Såld

Gavellägenhet på omtyckta Väster med balkong och hiss...

Main image

Grisslevägen 7

Lund

Gavellägenhet om 68 kvm med stor balkong på omtyckta Väster är nu till salu. En 2:a med alla bekvämligheter man kan önska, hiss från markplan och garage under huset. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till stor balkong. Badrum med tvättmaskin och torktumlare. Ett källarförråd tillhör lägenheten.
Välkomna på visning!

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
3 384 kr/mån
Antal rum
2
Boarea
68 m²
Byggnadsår
2010
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Dan Eliasson
+46708-18 12 00

Rumbeskrivning

HALL - Hall med parkettgolv, vita väggar och garderobsvägg med skjutdörrar.

VARDAGSRUM - Bostadens vardagsrum är öppet och ljust och har utgång till stor balkong. Vardagsrummet har öppen planlösning med köket och matplatsen. Parkettgolv och vita väggar.

BALKONG - Stor balkong med plats för ett större möblemang. En del av balkongen har tak ovanför sig och en del utan.

KÖK - Stilfullt kök i vinkel från Marbodal med grått kakel ovan arbetsytorna. Köket är utrustat med spishäll, ugn, kyl/frys, integrerar diskmaskin, inbyggd mikro och köksfläkt. Parkettgolv och vita väggar.

SOVRUM - Sovrum med parkettgolv, målade i grön nyans och flera garderober.

BADRUM - Stort helkaklat badrum med vitt kakel, ljust klinkers på golvet. Badrummet är utrustat med handfat med kommod, toalett, duschplats med glasdörrar, handdukstork (el), samt tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan.

Läs mer om rummen

Allmän information

Bostadsrättsföreningen Vinkelhaken är en modern förening som består av 63 lägenheter fördelade på tre hus på Grisslevägen 1-3, 5-7, och 9-11. Inflyttning skedde under vintern-sommaren 2010 och våra fastigheter är byggda om tre etapper av JM AB:s projekt ”Lund Väster”. I föreningen finns det totalt 70 platser i underjordiska garage, varav 20 elbilsplatser med laddstationer, och 16 ovan jord. Trevlig gemensam boulebana. Föreningen har tecknat kollektiv bostadsrättsförsäkring hos Dina Försäkringar. Föreningen är välskött med låga månadsavgifter och god ekonomi. Den tekniska förvaltning av våra bostäder sköts av Bredablick och den ekonomiska förvaltningen sköts av Nabo.

Vinkelhaken ligger i ett lugnt, centralt område med närhet till en livsmedelsbutik, restauranger, skolor, bibliotek, vårdcentral, parker och grönområden. I en av fastigheterna ligger en förskola. Lunds centrum ligger bara 5-10 min bort med cykel. Det finns bra bussförbindelser och närheten till tågstationen gör att man smidigt kan ta sig vidare till Malmö och Köpenhamn. På andra sidan järnvägen finns Lunds fina innerstad med butiker, kaféer, restauranger, kultur och nöjen. I närheten till föreningen finns även affärsområdet NOVA med stort utbud av butiker.

Varmvatten och kostnad för elförbrukning debiteras fyra gånger om året i förhållande till förbrukning, i samband med månadsavgiften.

Gå gärna in på föreningens fina hemsida och läs mer, http://www.vinkelhaken.se/for-boende/

styrelsen@vinkelhaken.se

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens bo- och biarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna någon av nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken – Lund City, Johanna Wictorin 046-195439
Handelsbanken – Lund Ideon, Camilla Dahlberg 046-159597

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
LUND - VÄSTER
Gatuadress
Grisslevägen 7
Postnummer, ort
227 32 Lund
Lägenhetsnummer
2A23
Lägenhetsnummer LM
1103
Boarea(BOA)
68 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Antal rum
2
Antal sovrum
1
Andelstal kommentar
Bostadsrättsandel: 0,012768 (1,27679% i föreningen) Uppgift om andelstal för årsavgifter ej gått att inhämta varför bostadsrättens indirekta nettoskuld ej gått att beräkna.
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantförskrivning
är inte pantsatt

Kostnader

Månadsavgift
3 384 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
inkl värme, kallvatten och renhållning (tillkommer 200 kr/mån för kabel-TV, bredband och Ip-telefoni via Telia, 50 kr/mån fast el-avgift samt rörlig kostnad för varmvatten och el)
Avgiftshöjningar
1/1 2023 höjdes avgiften med 2%.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
70 platser under jord varav 20 elbilsplatser med laddstationer, och 16 ovan jord. Parkeringen bevakas av Q-Park både ovan och under jord. Garageplatser finns att hyra för 650 SEK per månad och det är tre månaders uppsägningstid. För elbilsplatser tillkommer en månadskostnad beroende typ av elbil: Laddhybrider utan snabbladdning (<= 5kW): +200 SEK/mån. Rena elbilar och laddhybrider med snabbladdning (5-11kW): +400 SEK/mån. Kostnaden för elen debiteras kvartalsvis enligt samma taxa som hushållselen. För närvarande finns både lediga elbilsplatser och vanliga parkeringsplatser tillgängliga. I kontraktet ingår mobilapp för att öppna och stänga garageporten. I garaget finns även speciella platser för motorcykel med säkerhetsögla där en kätting kan användas. Avgiften för en MC-parkering är 325 SEK per månad. Gästparkering: Det finns möjlighet att parkera i garaget som gäst. Gästparkering kostar 50 SEK per dygn och skall begäras en vecka i förväg. Önskemål om gästparkering skickas till styrelsens e-postadress. Gästen har möjlighet att få en tillfällig tillgång till att öppna garageporten m h a appen Parakey.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Vinkelhaken i Lund
Brf bildades
2008

Byggnad

Byggår
2010
Hiss finns
Ja
Övriga utrymmen i föreningen
Två gemensamma anläggningar (s.k. underground) för sopsortering. Gemensam boulebana. Rullstolsförrådet
Utförda renoveringar
2017 - Ny garageport 2018 - Nyplanteringar, värmecentralen uppdaterad, 4 p-platser i garaget har utrustats med laddstationer, boulebanan färdigställdes. 2019 - Fuktmätning av fasad 2020 - Ombyggnation av el-centralen för gemensamhetsel 2021 - installation av solcellsanläggning påbörjats (uppgift hämtat från 2021 årsredovisning)
Kommande renoveringar
2025 - Målning av balkonger (uppgift hämtad från 2021 årsredovisning)
TV/internet
Telia TripplePlay (TV, telefoni och bredband)

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2023-03-02
Energiklass
B
Specifik energianvändning
55 kWh/m²
Energiprestanda
56 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.