion är en självklarhet här!

För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Bostadsinfo
Pris
9 100 000 kr
Pristyp
Pris
Månadsavgift
8 213 kr/mån
Antal rum
5
Boarea
136 m²
Byggnadsår
2023
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Enligt överenskommelse
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30
Extra kontaktperson
Profile Image
Rebecca Bernspång
Reg. Fastighetsmäklare
+46706-583500

Alla bilder

Rumbeskrivning

HALL - Hallen har plats för avhängning och förvaring i skjutdörrsgarderob. Här ligger klinkergolv och väggarna är vitmålade.

KÖK - Köket ligger i öppen planlösning med vardagsrummet och avgränsas snyggt av en köksö. Köket kommer från Vedum och är utrustat med spishäll, köksfläkt, ugn och mikro i bekväm arbetshöjd, diskmaskin och dubbel kyl /frys. Skåpsinredningen går i vitt med bänkskiva och stänkskydd i kompositsten som heter Frosty Carrina blank. I anslutning till köket finns utrymme för större matgrupp. Parkettgolv Ek Sand, 3-stav och vitmålade väggar. För den som önskar 4 sovrum i bostaden kan man gränsa av ytan bortom köket och här få ett bra sovrum.

VARDAGSRUM - Generös och öppen yta med mycket ljusinsläpp. Här ligger parkettgolv Ek Sand, 3-stav och väggarna är vitmålade. Snedtaket ger karaktär och en arkitektritad känsla. Från vardagsrummet nås den stora terrassen om 18 kvm som vetter i västlig riktning med havsutsikt.

SOVRUM 1 - Bra till ytan med plats för säng och skrivbord eller extra förvaring. Fint ljusinsläpp från två takfönster. Här ligger parkettgolv Ek Sand, 3-stav och väggarna är vitmålade.

SOVRUM 2 - Generöst sovrum på hörnet av byggnaden med ljusinsläpp från två väderstreck. Här nås bostadens andra balkong/terrass. Detta sovrum har tillgång till en stor klädkammare med takfönster. Här ligger parkettgolv Ek Sand, 3-stav och väggarna är vitmålade.

SOVRUM 3 - Sovrum 3 har också hörnläge och här är både takfönster och vanligt fönster. Här ligger parkettgolv Ek Sand, 3-stav och väggarna är vitmålade. Bra förvaring skjutdörrsgarderob.

BAD/TVÄTT - Det helkaklade badrummet är utrustat med wc, dusch, handfat med kommod, förvaringsskåp, tvättmaskin, torktumlare och torkställning. Grå klinker och vitt kakel. Komfortvärme i golv.

WC/DUSCH - Det helkaklade badrummet är utrustat med wc, dusch och handfat med kommod. Grå klinker och vitt kakel. Komfortvärme i golv.

Läs mer om rummen

Byggnad

Byggnaden är under uppförande med inflyttning från december 2023. Denna lägenhet kommer vara klar för inflyttning i februari 2024.

Läs mer om byggnaden

Allmän information

Vid Erikstorpsvägen i norra delen av Borstahusen har sex hål på Landskrona golfbana fått maka på sig för ett nytt havsnära bostadsområde i vackra omgivningar. Här bygger Seniorgården ett bostadskvarter i 3–5 våningar med 47 lägenheter i storlek 1–5 rum och kök. Det blir moderna, väldisponerade bostäder med inredning och material i hög kvalitet med funktionella egenskaper som indragna balkonger, välutrustade kök och badrum med tvättavdelning. I Brf Regalskeppet öppnar du dörren till en nystart i en lika inspirerande som harmonisk miljö, både inne och ute. Här väntar ett aktivt liv året runt med härliga promenader vid strandkanten, restauranger och golfbanor som granne och livsmedelsbutik på bekvämt gångavstånd.

Brf Regalskeppet erbjuder en begränsad räntegaranti som delvis kompenserar bostadsrättsföreningen för ökade lånekostnader, läs mer under allmän information.

Brf Regalskeppet är ett projekt för gruppen 55+ vilket medför att grannarna är i samma fas av livet då man kan fokusera på hobbys, umgänge och aktiviteter. Föreningen erbjuder många praktiska fördelar såsom övernattningsrum, garage under huset, gemensamhetslokal, växthus för den med gröna fingrar och en gemensam takterrass. Alla bekvämligheter och garantier som följer nyproduktion är en självklarhet här!

Seniorgården utvecklar bostäder för mogna vuxna som söker ett bekvämt, bekymmersfritt boende med möjligheter till gemenskap och samvaro med grannar i samma fas i livet. Seniorgården är en del av JM-koncernen och har sedan starten 1990 byggt bostadsrättsföreningar för seniorer på attraktiva lägen i Skåne. Bland annat i Rydebäck, Laröd och på Slottshöjden i Helsingborg. Regalskeppet Borstahusen blir Seniorgårdens första projekt i Landskrona och kommer att erbjuda samma höga kvalitet på boendet.

Läs mer

Övrigt

Vi samarbetar med Handelsbanken i detta projekt. För mer information gällande finansiering vänligen kontakta:

Lotta Rudberg
Privatrådgivare
0418-44 92 47
lotta.rudberg@handelsbanken.se

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Borstahusen
Gatuadress
Mastgatan 2
Postnummer, ort
26160 Landskrona
Lägenhetsnummer
1-1401
Boarea(BOA)
136 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Förrådsutrymme i källarplan tillhör bostadsrätten.
Antal rum
5
Andelstal
3,2349
Pantförskrivning
är inte pantsatt

Kostnader

Månadsavgift
8 213 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
Uppvärmning, kallvatten och renhållning ingår i månadsavgiften. Obligatoriskt tillägg om 220 kr/månad tillkommer för Telia Triple play. Individuell avläsning av hushållsel och varmvatten. den boende debiteras efter faktisk förbrukning.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Gemensamt garage finns under huset med 18 vanliga platser och 18 el-platser. Plats hyrs separat och kostar 900kr/mån för vanlig plats och 1200kr/mån för el-plats (plus kostnad för förbrukning).

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Regalskeppet
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2023
Hiss finns
Ja
Värme- & ventilationsanläggning
Uppvärmning via fjärrvärme. Kostnad för uppvärmning ingår i månadsavgiften.
Övriga utrymmen i föreningen
Takterrass Gemensamhetslokal Övernattningslägenhet Innergård med sittgrupp och växthus Miljöhus Garage
TV/internet
Gemensamt gruppavtal för Telia ingår i månadsavgiften (220 kr/mån).

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration ej utförd
Energibeskrivning
Eftersom byggnaden är under uppförande finns inte någon energideklaration ännu.

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.