Rymlig trea med dubbla balkonger!

Main image

Durkgatan 3

Borstahusen

Välkommen till denna rymliga trea om 88 kvm med genomgående planlösning och dubbla balkonger. Ytan är smart fördelad över ett generöst kök/vardagsrum, två rymliga sovrum, hall, badrum och gästtoalett. De två balkongerna sätter extra guldkant på bostaden. En balkong vetter i västlig riktning mot havet och den andra ligger på lugnt syd/öst läge mot innergården. balkongerna är väl tilltagna om 11 kvm vardera. Bostaden är tidlöst inredd med klassiska materialval, moderna vitvaror och kaklade badrum. I det stora badrummet har man tvättmaskin och torktumlare vilket gör vardagen enklare.

Vid Erikstorpsvägen i den norra delen av Borstahusen har sex hål på Landskrona golfbana fått maka på sig för ett nytt havsnära bostadsområde i vackra omgivningar. Här bygger Seniorgården ett bostadskvarter i 3–5 våningar med 47 lägenheter i storlekar om 1–5 rum och kök. Det blir moderna, väldisponerade bostäder med inredning och material i hög kvalitet och funktionella attribut som indragna balkonger, välutrustade kök och badrum med tvättavdelning. I Regalskeppet Borstahusen 55+ boende öppnar du dörren till en nystart i en inspirerande och harmonisk miljö, både inne och ute. Här väntar ett aktivt liv året runt med härliga promenader vid strandkanten, restauranger och golfbanor som granne och livsmedelsbutik på bekvämt gångavstånd.

Bostadsinfo
Pris
3 700 000 kr
Pristyp
Pris
Månadsavgift
6 757 kr/mån
Antal rum
3
Boarea
88 m²
Byggnadsår
2023-2024
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Februari 2024
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Dan Eliasson
+46708-18 12 00

Byggnad

Byggnaden är under uppförande. Inflyttning påbörjas i december 2023.

Läs mer om byggnaden

Allmän information

Vid Erikstorpsvägen i den norra delen av Borstahusen har sex hål på Landskrona golfbana fått maka på sig för ett nytt havsnära bostadsområde i vackra omgivningar. Här bygger Seniorgården ett bostadskvarter i 3–5 våningar med 47 lägenheter i storlekar om 1–5 rum och kök. Det blir moderna, väldisponerade bostäder med inredning och material i hög kvalitet och funktionella attribut som indragna balkonger, välutrustade kök och badrum med tvättavdelning. I Regalskeppet Borstahusen öppnar du dörren till en nystart i en lika inspirerande som harmonisk miljö, både inne och ute. Här väntar ett aktivt liv året runt med härliga promenader vid strandkanten, restauranger och golfbanor som granne och livsmedelsbutik på bekvämt gångavstånd.

Seniorgården utvecklar bostäder för mogna vuxna som söker ett bekvämt, bekymmersfritt boende med möjligheter till gemenskap och samvaro med grannar i samma fas i livet. Vi är en del av JM-koncernen och har sedan starten 1990 byggt 25 bostadsrättsföreningar för seniorer på attraktiva lägen i Skåne. Bland annat i Rydebäck, Laröd och på Slottshöjden i Helsingborg. Regalskeppet Borstahusen blir Seniorgårdens första projekt i Landskrona och kommer att erbjuda samma höga kvalitet på boendet.

I föreningen kommer det att finnas en lokal för gemensamma aktiviteter. Vi utformar också gård och utemiljö för att underlätta spontana möten och otvunget umgänge. Ett bokningsbart gästrum kommer att finnas i huset så att du slipper tänka på att ha extra sovplats i din bostad när familj och vänner kommer på besök. I en nyproducerad bostadsrätt får du tid och lust över till att utforska livets alla glädjeämnen. Vare sig du vill resa mer, utveckla din swing eller ägna dig åt barnbarnen.

Bostadsrättens andel av föreningens nettoskuldsättning är 1.303.000kr.
Uppgift hämtad från ekonomisk plan.

Läs mer

Dokument och länkar

Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Borstahusen
Gatuadress
Durkgatan 3
Postnummer, ort
261 60 Borstahusen
Lägenhetsnummer
2-1202
Lägenhetsnummer LM
1202
Boarea(BOA)
88 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Balkongerna är upplåtna med bostadsrätten
Antal rum
3
Andelstal
2,2907

Kostnader

Månadsavgift
6 757 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
Uppvärmning, kallvatten och tv/internet ingår i månadsavgiften.
Beskrivning Månadsavgift
Kostnad för varmvatten debiteras efter förbrukning. Kostnad för hushållsel och hemförsäkring tillkommer.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Gemensam garage finns under huset. Plats hyrs separat för 900kr/mån. Laddplats finns för 1200kr/mån + kostnad för förbrukning.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Bostadsrättsföreningen Regalskeppet
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2023-2024
Hiss finns
Ja
Övriga utrymmen i föreningen
I föreningen kommer det att finnas en lokal för gemensamma aktiviteter. Vi utformar också gård och utemiljö för att underlätta spontana möten och otvunget umgänge. Ett bokningsbart gästrum kommer att finnas i huset så att du slipper tänka på att ha extra sovplats i din bostad när familj och vänner kommer på besök.
TV/internet
Gemensamt gruppavtal för Telia ingår i månadsavgiften (220 kr/mån).

Energideklaration

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.