Unik penthousevåning med 68 kvm takterrass!

Main image

Hamnallén 7

Lomma

Välkommen till denna unika takvåning på havsnära läge med fantastisk takterrass om hela 68 kvm. En exklusiv bostad med fina materialval, genomtänkt planlösning och alla praktiska fördelar som följer med nyproduktion. Kök och vardagsrum i öppen planlösning ger en härlig rymd som förstärks av den generösa takhöjden om 2,7 m och de stora fönsterpartierna. Sovrum med bra förvaring och utrymme för dubbelsäng. Badrum med tvättmaskin och torktumlare. Bostaden är inredd med kök från Vedum samt vitvaror från Siemens. Köket är utrustat med kyl/frys, induktionshäll och integrerad diskmaskin samt ugn och mikrovågsugn i bekväm arbetshöjd. Bostaden är utrustad med Intelligenta hem. Det innebär att hemmet har flera smarta funktioner som styrning av hushållsapparater via mobilen eller rösten, digitala lösningar för minskad energianvändning i fastigheten och andra installationer.

Brf Kaptenen erbjuder sina medlemmar ett bekvämt boende med gemensam innergård, övernattningslägenhet, garage under huset och gemensamma avtal för el, bredband mm.
Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Bostadsinfo
Pris
4 550 000 kr
Pristyp
Utgångspris
Månadsavgift
5 486 kr/mån
Antal rum
2
Boarea
55 m²
Byggnadsår
2023
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Visning
27 maj 2024, kl 16:30 - 17:00
Endast bokade sällskap. Boka tid via sms till 0706-583500
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Rebecca Bernspång
+46706-583500
Extra kontaktperson
Profile Image
Anna Eriksson
Reg. Fastighetsmäklare
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

HALL - Bra förvaring i skjutdörrsgarderob. Klinkergolv och vitmålade väggar.

BADRUM - Det helkaklade badrummet är utrustat med wc, dusch med dörrar i klarglas, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, tvättmaskin och torktumlare under bänkskiva med förvaringsskåp ovan. Grå/beige klinker och vitt kakel.

KÖK - Stilrent kök från Vedum i sandbeige nyans som är utrustat med spishäll, köksfläkt, integrerad kyl/frys, diskmaskin och ugn/mikro i bekväm arbetshöjd. Vitlaserad ekparkett och vitmålade väggar.

VARDAGSRUM - Stort och härligt utrymme med fantastiskt ljusinsläpp och utgång till takterrassen. Gott om plats för matgrupp och soffa. Vitlaserad ekparkett och vitmålade väggar.

SOVRUM - Sovrummet ligger på lugnt läge längst in i bostaden med fönster mot takterrassen som svänger sunt lägenheten. Här finns plats för dubbelsäng och det finns även bra förvaring i skjutdörrsgarderob. Vitlaserad ekparkett och vitmålade väggar.

TAKTERRASS - Lägenhetens mest unika egenskap är den generösa takterrassen om hela 68 kvm! Här finns gott om plats för både matplats, lounge och solstolar. Tack vare det L-formade utförandet får man sol hela dagen och bra vindskydd av träpanelen som täcker husfasaden. En sektion av takterrassen är förstärkt för att man ska kunna sätta en badtunna där.

Bostaden är utrustad med JMs intelligenta hem. Det innebär smarta funktioner som till exempel styrning av hemmet och hushållsapparater via mobilen eller rösten, digitala lösningar och andra smarta installationer.

Läs mer om rummen

Allmän information

Kaptenen i Lomma Strandstad består av 31 lägenheter och 13 gathus som alla är upplåtna med bostadsrätt. Brf Kaptenen är under uppförande och byggherre är JM AB. Här bor man mitt i Lommas vackraste del samtidigt som man har service, kommunikationer, skola, shopping, bibliotek och restauranger runt hörnet. Denna lägenhet var färdigställd för inflyttning den 22 augusti 2023. Föreningen har rätt att ta ut överlåtelseavgift samt pantsättningsavgift enligt bifogade stadgar.

Lomma Strandstad erbjuder ett attraktivt boende för alla åldrar. Den marina, strandnära miljön är unik med sin mix av båtliv, strandhäng, restauranger och moderna, småskaliga bostadskvarter. Här finns bra service och skolor för barnen på nära håll. Strategiskt bor du också bra, mitt i den dynamiska Öresundsregionen. Med bil, buss eller tåg tar du dig smidigt till arbetsplatser i Malmö och Lund. Även Helsingborg och Köpenhamn ligger på bekvämt pendelavstånd.

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt. Detsamma gäller bruk av kolgrill som kontrolleras med föreningens styrelse.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken Lomma – Veronika Schenström veha02@handelsbanken.se 040-368587
Handelsbanken Lomma – Susanne Olsen supe12@handelsbanken.se 040-368585

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Lomma Strandstad
Gatuadress
Hamnallén 7
Postnummer, ort
23440 Lomma
Lägenhetsnummer
1-1302
Boarea(BOA)
55 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Antal rum
2
Antal sovrum
1
Andelstal
1,603%
Pantförskrivning
är pantsatt

Kostnader

Månadsavgift
5 486 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
I månadsavgiften inkluderas värme, kallvatten samt allmän renhållning i föreningen. Obligatoriskt tillägg för kabel-TV, bredband och IP-telefoni (fasta delen) via Telia om 220kr/månad. Individuell avläsning av hushållsel och varmvatten debiteras bostadsrättsinnehavare.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Bostadsrättsföreningen Kaptenen i Lomma
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2023
Hiss finns
Ja
Övriga utrymmen i föreningen
- Föreningen har gemensam innergård med uteplats, bänkar, sittgrupper och en lummig pergola. På gården finns även vackra planteringar med bland annat träd, blommor och kryddörter. Här finns också lekytor med utrustning för barnen. - På gården finns flera cykelparkeringar samt även i garaget. - Förråd i källarplan tillhör varje lägenhet och radhus. - Extra förråd i källarplan finns att hyra, detta administreras av styrelsen efter tillträdet.
TV/internet
Kabel-TV, bredband och IP-telefoni (fasta delen) via Telia, 220 kr/mån.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2023-11-01
Energiklass
B
Specifik energianvändning
48 kWh/m²
Energiprestanda
47 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.