Låt oss presentera ditt hem vid stranden...

Main image

Skotgränd 6

Lomma

Låt oss presentera ditt hem vid stranden! Detta gathus i två plan ligger i en av de mest eftertraktade stadsdelarna, bara ett stenkast från sand och hav. Med en rymlig boyta på 120 kvadratmeter är detta en perfekt bostad för familjen som värdesätter bekvämlighet och stil. Med byggåret 2022 medföljer många fördelar såsom en genomtänkt planlösning, modernt kök med exklusiv bänkskiva i sten och två badrum. Tvättmöjligheter i den egna bostaden och närhet till både hav och stadskärna är ytterligare positiva egenskaper. Den privata entrén ökar "villakänslan" och gör bostaden insynsfri från gatusidan. Vidare på baksidan finns en rejäl uteplats med stensättning. En lugn och trivsam plats med utrymme för både lek och långa middagar. Den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum på plan ett ger trevliga och generösa sällskasytor. Vidare på plan 2 presenteras tre sovrum, ett allrum samt ett generöst badrum. Här finns även bra förvaring i klädkammare. Genomgående i bostaden har tidlösa och smakfulla val gjorts i form av vitlaserad ekparkett och väggar i ljusa och harmoniska färger. Förråd tillhör lägenheten. Gemensamt garage finns under huset. Varmt välkommen på visning!

Bostadsinfo
Pris
5 295 000 kr
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
7 796 kr/mån
Antal rum
5
Boarea
120 m²
Byggnadsår
2022
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Visning
29 februari 2024, kl 17:00 - 17:30
Vänligen ring/skicka sms till 0732-39 99 00 för bokning av visning.
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

HALL - Välkomnande hall med ljusinsläpp och praktisk klinker innanför dörren. Förvaring bakom dubbeldörrar med Elfa-inredning. I hallen finns även plats för avhängning.

KÖK - Till vänster från hallen når man bostadens moderna och välutrustade kök från Vedum. Stilfullt kök med mörka köksluckor och exklusiv bänkskiva i sten med vitt kakel ovan. Köket är utrustat med vitvaror från Siemens. Induktionshäll, ugn, mikrovågsugn, spisfläkt, integrerad diskmaskin samt dubbel kyl/frys. Vitlaserad ekparkett på golvet.

MATPLATS - Bostadens matplats ligger i anslutning till köket samt vardagsrummet. Matplatsen är generös med utrymme för ett stort matbord.

VARDAGSRUM - Lättmöblerat vardagsrum med utgång till uteplats samt fint ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet. I fönster har man en djup fönsterbänk i natursten. Vardagsrummet har plats för stor soffgrupp. Vitlaserat parkettgolv och väggar i ljusgrå ton.

UTEPLATS - Stenlagd uteplats i anslutning till vardagsrum. Möjlighet till rymlig matplats för hela sällskapet och utekök. Uteplatsen ramas in av rabatt mot gemensam innergård och plank på vardera sidor. I anslutning till uteplatsen finns även ett förråd.

BADRUM ENTRÉPLAN - På nedervåningen finner man det första badrummet som är helkaklat med stilfullt kakel och klinker i ljusa toner. Badrummet är utrustat med wc, handfat med kommod, spegel med belysning, badkar, tvättmaskin och torktumlare. Praktisk arbetsbänk ovan tvätt, samt förvaring i väggskåp.

ALLRUM - En trappa upp finner man ett extra allrum. Detta kan även nyttjas som hemmakontor eller göras om till sovrum om man önskar. Vitlaserat parkettgolv och väggar i ljusgrå ton. Från detta sovrum har man utsikt mot föreningens innergård.

SOVRUM - Sovrum med vitlaserat parkettgolv och väggar som går i behaglig grön ton. Även detta rum är beläget mot innergården. Här finns plats för både säng och skrivbord om man önskar.

SOVRUM - Sovrum med smart förvaring bakom skjutdörrar, inredning från Elfa. Vitlaserat parkettgolv, vita väggar och målad fondvägg.

MASTER BEDROOM - Harmoniskt sovrum i en djupblå ton och vitlaserat parkettgolv. Sovrummet har smart och platsbyggd förvaring som är målad i samma djupblåa ton.

BADRUM PLAN 2 - Helkaklat badrum med kakel och klinker i ljusa toner. Badrummet är utrustat med wc, handfat med kommod, spegelskåp med belysning samt dusch med duschväggar i glas.

Läs mer om rummen

Byggnad

Byggnaderna har färdigställts under 2022.

Läs mer om byggnaden

Allmän information

Brf Fören består av 47 lägenheter och 18 gathus som alla är upplåtna med bostadsrätt. Brf Fören stod färdig för inflyttning 2022, byggherre är JM AB. Föreningen har två lokaler i markplan mot Varvstorget. Här bor man mitt i Lommas vackraste del samtidigt som man har service, kommunikationer, skola, shopping, bibliotek och restauranger om hörnet. Föreningen har rätt att ta ut överlåtelseavgift samt pantsättningsavgift enligt bifogade stadgar.

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea samt biarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken Lomma – Veronika Schenström veha02@handelsbanken.se 040-368587
Handelsbanken Lomma – Susanne Olsen supe12@handelsbanken.se 040-368585

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Lomma Strandstad
Gatuadress
Skotgränd 6
Postnummer, ort
234 40 Lomma
Lägenhetsnummer
7-1001
Boarea(BOA)
120 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Bostadsrättsinnehavaren disponerar ett förrådsutrymme.
Antal rum
5
Antal sovrum
3
Möjlighet antal sovrum
4
Andelstal
1,8433%
Andel av månadsavgift
1,84391%
Andelstal kommentar
Nettoskuldsättning för denna lägenhet: 1.720.655 kr
Överlåtelseavgift
1433 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantförskrivning
är pantsatt
Pantsättningsavgift
573 kr

Kostnader

Månadsavgift
7 796 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
Värme, kallvatten och renhållning ingår i månadsavgiften. Individuell avläsning av varmvatten och hushållsel. Kostnad för faktisk förbrukning debiteras av föreningen. Obligatoriskt tillägg till månadsavgiften om 220 kr för tv/bredband.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Garage finns under huset, totalt 65 platser (i dessa 65 platser är HK-platser, 2 st + elplatser inräknat, 6 st. 4 st MC-platser finns. Avgift för parkering (från ekonomisk plan) garageplats ca 1000 kr/mån. Garageplats med elladdning ca 1250 kr/mån +förbrukning av el (el mäts och debiteras separat). HKP ca 1000 kr/mån. MC-plats i garage ca 500 kr/mån.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Bostadsrättsföreningen Fören i Lomma
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2022
Upplåten mark
Uteplatsen/marken är upplåten med bostadsrätten (ingår i bostadsrätten). Uppgift hämtad från ekonomisk plan
Övriga utrymmen i föreningen
Föreningen har gästrum med egen wc/dusch. På gården finns flera cykelparkeringar. De flesta under tak. I garaget finns också plats för cykeln. Den skyddade kvartersgården utformas för att vara de boendes gemensamma uteplats med bänkar, sittgrupper och en lummig pergola. På gården finns vackra planteringar med bland annat träd, blommor och kryddörter. Här finns också lekytor med utrustning för barnen. Miljörum finns på innergården samt i flerfamiljshuset.
TV/internet
Kabel-TV, bredband och IP-telefoni via Telia, obligatoriskt tillägg om 220 kr/månad.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2022-12-13
Energiklass
C
Specifik energianvändning
41 kWh/m²
Energiprestanda
88 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.