Välplanerad 2:a om 53 kvm med generös balkong...

Main image

Esplanaden 16B

Lomma

Låt oss presentera denna välplanerade 2:a om om 53 kvm med generös balkong på perfekt läge mitt i Lomma Strandstad. Här bor man på andra våningen med ett generöst ljusinsläpp och trevliga sällskapsytor i en öppen planlösning. Lägenhetens balkong har plats för ett större möblemang och erbjuder en trivsam utsikt över föreningens innergård. Ett modernt kök från Vedum och stilfull helkaklad wc/dusch med kombimaskin. Bostadens sovrum är rymligt och beläget mot det trivsamma innergården. Hall med praktisk skjutdörrsgarderob och avhägnings möjligheter. Ett bekvämt boende med badstranden och småbåtshamnen precis runt hörnet. Hiss och gemensamt garage finns. Välkomna på visning!

Bostadsinfo
Pris
2 800 000 kr
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
3 490 kr/mån
Antal rum
2
Boarea
53 m²
Byggnadsår
2020
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

HALL - Ljus hall med stor skjutdörrsgarderob och praktisk inredning från Elfa. I hallen har man även plats för både avhängning för ytterkläder och hallmöbel. Vita väggar och stilfullt ljust parkettgolv som är genomgående i bostaden.

WC/DUSCH - Till vänster från hallen når man lägenhetens helkaklade wc/dusch med ljusbeige klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Handfat med kommod, badrumsskåp, duschväggar i klarglas, wc, och vägghängd
torkställning John. Kombimaskin med praktisk arbetsbänk ovan samt väggskåp med bra förvaringsmöjligheter.

SOVRUM - Lägenhetens sovrum har bra plats för dubbelsäng och är beläget mot föreningens trevliga innergård. I direkt anslutning till sovrummet har man en rymlig klädkammare med Elfa inredning vilket ger gott om förvaringsmöjligheter. Ljust parkettgolv och vita väggar.

KÖK - Stilfullt och modernt kök från Vedum med vit köksinredning och ljus bänkskiva samt vitt kakel ovan arbetsytor. Köket är utrustat med kyl/frys, induktionshäll, ugn, köksfläkt, inbyggnadsmikrovågsugn i bekväm höjd och integrerad diskmaskin. Ett praktiskt kök med bra förvaringsmöjligheter i både skåp och lådor. Vita väggar och ljust parkettgolv.

VARDAGSRUM - Vardagsrummet har öppen planlösning med köket. Här finns utrymme för stor soffa och matplats. Det stora fönsterpartiet i två väderstreck ger ett generöst ljusinsläpp. Vackra fönsterbänkar i natursten. Vita väggar och ljust parkettgolv. Från vardagsrummet har man utgång till balkongen.

BALKONG - Den härliga balkongen som man gärna njuter utav, har utsikt mot föreningens fina innergård. Här får man plats för ett större möblemang.

Läs mer om rummen

Allmän information

Brf Ankarspelet i Lomma består av 37 lägenheter och 21 gathus alla upplåtna med bostadsrätt. Kvarteret Ankarspelet ligger i vackra omgivningar med närhet till både hamnen och stranden samt med bekvämt avstånd till all service i Lommas centrum. Föreningens hemsida: https://ankaret13.se/

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea samt biarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken Lomma – Veronika Schenström veha02@handelsbanken.se 040-368587
Handelsbanken Lomma – Susanne Olsen supe12@handelsbanken.se 040-368585

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Lomma Hamn
Gatuadress
Esplanaden 16B
Postnummer, ort
234 39 Lomma
Lägenhetsnummer
11103
Lägenhetsnummer LM
1103
Boarea(BOA)
53 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Källarförråd tillhör lägenheten.
Antal rum
2
Antal sovrum
1
Andelstal
1,1645%
Andelstal insats
Uppgiften saknas i föreningens register
Andel av månadsavgift
Uppgiften saknas i föreningens register
Andelstal kommentar
Nettoskuldsättning: 838.929.
Överlåtelseavgift
1313 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantförskrivning
är pantsatt
Pantsättningsavgift
525 kr

Kostnader

Månadsavgift
3 490 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
inkl. värme, kallvatten, renhållning och bostadsrättstillägg. Obligatoriskt tillägg Telia Triple Play 220 kr/månad. Individuell mätning av varmvatten tillkommer enligt verklig förbrukning.
Beskrivning Månadsavgift
Kostnader utöver avgiften som tillkommer är obligatoriskt tillägg för Telia Triple Play om 220 kr/månad, varmvatten och hushålls el. Individuell mätning av varmvatten tillkommer enligt verklig förbrukning.
Avgiftshöjningar
Den 1 april 2023 höjde föreningen månadsavgifterna med 5%. Förening har en god ekonomi men med tanke på omvärldsläget och att ett av föreningen lån ska placeras om i december valde föreningen att höja avgiften. Detta för att ha en fortsatt god ekonomi och vara en sund förening.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Garageplatser: 56 st varav 19st laddplatser för elbil och 2 st är handikappanpassade. Kostnad 950 kr / 1 200 kr per månad - separat kölista. MC-platser: 3st, kostnad 500 kr per månad. Utomhus har föreningen på sin mark intill ett av radhusen ytterligare en handikapplats. Föreningen har dessutom 4 st platser ute på Esplanaden, precis framför flerfamiljshuset, 600 kr/mån.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Ankarspelet i Lomma
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2020
Hiss finns
Ja
Övriga utrymmen i föreningen
Övernattningsrum kan hyras för 300 kr per natt. Extra förråd finns att hyra, pris efter storlek/kvm - separat kölista. Cykelrum samt barnvagns- och rullstolsförråd finns.
TV/internet
Obligatoriskt tillägg Telia Triple Play om 220 kr/månad

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2020-08-17
Energiklass
C
Specifik energianvändning
52 kWh/m²
Energiprestanda
80 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.