Låt oss presentera denna nyproducerade bostad om 2 rok i bekvämt 55 + boende...

Main image

Durkgatan 1

Landskrona

Välkomna till denna välplanerade och nyproducerade 2:a om 52 kvm med öppen planlösning och balkong. Här bor du i bekvämt 55+ boende med gemensam takterrass, gemensamhetslokal, övernattningsrum och växthus. Lägenheten har modernt och fullt utrustat kök med plats för större matbord. Ett boende med trevliga sällskapsytor och ett fint ljusinsläpp från de stora fönsterna. Lägenheten har goda förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderober i hall och sovrum. Helkaklat badrum med spotlights i taket samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Gemensamt garage finns under huset med möjlighet att hyra plats. Förråd i källaren tillhör lägenheten. Brf Regalskeppet erbjuder en begränsad räntegaranti som delvis kompenserar bostadsrättsföreningen för ökade lånekostnader, läs mer under allmän information. Gratis trygghetspaket i ett helt år ingår, fråga mäklare för mer information. Välkommen på visning!

Bostadsinfo
Pris
1 995 000 kr
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
3 969 kr/mån
Antal rum
2
Boarea
52 m²
Byggnadsår
2024
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

HALL - I bostaden välkomnas man av en rymlig hall med god förvaring bakom skjutdörrsgarderob med smart inredning från Elfa. Praktisk klinker i grå ton och vita väggar

BADRUM - Från hallen når man bostadens badrum. Ett modernt och stilrent helkaklat badrum med klinker i grå ton och vit kakel. Badrummet är utrustat med dusch, wc, handfat med kommod, spegel med belysning samt kombimaskin. Praktisk arbetsyta med väggskåp ovan. Komfortvärme finns.

VARDAGSRUM - Vardagsrummet bjuder på trevligt ljusinsläpp med fönster som vetter mot golfbanan. Lättmöblerat och i öppen planlösning till köket. Vitlaserad ekparkett och vita väggar

KÖK - Modernt kök (Vedum) i vinkel med effektiv användning av ytan för att skapa plats för matbord. Fullt utrustat med induktionshäll, ugn, mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, kyl/frys. Vitlaserad ekparkett och vita väggar. Via köket når man bostadens balkong om 8 kvm med plats för såväl soffmöblemang som a cafébord.

SOVRUM - Genomgående för hela bostaden är det fina ljusinsläppet, vilket vi ser även i sovrummet. Förvaring bakom skjutdörrsgarderober med smart inredning från Elfa. Vitlaserad ekparkett och vita väggar

Läs mer om rummen

Byggnad

Huset är nybyggt och sista trapphuset flyttar in under februari månad 2024.

Läs mer om byggnaden

Allmän information

Brf Regalskeppet är ett projekt för gruppen 55+ vilket medför att grannarna är i samma fas av livet då man kan fokusera på hobbys, umgänge och aktiviteter. Föreningen erbjuder många praktiska fördelar såsom övernattningsrum, garage under huset, gemensamhetslokal, växthus för den med gröna fingrar och en gemensam takterrass. Alla bekvämligheter och garantier som följer nyproduktion är en självklarhet här!

Seniorgården utvecklar bostäder för mogna vuxna som söker ett bekvämt, bekymmersfritt boende med möjligheter till gemenskap och samvaro med grannar i samma fas i livet. Seniorgården är en del av JM-koncernen och har sedan starten 1990 byggt bostadsrättsföreningar för seniorer på attraktiva lägen i Skåne. Bland annat i Rydebäck, Laröd och på Slottshöjden i Helsingborg. Regalskeppet Borstahusen blir Seniorgårdens första projekt i Landskrona och kommer att erbjuda samma höga kvalitet på boendet.

Seniorgårdens räntegaranti: Brf Regalskeppet erbjuder en begränsad räntegaranti som delvis kompenserar bostadsrättsföreningen för ökade lånekostnader. Garantin gäller under fyra år med en årlig avtrappning och täcker ränteökningar med upp till 1%-enhet, vilket ger dig som medlem ett visst skydd mot avgiftshöjningar.

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna någon av nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken – Lund City, Johan Lundquist, 046-15 54 30
Handelsbanken – Lund Ideon, Johanna Wictorin, 046-15 95 99

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Borstahusen
Gatuadress
Durkgatan 1
Postnummer, ort
261 60 Landskrona
Lägenhetsnummer
3-1101
Lägenhetsnummer LM
1101
Boarea(BOA)
52 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen (ekonomisk plan)
Beskrivning av förråd
Förrådsutrymme i källarplan tillhör bostadsrätten.
Antal rum
2
Antal sovrum
1
Andelstal
1,5630 %
Andelstal insats
1,5630 %
Andel av månadsavgift
0,015630
Andelstal kommentar
Uppgift gällande vad andelstal avser är hämtat från stadgar, Nettoskuldsättning: 899.000 kr. Enligt ekonomisk plan fördelas föreningens lån per lägenhet utifrån andelstal, avrundande till tusental. Ovanstående belopp är beräknad skuldsättning för denna bostadsrätt (uppgift hämtad från ekonomisk plan). Notera att redovisad beräknad skuldsättning är exkluderad från föreningens kassa/likvidamedel.

Kostnader

Månadsavgift
3 969 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
inkl. kallvatten, värme och renhållning.
Beskrivning Månadsavgift
Kostnader utöver månadsavgiften som tillkommer 220 kr för bredband/tv/IP-telefoni (fasta delen). Individuell avläsning av varmvatten och el. Bostadsrättsinnehavare debiteras för faktisk förbrukning. Varmvatten beräknas till 99 kr/mån och el till 255 kr/mån. enligt ekonomisk plan.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Gemensamt garage finns i källaren under huset. Garageplats: ca 900 kr/mån. Garageplats med elladdning: ca 1.200 kr/mån + förbrukning av el. El mäts och debiteras separat.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Regalskeppet
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2024
Hiss finns
Ja
Värme- & ventilationsanläggning
Uppvärmning via fjärrvärme. Kostnad för uppvärmning ingår i månadsavgiften.
Övriga utrymmen i föreningen
I föreningen kommer det att finnas en lokal för gemensamma aktiviteter. Det skapas även en gård och utemiljö för att underlätta spontana möten och otvunget umgänge. Ett bokningsbart gästrum kommer att finnas i huset så att du slipper tänka på att ha extra sovplats i din bostad när familj och vänner kommer på besök. Som kronan på verket har man även tillgång till den gemensamma takterrassen som ytterligare en plats att umgås på.
TV/internet
Gemensamt gruppavtal för Telia, obligatoriskt tillägg 220 kr/mån.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration ej utförd

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.