1:a om 19,5 kvm med extremt låg avgift om 922 kr/mån...

Main image

Warholms Väg 6B

Lund

Låt oss presentera denna fina 1:a om 19,5 kvm med extremt låg avgift om 922 kr/mån! I avgiften ingår värme, vatten, hushållsel (schablonkostnad), kabel-TV (bas) och bostadsrättstillägg. Lägenheten ligger på populära Tuna strax intill LTH, Ekonomicentrum och med närhet till flera nationer och studentlivet. Ett kvadratsmart boende med plats för både säng, skrivbord samt matbord. Bostaden har trevligt ljusinsläpp från den franska balkongen samt från ett stort fönster. Nuvarande ägare har renoverat lägenheten 2015-2017 och idag har man ett modernt kök och helkaklat badrum. Bra förvaringsmöjligheter och avhägningsmöjligheter i hallen. Bostadsrättsförening med låg belåning. Källarförråd tillhör lägenheten. Välkomna på visning!

Bostadsinfo
Pris
1 675 000 kr
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
922 kr/mån
Antal rum
1
Boarea
19.5 m²
Byggnadsår
1960
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

HALL - Hall med klinkers på golvet och tapet på väggarna i ljusa toner. Här har man praktisk förvaring i högskåp samt städskåp med spegel. Över högskåpen har man en 60 cm djup skiva som lämpar sig bra som förvaringshylla. Här finns även avhängningsmöjligheter. Delvis nya klinkers samt viss omtapetsering i hallen.

RUM MED KÖK - Bostadens rum är lättmöblerat med plats för både säng, skrivbord samt mindre matbord. Den franska balkongen samt det större fönstret ger ett härligt ljusinsläpp. Från rummet har man trevlig utsikt mot träden. Rummet har ett modernt kök som renoverades 2016 med bra förvaringsmöjligheter i både bänksskåp samt väggskåp. Flera av köksskåpen har belysning. Köksinredning i vitt med kakel ovan arbetsytorna. Här finns också en arbetsbänk i trä samt en garderob. Köket är utrustat med 2-zons glaskeramikhäll, ugn, diskbänk av rostfritt stål, inbyggd köksfläkt (kolfilter), inbyggnadsmikrovågsugn samt integrerad kyl/frys (placerade i hallen i direkt anslutning till köket).

WC/DUSCH - Lägenhetens helkaklad wc/dusch totalrenoverades 2015. Badrummet är modernt utrustat med ljust kakel och klinkers. Här finns handfat, toalettstol, dusch, badrumsspegel med belysning samt handdukstork.

Nuvarande ägare har utfört förbättrings- och reparationsarbeten i lägenheten under 2015-2017:
Lägenheten hade ett trinettkök och inget badrum (endast ett mindre toalettrum med toalettstol och handfat) när den förvärvades hösten 2015. Säljarna anlitade en firma hösten 2015 (efter att föreningens byggkonsult hade godkänt planerna) för att flytta väggen mellan toalettrum och kök samt för att flytta väggarna runt de gemensamma stammarna för att skapa plats för att göra ett badrum. Elarbeten har utförts under 2015, 2016 (för köket) och 2017 (för köket). Lägenheten har fått ett nytt elskåp med automatsäkringar samt jordefelsbrytare. De befintliga eluttagen och ledningarna har jordats och nya ledningar och eluttag har installerats.

Läs mer om rummen

Allmän information

Bostadsrättsföreningen Docenten består av 63 lägenheter (två upplåts med hyresrätt, övriga med bostadsrätt). Föreningen har mycket låg belåningsgrad (se årsredovisning). Det finns inga beslutade avgiftshöjningar i dagsläget (uppgift lämnad av föreningen 2023-09-13). Föreningen tillåter delat ägande men den som bor måste äga en viss del av bostadsrätten. Föreningen kommer att installera solceller på taket (planerna är ganska långt framskridna). Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg för samtliga medlemmar. Ekonomisk förvaltning sköts av Innecta AB.

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna någon av nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken – Lund City, Johan Lundquist, 046-15 54 30
Handelsbanken – Lund Ideon, Johanna Wictorin, 046-15 95 90

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Tuna
Gatuadress
Warholms Väg 6B
Postnummer, ort
224 65 Lund
Lägenhetsnummer
23
Lägenhetsnummer LM
1202
Boarea(BOA)
19.5 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Källarförråd tillhör lägenheten.
Antal rum
1
Andelstal
0,4676%
Andelstal kommentar
Nettoskuldsättning: 5.650 kr
Pantförskrivning
är inte pantsatt

Kostnader

Månadsavgift
922 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
inkl. värme, vatten, hushållsel (schablonkostnad), kabel-TV (bas) och bostadsrättstillägg.
Beskrivning Månadsavgift
Hushållsel avstäms årligen. Lägenhetsinnehavaren debiteras efter individuell förbrukning. Kostnader utöver månadsavgiften som tillkommer är hemförsäkring och bredband.
Avgiftshöjningar
Det finns inga beslutade avgiftshöjningar (uppgift lämnad av föreningen).
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Docenten
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
1960
Hiss finns
Ja
Övriga utrymmen i föreningen
Cykelförråd finns i källaren.
TV/internet
Möjlighet till bredband via Tele2.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2023-05-03
Energiklass
E
Specifik energianvändning
127 kWh/m²
Energiprestanda
102 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.