Högst upp i huset finner man denna 2:a med solig balkong i västerläge mitt i Lomma centrum!

Main image

Strandvägen 88 A

Lomma

Högst upp i huset i Brf Torghuset i Lomma centrum står denna 2:a om 68 rok redo för försäljning. En bostad med genomtänkt planlösning, generösa sociala ytor och balkong i västerläge. De stora fönsterpartierna bjuder på härligt ljusinsläpp vilket bidrar till bostadens ljusa atmosfär. Kök med matplats som ger utrymme för de större middagsbjudningarna. Lägenhetens sovrum har bra förvaringsmöjligheter och trevlig utsikt över torget. Stort helkaklat badrum med fönster och tvättmöjlighet. Hallen disponeras praktiskt för att göra plats till mindre arbetsplats samt förvaring i garderober. Från bostaden tar man hissen ner och kliver rakt ut på torget där man når alla bekvämligheter som Lomma centrum erbjuder. Ta chansen att förvärva detta bekväma boende på perfekt läge. Garage finns under huset och nås via hiss. Välkommen på visning!

Bostadsinfo
Pris
3 495 000 kr
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
4 012 kr/mån
Antal rum
2
Boarea
68 m²
Byggnadsår
2014
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Enligt överenskommelse
Visning
26 maj 2024, kl 11:00 - 11:45
Vänligen ring/skicka sms till 0732-39 99 00 för bokning av visning.
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

HALL - I bostaden välkomnas man av en generös hall med plats för avhängning och förvaring . Vita väggar och fint ekparkett är genomgående för hela bostaden. I fortsättningen på hallen finner man en smart arbetshörna.

VARDAGSRUM - Vardagsrum i öppen planlösning till kök skapar en luftig och social yta. De stora fönsterna i västerläge vetter ut mot balkongen och den gemensamma innergården och bjuder på fint ljusinsläpp. Här finns plats för så väl större soffgrupp som rymligt matbord för de stora sällskapen. Vita väggar och ekparkett.

KÖK - Modernt kök i vinkel med vit köksinredning, mörk bänkskiva och svart kakel ovan. Köket är fullt utrustat med integrerad diskmaskin, induktionshäll, kyl/frys samt ugn och mikrovågsugn i praktisk arbetshöjd. Härifrån når man bostadens härliga balkong i västerläge. Vita väggar och ekparkett.

BALKONG - Trevlig balkong i soligt västerläge som vetter mot en grön innergård med flera sittgrupper. På balkongen finns generös plats för möblemang.

BADRUM - Helkaklat badrum som ger en ljus och modern känsla med vitt kakel och grå klinkers. Det trevliga fönstret bidrar till denna ljus känsla. Badrummet är utrustat med wc, dusch, handfat med kommod, spegel med belysning, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Ovan tvätt finner man en praktisk arbetsbänk med väggskåp ovan.

SOVRUM - Sovrummet bjuder på fint naturligt ljusinsläpp från stora fönster som blickar ut över torget. Plats för dubbelsäng och förvaringsmöjligheter i garderob. Även här har man vita väggar och ekparkett.

Läs mer om rummen

Allmän information

Bostadsrättsföreningen Torghuset i Lomma äger fastigheten Lomma 33:69. På fastigheten finns en byggnad med 66 lägenheter uppförda. Byggnaden är uppförd 2014. Lägenheterna har balkong eller uteplats och storleken på lägenheterna varierar mellan 2 och 4 rum och kök. Föreningen har en stabil ekonomi och solceller på taket. Riksbyggen är ekonomisk förvaltare. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Folksam. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

Brf Torghuset har en trevlig och välskött innergård med gångstigar, uteplats med pergola och olika planteringar. På gården finns både en sandlåda samt nyckelpigegunga för barnen. Grill och grillkol finns till förfogande för medlemmarna.Fastigheten är belägen i centrum på Lomma torg med närhet till bl.a. affärer, banker, bageri, frisörer, systembolag, optiker, apotek, restaurang, köttaffär, sportbar, järnaffär, skola, daghem /fritidshem, gym och pizzeria. Även närhet till vårdcentral och Lommas fina bibliotek. Lomma hamn och badstranden erbjuder olika aktiviteter, seglingsklubb, dyk-klubb, golfklubb, restauranger och caféer etc. Tack vare läget i centrala Lomma har man nära till bussförbindelser till grannstäderna Lund och Malmö samt pågatåg.

Hemsida: http://torghuset.bostadsratterna.se/

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea samt biarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken Lomma – Veronika Schenström veha02@handelsbanken.se 040-368587
Handelsbanken Lomma – Susanne Olsen supe12@handelsbanken.se 040-368585

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Lomma Centrum
Gatuadress
Strandvägen 88 A
Postnummer, ort
234 31 Lomma
Lägenhetsnummer
1307
Lägenhetsnummer LM
1302
Boarea(BOA)
68 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Antal rum
2
Antal sovrum
1
Andelstal
1,50274%
Andelstal insats
1,50274%
Andel av månadsavgift
0,0150274
Andelstal kommentar
Andel av BRF:s nettoskuldsättning: 748.197 kr
Överlåtelseavgift
1433 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantförskrivning
är pantsatt
Pantsättningsavgift
573 kr

Kostnader

Månadsavgift
4 012 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
Värme och kallvatten ingår i avgiften. Obligatorisk tillägg för bredband/tv 251kr/månad. Individuell avläsning av hushållsel och varmvatten. Den boende debiteras efter förbrukning.
Avgiftshöjningar
Avgiften höjdes med 8 % 2024-01-01, första höjningen på 10 år. I dagsläget finns det inga planerade avgiftshöjningar (uppgift lämnad av föreningen 2024-05-02).
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Det finns ett stort antal garageplatser i källarplan att hyra som ägs av ett fastighetsbolag och administreras av Apcoa Parking. Vid intresse av parkeringsplats är det Apcoa (https://www.apcoa.se/) som ska kontaktas. En parkeringsplats för boende i föreningen kostar 500 kr/månad. Föreningen har installerat en laddstolpe i garaget som endast kan användas av deras medlemmar uppgift lämnad av föreningen 2024-05-02.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Torghuset i Lomma
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2014
Hiss finns
Ja
Övriga utrymmen i föreningen
Till varje lägenhet tillhör ett förrådsutrymme i källarplan. Det finns även barnvagnsförråd samt cykelförvaring i garaget.
Utförda renoveringar
2018 - Solceller installerades 2023 - Belysning i trapphusen byttes till LED
Kommande renoveringar
I dagsläget finns inga större planerade renoveringar (uppgift kontrollerad 2024-05-02 via styrelsen)
TV/internet
Lägenheterna är utrustade med fiber som förser föreningens medlemmar med bredband (100/100), TV och telefoni via Telia., obligatoriskt tillägg 251 kr/mån.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2017-02-16
Energiklass
C
Energiprestanda
73 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.