Välplanerad etta på havsnära läge i Lomma Strandstad!

Main image

Hamnallén 5

Lomma

Välkommen till denna härlig etta som är klar för inflyttning 27 juni 2023. Lägenheten har 34 välplanerade kvm med extra takhöjd på 2,7 m. Placeringen i huset är optimal på lugnt läge mot Tåggränd, ej mot Hamnallén där entrén till trapphuset ligger. Att man kommer upp en bit från markplan är också tacksamt för det minimerar insynen. Här finns ett fullt utrustat kök samt helkaklat badrum med kombimaskin. Fina tivval har gjorts för att få en mer personlig och stilsäker prägel. I hallen finns bra förvaring i skjutdörrsgarderob och inne i allrummet finns ytterligare garderobsförvaring. All garderobsinredning kommer från Elfa och är enkel att anpassa efter behov. Bostaden är inredd med kök från Vedum i snygg grå ton med marmormönstrat kakel samt vitvaror från Siemens i rostfritt. Köket är utrustat med kyl/frys, induktionshäll och integrerad diskmaskin samt ugn och mikrovågsugn. Lägenheterna håller hög standard med JM originalinredning. Vitlaserad ekparkett och vitmålade väggar är tidlösa val som håller i längden. Bostadsrättsföreningen ligger på nära avstånd till både Lomma centrum och havet. Ett trevligt läge som även har tillgång till bra kommunikationer både med bil, tåg och buss.

Bostadsinfo
Pris
2 295 000 kr
Pristyp
Utgångspris
Månadsavgift
3 769 kr/mån
Antal rum
1
Boarea
34 m²
Byggnadsår
2023
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Enligt överenskommelse
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Rebecca Bernspång
+46706-583500
Extra kontaktperson
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

HALL - Praktisk avhängning i skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. Vitlaserad 3-stavs ekparkett. Vitmålade väggar.
KÖK - Köket från Vedum är utrustat med spishäll, ugn, köksfläkt, integrerad kyl/frys, diskmaskin och mikrovågsugn. Skåpsinredning i grå ton med klicköppning. Bänkskiva av laminat i mörkgrå ton. Marmormönstrade kakelplattor ovanför diskbänken. Vitlaserad 3-stavs ekparkett. Vitmålade väggar.
BADRUM - Det helkaklade badrummet är utrustat med WC, dusch med glasdörrar, kombimaskin, torkställning och handfat med kommod. Grå klinker på golvet och vitt kakel på väggarna.
ALLRUM - Det öppna och ljusa utrymmet har plats för både matplats soffa och säng. Takhöjden på 2,7 m bidrar till en luftig känsla i rummet. Vitlaserad 3-stavs ekparkett. Vitmålade väggar.

Läs mer om rummen

Allmän information

Kaptenen i Lomma Strandstad består av 31 lägenheter och 13 gathus som alla är upplåtna med bostadsrätt. Brf Kaptenen är under uppförande och byggherre är JM AB. Här bor man mitt i Lommas vackraste del samtidigt som har service, kommunikationer, skola, shopping, bibliotek och restauranger om hörnet. Denna lägenhet är har tillträde den 22 augusti 2023. Sista bostäderna i projektet har inflyttning i november 2023. Föreningen har rätt att ta ut överlåtelseavgift samt pantsättningsavgift enligt bifogade stadgar.

Lomma Strandstad erbjuder ett attraktivt boende för alla åldrar. Den marina, strandnära miljön är unik med sin mix av båtliv, strandhäng, restauranger och moderna, småskaliga bostadskvarter. Här finns bra service och skolor för barnen på nära håll. Strategiskt bor du också bra, mitt i den dynamiska Öresundsregionen. Med bil, buss eller tåg tar du dig smidigt till arbetsplatser i Malmö och Lund. Även Helsingborg och Köpenhamn ligger på bekvämt pendelavstånd.

Bostadsrättens andel av föreningens nettoskuldsättning är 787.000kr. Belopp är hämtade från föreningens Ekonomiska plan.

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken Lomma – Veronika Schenström veha02@handelsbanken.se 040-368587
Handelsbanken Lomma – Susanne Olsen supe12@handelsbanken.se 040-368585

Läs mer

Dokument och länkar

Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Lomma Strandstad
Gatuadress
Hamnallén 5
Postnummer, ort
23440 Lomma
Lägenhetsnummer
2-1004
Lägenhetsnummer LM
1004
Boarea(BOA)
34 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Bostadsrättsinnehavare disponerar ett källarförråd
Antal rum
1
Andelstal
1,1895

Kostnader

Månadsavgift
3 769 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
I månadsavgiften inkluderas värme, kallvatten samt allmän renhållning i föreningen.
Beskrivning Månadsavgift
Kostnader utöver månadsavgiften som tillkommer är följande: Kabel-TV, bredband och IP-telefoni (fasta delen) via Telia, 220 kr/mån. Varmvatten mäts och debiteras separat efter individuellt uppmätt förbrukning. Hushållsel debiteras efter faktisk förbrukning (kostnad för mätning och administration fördelas med lika belopp per lägenhet). Kostnad för hemförsäkring. I den ekonomiska planen redovisas en schablonkostnad för varmvatten om 114 kr/mån samt hushållsel 254 kr/mån.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Gemensamt garage finns i källaren under huset med totalt 45 platser (varav 2 handikapp-platser och 9 laddplatser). Även ytterligare en HKP-plats finns på gård som kommer hyras ut på korttidsavtal (om den ej hyrs av boende med handikapptillstånd). Totalt innehar föreningen 46 platser varav 3 HKP och 9 laddplatser. Garageplats: ca 1150 kr/mån. Garageplats med elladdning: ca 1400 kr/mån +förbrukning av el. El mäts och debiteras separat. HKP i garage: ca 1150 kr/mån. HKP på gård: ca 1150 kr/mån. MC-plats i garage: ca 500 kr/mån.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Bostadsrättsföreningen Kaptenen i Lomma
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2023
Hiss finns
Ja
Övriga utrymmen i föreningen
- Föreningen har gemensam innergård med uteplats, bänkar, sittgrupper och en lummig pergola. På gården finns även vackra planteringar med bland annat träd, blommor och kryddörter. Här finns också lekytor med utrustning för barnen. - På gården finns flera cykelparkeringar samt även i garaget. - Förråd i källarplan tillhör varje lägenhet och radhus. - Extra förråd i källarplan finns att hyra, detta administreras av styrelsen efter tillträdet.
TV/internet
Kabel-TV, bredband och IP-telefoni (fasta delen) via Telia, 220 kr/mån.

Energideklaration

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.