Såld

Låt oss presentera denna 4:a om 101 kvm med söderbalkong...

Main image

Kajgatan 6F

Lomma

Låt oss presentera denna 4:a om 101 kvm med söderbalkong på perfekt kajläge i Lomma Hamn. Här bor man på första parkett på våning 3 av 4 med utsikt mot vattnet och Varvstorget. Bostaden byggdes 2017 och har alla bekvämligheter man kan önska sig. Ett välplanerat boende med öppna och trevliga sällskapsytor. Modernt kök med exklusiv stenskiva och trevlig köksö med vinkyl. Lägenhetens master bedroom har eget badrum i direkt anslutning. Gästwc med dusch och bra förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderober. En bostad i mycket fint skick med nyslipade och vitlaserade parkettgolv samt nymålade väggar. Förråd finns på balkongen samt ett förråd i källaren som tillhör lägenheten. Möjlighet finns att hyra plats i det gemensamma garaget som finns under huset. Brf Kryssaren är en förening med god ekonomi. Ett boende som måste upplevas. Välkomna på visning!

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
5 639 kr/mån
Antal rum
4
Boarea
101 m²
Byggnadsår
2016
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

HALL - Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder samt förvaring i skjutdörrsgarderob. Hallen har ljus klinkers på golvet, vita väggar samt en mönstrad tapet i ljusa toner.

KÖK - Ett modernt kök med vit inredning och vitt kakel ovan arbetsytorna. Köket har mycket bra arbetsytor samt en stilfull köksö med vinkyl. Köksön har sittplatser med trevlig utsikt mot vattnet. Köket är utrustat med induktionshäll, ugn i arbetshöjd, mikrovågsugn i arbetshöjd, två kombinerade kyl- och frys, integrerad diskmaskin och spiskåpa. Köket har en stor matplats i anslutning till vardagsrummet.

VARDAGSRUM - Bostadens vardagsrum har öppen planlösning med köket vilket ger stora sällskapsytor. Härifrån har man utgång till den härliga balkongen i soligt söderläge. Vardagsrummet har ljust parkettgolv och väggar i en ljusbeige ton samt stora fönsterpartier med generöst ljusinsläpp. Här finns plats för större soffa och tv-del. Matplats i anslutning med köket där man har utsikt mot kajen.

BALKONG - Balkongen är belägen i soligt söderläge med praktisk markis. Härifrån njuter man av Lommas pulserande liv och rörelse. Här finns plats för både möblemang och soffa samt ett praktiskt förråd till förvaring.

GÄSTWC - Lägenhetens gäst wc är modern och har en stilren känsla. På golvet ligger ljus klinkers samt vit kakel på väggar. Takdusch och duschväggar i klarglas, kommod med två lådor, spegelskåp och toalettstol.

MASETR BEDROOM - Lägenhetens master bedroom som har egen wc/dusch med tvättmöjligheter i direkt anslutning vilket ger en lyxig känsla. Här finns gott om plats för dubbelsäng samt praktisk förvaring i stor skjutdörrsgarderob med Elfa-inredning. Utsikt mot föreningens innergård. Målade väggar i vilsam snygg blågrå ton och ljust parkettgolv.

WC/DUSCH - Helkaklat badrum med klinker i grå ton på golvet och vitt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med dusch med glasväggar, kommod med två lådor, spegelskåp med belysning, toalettstol och handdukstork. Här finns också tvättmaskin och torktumlare med praktisk bänkskiva och väggskåp ovan.

SOVRUM - Sovrum som är beläget mot innergården. Här finns plats för både säng och arbetshörna om man önskar. Ljust parkettgolv och vita väggar.

SOVRUM - Även detta rum har utsikt mot innergården och är perfekt som hemmakontor eller gästrum. Ljust parkettgolv och vita väggar.

Läs mer om rummen

Allmän information

Brf Kryssaren består av 68 lägenheter i storlekar om ett till fyra rum och kök, 41-127 kvm och ligger vackert vid hamninloppet. På paradläge vid Varvstorget har det skapats ett mysigt bostadskvarter som slutgiltigt binder samman hamnen och stranden med det nya Lomma centrum. Bostäderna stod klara 2017. Brf Kryssaren har en stor gemensam grön innergård. Föreningen har 22 el-laddningsplatser i garaget. Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg för medlemmarna. Förvaltare är Bredablick.

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea samt biarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken Lomma – Veronika Schenström veha02@handelsbanken.se 040-368587
Handelsbanken Lomma – Susanne Olsen supe12@handelsbanken.se 040-368585

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Lomma Hamn
Gatuadress
Kajgatan 6F
Postnummer, ort
234 40 Lomma
Lägenhetsnummer
21202
Lägenhetsnummer LM
1202
Boarea(BOA)
101 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Andelstal
1,7386
Andel av månadsavgift
1,7386
Andelstal kommentar
Nettoskuldsättning: 1.080.179 kr
Överlåtelseavgift
1313 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantförskrivning
är pantsatt
Pantsättningsavgift
525 kr

Kostnader

Månadsavgift
5 639 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
inkl. kallvatten, värme, bostadsrättstillägg och renhållning.
Beskrivning Månadsavgift
Kostnader utöver avgiften som tillkommer är bredband / TV/IP-telefoni (fasta delen) via Telia 220:-/mån (obligatoriskt tillägg). Föreningen har kollektiv upphandling av hushållsel, debitering sker efter faktiskt förbrukning. Varmvatten debiteras efter faktisk förbrukning samt kostnad för mätning och administration som fördelas med lika belopp per lägenheten. Kostnad för hemförsäkring tillkommer.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Garage finns under huset och plats hyrs separat. Kostnad 800 kr/ mån. För garageplats med elladdning (22 st) är kostnaden 800 kr/mån + 200 kr/mån till föreningen + 50 kr/mån samt förbrukning till OKQ8 som föreningen ingått avtal med. Besöksparkering finns på gården (5 platser varav en HK-plats) samt besöksparkering (5 platser) borta på Esplanaden.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Kryssaren i Lomma
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2016
Hiss finns
Ja
Övriga utrymmen i föreningen
Förråd tillhör lägenheten.
Kommande renoveringar
Föreningen planerar för solceller samt att investera i ett nytt låssystem.
TV/internet
Kabel-TV, bredband och IP-telefoni (fasta delen) via Telia, kostnad 220 kr/mån.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2022-12-21
Energiklass
E
Specifik energianvändning
77 kWh/m²
Energiprestanda
100 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.