Nybyggd generös 3:a i markplan i bekvämt 55+ boende...

Main image

Kompassgatan 3

Landskrona

På havsnära läge i Borstahusen finns nu denna välplanerade 3:a i markplan med egen stenlagds uteplats i soligt västerläge. Bostaden är om 80 kvm med generösa sällskapsytor i ett bekvämt 55+ boende. Här bor man på lugnt läge mot den gemensamma innergården. Lägenheten erbjuder öppen planlösning, stor matplats, två bra sovrum, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, gästwc samt bra förvaringsmöjligheter i stora skjutdörrsgarderober. Modernt kök i vinkel med köksinredning i vitt och med stilren bänkskiva i grått. Neutrala materialval skapar en tidlös känsla. Bostaden är inredd med stilfull vitlaserad ekparkett samt praktisk klinkers i hallen. Flexibelt tillträde. Gemensamt garage finns under huset med möjlighet att hyra plats. Förråd i källaren tillhör lägenheten. Brf Regalskeppet erbjuder en begränsad räntegaranti som delvis kompenserar bostadsrättsföreningen för ökade lånekostnader, läs mer under allmän information. Gratis trygghetspaket i ett helt år ingår, fråga mäklare för mer information. Välkommen på visning!

Bostadsinfo
Pris
3 495 000 kr
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
5 445 kr/mån
Antal rum
3
Boarea
80 m²
Byggnadsår
2023
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

HALL - I hallen finns generös förvaring bakom skjutdörrsgarderober med inredning från Elfa. Praktisk grå klinker och vita väggar.

KÖK - Modernt kök i vinkel från Vedum. Vita köksluckor och grå bänkskiva . Fullt utrustat med dubbel kyl/frys, induktionshäll, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin.

VARDAGSRUM - Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med generös yta för såväl soffgrupp som matplats. Vitlaserat parkettgolv och vita väggar. I anslutning till vardagsrummet finns bostadens uteplats.

UTEPLATS - Stenlagd uteplats med generös yta för möblemang. Uteplatsen omges av häck mot innegård och spalje och skärmvägg på vardera sida.

WC/BADRUM - Helkaklat badrum utrustat med wc, dusch, handfat med kommod, spegel med belysning, tvättmaskin, torktumlare och torkställning. Praktisk arbetsbänk ovan tvätt och väggskåp ovan. Grå klinker och vitt kakel. Komfortvärme i golv.

WC - Helkaklad wc med vitt kakel och grå klinker. Handfat med kommod och spegel med belysning.

SOVRUM - Bostadens stora sovrum har smart förvaring i skjutdörrsgarderob med inredning från Elfa. Vitlaserat parkettgolv och vita väggar.

SOVRUM - Ljust sovrum med plats för säng och skrivbord. Även här har man förvaring i skjutdörrsgarderob. Vitlaserat parkettgolv och vita väggar.

Läs mer om rummen

Byggnad

Huset är nybyggt och sista trapphuset flyttar in under februari månad 2024.

Läs mer om byggnaden

Allmän information

Brf Regalskeppet är ett projekt för gruppen 55+ vilket medför att grannarna är i samma fas av livet då man kan fokusera på hobbys, umgänge och aktiviteter. Föreningen erbjuder många praktiska fördelar såsom övernattningsrum, garage under huset, gemensamhetslokal, växthus för den med gröna fingrar och en gemensam takterrass. Alla bekvämligheter och garantier som följer nyproduktion är en självklarhet här!

Seniorgården utvecklar bostäder för mogna vuxna som söker ett bekvämt, bekymmersfritt boende med möjligheter till gemenskap och samvaro med grannar i samma fas i livet. Seniorgården är en del av JM-koncernen och har sedan starten 1990 byggt bostadsrättsföreningar för seniorer på attraktiva lägen i Skåne. Bland annat i Rydebäck, Laröd och på Slottshöjden i Helsingborg. Regalskeppet Borstahusen blir Seniorgårdens första projekt i Landskrona och kommer att erbjuda samma höga kvalitet på boendet.

Seniorgårdens räntegaranti: Brf Regalskeppet erbjuder en begränsad räntegaranti som delvis kompenserar bostadsrättsföreningen för ökade lånekostnader. Garantin gäller under fyra år med en årlig avtrappning och täcker ränteökningar med upp till 1%-enhet, vilket ger dig som medlem ett visst skydd mot avgiftshöjningar.

Läs mer

Övrigt

Vi samarbetar med Handelsbanken i detta projekt. För mer information gällande finansiering vänligen kontakta:

Lotta Rudberg
Privatrådgivare
0418-44 92 47
lotta.rudberg@handelsbanken.se

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Borstahusen
Gatuadress
Kompassgatan 3
Postnummer, ort
26160 Landskrona
Lägenhetsnummer
4-1002
Lägenhetsnummer LM
1002
Boarea(BOA)
80 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Förrådsutrymme i källarplan tillhör bostadsrätten.
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Andelstal
2,1446%
Andelstal insats
2,1446%
Andel av månadsavgift
0,021446
Andelstal kommentar
Uppgift gällande vad andelstal avser är hämtat från stadgar, Nettoskuldsättning: 1.220.000 kr. Enligt ekonomisk plan fördelas föreningens lån per lägenhet utifrån andelstal, avrundande till tusental. Ovanstående belopp är beräknad skuldsättning för denna bostadsrätt (uppgift hämtad från ekonomisk plan). Notera att redovisad beräknad skuldsättning är exkluderad från föreningens kassa/likvidamedel.
Pantförskrivning
är inte pantsatt

Kostnader

Månadsavgift
5 445 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
inkl. kallvatten, värme och renhållning.
Beskrivning Månadsavgift
Kostnader utöver månadsavgiften som tillkommer 220 kr för bredband/tv/IP-telefoni (fasta delen). Individuell avläsning av varmvatten och el. Bostadsrättsinnehavare debiteras för faktisk förbrukning. Varmvatten beräknas till 107 kr/mån och el till 335 kr/mån. enligt ekonomisk plan.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Gemensamt garage finns i källaren under huset. Garageplats: ca 900 kr/mån. Garageplats med elladdning: ca 1.200 kr/mån + förbrukning av el. El mäts och debiteras separat.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Regalskeppet
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2023
Hiss finns
Ja
Upplåten mark
Uteplatsen/marken är upplåten med bostadsrätten (ingår i bostadsrätten). Uppgift hämtad från ekonomisk plan
Värme- & ventilationsanläggning
Uppvärmning via fjärrvärme. Kostnad för uppvärmning ingår i månadsavgiften.
Övriga utrymmen i föreningen
I föreningen kommer det att finnas en lokal för gemensamma aktiviteter. Det skapas även en gård och utemiljö för att underlätta spontana möten och otvunget umgänge. Ett bokningsbart gästrum kommer att finnas i huset så att du slipper tänka på att ha extra sovplats i din bostad när familj och vänner kommer på besök. Som kronan på verket har man även tillgång till den gemensamma takterrassen som ytterligare en plats att umgås på.
TV/internet
Gemensamt gruppavtal för Telia ingår i månadsavgiften (220 kr/mån).

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration ej utförd

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.