Låt oss presentera denna trevliga 2:a i populära Brunnshög...

Main image

Soluppgången 24

Lund

Låt oss presentera denna trevliga 2:a om 50 kvm i populära Brunnshög. Här bor man med närhet till mataffär, gym, grönområde mm. Perfekt för den som pendlar både inom och utanför Lund då man har bra förbindelser med både bil, buss och spårvagn.
Bostaden har generösa förvaringsutrymmen med garderob i både hall och sovrum utöver förråd i anslutning till hallen. Genomgående för bostaden är de smakfulla tillvalen i form av kakel och klinkers i badrummet som går i en greige ton. Likaså i det moderna köket från Marbodal i form av bänkskiva och kakel.

Brf Alba 1 i Lund erbjuder en grönskande utemiljö, Svanenmärkta bostäder och gemensamma avtal för el och bredband/tv. Peab ersätter föreningens budgeterade driftkostnader under 2024 avseende fastighetsskötsel, hisskötsel, fastighetsförsäkring, ekonomisk förvaltning och revision.

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bostadsinfo
Pris
2 375 000 kr
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
3 810 kr/mån
Antal rum
2
Boarea
50 m²
Byggnadsår
2022/23
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Dan Eliasson
+46708-18 12 00

Rumbeskrivning

HALL - I bostaden välkomnas man av en ljus hall med plats för att hänga av ytterkläderna direkt till höger. I hallen finns även möjlighet till förvaring i garderober. I direkt anslutning till hallen finner man även en rymlig klädkammare/förråd för ytterligare förvaring. Ekparkett och vita väggar.

BADRUM - Från hallen når man bostadens badrum. Ett modernt helkaklat badrum mad kakel och klinkers i en greige ton. Badrummet är utrustat med wc, dusch, kombinerad tvättmaskin och torktumlare, handfat med kommod samt spegelskåp.

VARDAGSRUM - Vardagsrummet med öppen planlösning till kök ger bostaden en rymlig social yta med plats för såväl soffgrupp som större matplats. Ekparkett och vita väggar.

KÖK - Ett modern kök från Marbodal med smakfulla detaljer. Fullt utrustat med induktionshäll, ugn, mikrovågsugn, kyl/frys samt integrerad diskmaskin. Här har man fint naturligt ljusinsläpp från stora fönster samt utgång till balkong. Ekparkett och vita väggar.

SOVRUM - Ett generöst sovrum med gott om förvaring bakom skjutdörrsgarderober. Även här bjuds det på naturligt ljusinsläpp. Ekparkett och vita väggar.

Läs mer om rummen

Allmän information

Brf Alba 1 i Lund är en bostadsrättsförening med 85 bostäder i Brunnshög Lund. Projektetstod klart för inflyttning i december 2023. Brf Alba 1 certifieras enligt miljömärkningen Svanen, vilket garanterar att arbetet bygger på en grön filosofi med fokus på etik, kvalitet och långsiktighet.

Huset är 4 -8 våningar högt. Adress Programmeraregatan 9, Soluppgången 20, 22 och 24

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna någon av nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken – Lund City, Johan Lundquist, 046-15 54 30
Handelsbanken – Lund Ideon, Johanna Wictorin, 046-15 95 99

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Brunnshög
Gatuadress
Soluppgången 24
Postnummer, ort
224 81 Lund
Lägenhetsnummer
B1202
Boarea(BOA)
50 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Antal rum
2
Antal sovrum
1
Andelstal
1,0191%
Andelstal insats
0,95424%
Andel av månadsavgift
0,0101980
Andelstal kommentar
Andelstal enl. ekonomisk plan: 1,0191 Andelstal enligt föreningens ekonomiska förvaltare: 1,01908%

Kostnader

Månadsavgift
3 810 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
Värme, kall- och varmvatten, den fasta elnätsavgiften och bostadsrättstillägg.
Beskrivning Månadsavgift
Kostnader utöver månadsavgiften som tillkommer är följande: Obligatoriskt tillägg för Telia Triple play 169 kr/månad. Föreningen har ett gemensamt elavtal där bostadsrättsinnehavaren betalar för sin egen faktiska förbrukning av hushållsel. Mellan Mars 2024 - Februari 2025 kommer Peab att ge en rabatt på månadsavgiften med 383 kr/månad. Månadsavgiften beräknas till 4.193 kr/månad innan rabatten. Detta är en lägre avgift än vad som redovisas i ekonomisk plan till följd av att föreningen bundit sina lån till en lägre ränta.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Föreningen har ett antal p-platser reserverade i parkeringshuset på andra sidan gatan bakom radhusen i den delen som är början på centrala Brunnshög. Kostnad tillkommer. utöver det finns även en bilpool med 2 st elbilar från Our Green Car.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Alba 1 i Lund
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2022/23
Hiss finns
Ja
Värme- & ventilationsanläggning
Uppvärmning sker med Fjärrvärme och solceller.
Övriga utrymmen i föreningen
Tillgång till cykelpool Gemensam innergård Gemensam takterrass i hus C Mellan hus A och B finns en cykelfix för enklare reperationer av cykeln och pumpning av däck. Vissa av lägenheterna har separat förråd och resterande har förråd i lägenheten. Det finns angivet på bofaktabladet/planlösningen. Barnvagn- och rullstolsförråd finns i respektive trapphus i markplan. Utanför gården finns Brunnshögs sopsugsystem, där slänger man sina sopor. Cykelplatser på innergården, vid entréerna.
TV/internet
TV, Internet och telefon via Telia Triple Play. Ett obligatoriskt tillägg tillkommer om 169kr/mån.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2023-11-21
Energiklass
C
Specifik energianvändning
71 kWh/m²
Energiprestanda
61 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.