Låt oss presentera denna härlig gavellägenhet om 97 kvm med dubbla balkonger...

Main image

Mastgatan 2

Landskrona

Låt oss presentera denna nybyggda gavellägenhet om 97 kvm med dubbla balkonger, en i västerläge mot Erikstorpsvägen och en i öster mot gården. Här bor man högt upp i huset på våning 4 av 5 med utsikt mot Öresund. Ett bekvämt 55+ boende med gemensam takterrass, gemensamhetslokal, övernattningsrum och växthus. Enligt föreningens register är lägenheten 4 rum och kök. Nuvarande ägare har valt bort ett sovrum för att få större vardagsrum och disponerar den därför som 3 rum och kök. Lägenheten har kök med köksö i öppet samband med vardagsrum vilket ger generösa sällskapsytor. Trevligt burspråk med plats för matbord. Badrum med tvätt- och torkutrustning samt extra wc/dusch. Lägenheten har bra förvaring i skjutdörrsgarderober. Huset är under byggnation och inflyttningar börjar i december 2023. Denna lägenhet kommer stå klar för inflyttning den 22 februari 2024. Brf Regalskeppet erbjuder en begränsad räntegaranti som delvis kompenserar bostadsrättsföreningen för ökade lånekostnader, läs mer under allmän information. Gemensamt garage finns under huset med möjlighet att hyra plats. Förråd i källaren tillhör lägenheten. För mer information kontakta Anna Eriksson, 0732-39 99 00!

Bostadsinfo
Pris
5 600 000 kr
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
6 322 kr/mån
Antal rum
4
Boarea
97 m²
Byggnadsår
2024
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Alla bilder

Rumbeskrivning

Enligt ekonomisk plan samt registerutdrag är lägenheten 4 rum och kök. Nuvarande ägare hade möjlighet att välja bort ett sovrum för att få större vardagsrum, vilket de valt att göra. Om man som köpare önskar nyttja lägenheten som 4 rok, se planskiss (köpare får på egen bekostnad återställa sovrummet).

HALL - Hall med praktisk klinkers i gråbeige ton innanför dörren. Stor skjutdörrsgarderob med spegeldörrar och bra förvaringsmöjligheter.

SOVRUM - Till vänster i hallen finner man bostadens första sovrum. Ett rymligt sovrum med ekparkett och vita väggar. Sovrummet är beläget mot innergården.

WC/DUSCH MED TVÄTT - Helkaklad wc/dusch med gråbeige klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Handfat med kommod, spegelskåp med belysning, duschväggar i klarglas, handdukstork, komfortvärme samt toalettstol. Här har man även tvättmaskin och torktumlare med bänksskåp samt väggskåp ovan.

WC/DUSCH - Helkaklad wc/dusch med gråbeige klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Spegelskåp med belysning, handfat med kommod, dusch samt toalettstol.

SOVRUM - Lägenhetens största sovrum är även det beläget mot innergården. Från detta sovrum har man utgång till en av de två balkongerna. Parkettgolv, vita väggar samt skjutdörrsgarderob med mycket bra förvaringsmöjligheter.

BALKONG - Balkong med utsikt mot innergården. Här kan man njuta av förmiddagssolen.

VARDAGSRUM - Vardagsrummet erbjuder en härlig rymd och ett generöst ljusinsläpp från fönster i olika väderstreck. Nuvarande ägare har valt bort ett sovrum för att få större vardagsrum, se planskiss. Vardagsrummet har öppen planlösning med köket vilket ger bra sällskapsytor. Rummet har ett ljust burspråk perfekt för ett matbord. Parkettgolv och vita väggar. Från vardagsrummet och köket når man bostadens andra balkong.

BALKONG - Njut av en härlig balkong i fint västerläge. Balkongen är generös med plats för ett större möblemang och erbjuder en trivsam utsikt med vattnet i bakgrunden. Att bo högt upp i huset ger balkongen det där lilla extra.

KÖK - Ett modernt kök med mycket bra arbetsytor samt en stilfull köksö. Inredning från Vedum med köksluckor i sandbeige ton och bänkskiva samt stänkskydd i laminat. Köket är utrustat med induktionshäll, inbyggnadsugn, mikrovågsugn, dubbla kyl/frys, integrerad diskmaskin, köksfläkt, och bänkbelysning (LED-list). Bra förvaring i både bänkskåp samt väggskåp. Parkettgolv och vita väggar.

Läs mer om rummen

Byggnad

Byggnaden är under uppförande med inflyttning som påbörjas i december 2023. Denna lägenhet kommer stå klar för inflyttning den 22 februari 2024.

Läs mer om byggnaden

Allmän information

Vid Erikstorpsvägen i den norra delen av Borstahusen har sex hål på Landskrona golfbana fått maka på sig för ett nytt havsnära bostadsområde i vackra omgivningar. Här bygger Seniorgården ett bostadskvarter i 3–5 våningar med 47 lägenheter i storlekar om 1–5 rum och kök. Det blir moderna, väldisponerade bostäder med inredning och material i hög kvalitet och funktionella attribut som indragna balkonger, välutrustade kök och badrum med tvättmöjligheter. I Regalskeppet Borstahusen öppnar du dörren till en nystart i en lika inspirerande som harmonisk miljö, både inne och ute. Här väntar ett aktivt liv året runt med härliga promenader vid strandkanten, restauranger och golfbanor som granne och livsmedelsbutik på bekvämt gångavstånd. Enligt ekonomisk plan är lägenheten 4 rok. Nuvarande ägare har valt att välja bort en vägg och disponerar den som 3 rok.

Seniorgårdens räntegaranti: Brf Regalskeppet erbjuder en begränsad räntegaranti som delvis kompenserar bostadsrättsföreningen för ökade lånekostnader. Garantin gäller under fyra år med en årlig avtrappning och täcker ränteökningar med upp till 1%-enhet, vilket ger dig som medlem ett visst skydd mot avgiftshöjningar.

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna någon av nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken – Lund City, Johan Lundquist, 046-15 54 30
Handelsbanken – Lund Ideon, Johanna Wictorin, 046-15 95 99

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Gatuadress
Mastgatan 2
Postnummer, ort
261 60 Landskrona
Lägenhetsnummer
11301
Lägenhetsnummer LM
1301
Boarea(BOA)
97 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen (ekonomisk plan)
Beskrivning av förråd
Förråd tillhör lägenheten.
Antal rum
4
Antal sovrum
2
Möjlighet antal sovrum
3
Andelstal
2,4899%
Andelstal kommentar
Nettoskuldsättning: 1.417.000 kr. Enligt ekonomisk plan fördelas föreningens lån per lägenhet utifrån andelstal, avrundande till tusental. Ovanstående belopp är beräknad skuldsättning för denna bostadsrätt (uppgift hämtad från ekonomisk plan). Notera att redovisad beräknad skuldsättning är exkluderad från föreningens kassa/likvidamedel
Pantförskrivning
är inte pantsatt

Kostnader

Månadsavgift
6 322 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
inkl. kallvatten, värme och renhållning.
Beskrivning Månadsavgift
Kostnader utöver månadsavgiften som tillkommer 220 kr för bredband/tv/IP-telefoni (fasta delen). Individuell avläsning av varmvatten och el. Bostadsrättsinnehavare debiteras för faktisk förbrukning. Varmvatten beräknas till 125 kr/mån och el till 405 kr/mån. enligt ekonomisk plan.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Gemensamt garage finns i källaren under huset med totalt 36 platser (varav 4 handikapp-platser och 14 laddplatser). 4 rok och 5 rok är garanterade att hyra en garageplats. Övriga lägenheter hyr i mån av plats enligt separat kölista. Garageplats: ca 900 kr/mån. Garageplats med elladdning: ca 1200 kr/mån + förbrukning av el. El mäts och debiteras separat.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Regalskeppet

Byggnad

Byggår
2024
Hiss finns
Ja
Övriga utrymmen i föreningen
I föreningen kommer det att finnas en lokal för gemensamma aktiviteter. Det skapas även en gård och utemiljö för att underlätta spontana möten och otvunget umgänge. Ett bokningsbart gästrum kommer att finnas i huset så att du slipper tänka på att ha extra sovplats i din bostad när familj och vänner kommer på besök. Som kronan på verket är den gemensamma takterrassen ytterligare en plats att umgås.
TV/internet
Gemensamt gruppavtal för Telia, obligatoriskt tillägg 220 kr/mån.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration ej utförd

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.