Låt oss presentera denna generösa 2:a om 61 kvm med balkong...

Main image

Hamnallén 7

Lomma

Låt oss presentera denna generösa 2:a om 61 kvm med balkong. Här bor man på tredje våningen i en välplanerad lägenhet med generösa sällskapsytor. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med trevligt ljusinsläpp. Sovrummet är rymligt med bra förvaring i stor klädkammare. Generöst badrum med tvättmaskin och torktumlare samt hall med bra förvaring i skjutdörrsgarderob. Garage och gästlägenhet finns. Välkomna på visning!

Bostadsinfo
Pris
3 000 000 kr
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
5 537 kr/mån
Antal rum
2
Boarea
61 m²
Byggnadsår
2023
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30
Extra kontaktperson
Profile Image
Rebecca Bernspång
Reg. Fastighetsmäklare
+46706-583500

Rumbeskrivning

HALL - Hall med vitlaserat ekgolv och vita väggar. I hallen har man stor skjutdörrsgarderob med praktisk inredning från Elfa.

BADRUM - I anslutning till hallen finner man lägenhetens helkaklade badrum. Ett generöst badrum med vitt matt kakel och klinkers i grå ton. Dusch med glasväggar i klarglas, badrumsspegel, handfat med kommod, torkställning och toalett. Lägenheten är dessutom utrustad med tvättmaskin och torktumlare samt arbetsbänk med väggskåp ovan.

VARDAGSRUM - Bostadens vardagsrum är luftigt med stora sällskapsytor och öppen planlösning med kök. Ett lättmöblerat rum med trevligt ljus insläpp. Här finns plats för stor soffa samt rymligt matbord. Från vardagsrum har man utgång till lägenhetens balkong. Vitlaserat ekgolv och vita väggar

KÖK - Modernt kök från Vedum med vit köksinredning och vitt kakel ovan bänkskivan i laminat. Köket är utrustat med induktionshäll, ugn, köksfläkt, inbyggnadsugn, mikrovågsugn, rostfri kyl/frys, integrerad diskmaskin samt ledlist under väggskåp (dimmbar).

SOVRUM - Sovrummet nås från vardagsrummet. Ett mycket generöst rum om ca 15 kvm med en stor klädkammare samt skjutdörrsgarderob. Sovrummet har plats för både dubbelsäng samt skrivbord om man önskar.

Läs mer om rummen

Allmän information

Kaptenen i Lomma Strandstad består av 31 lägenheter och 13 gathus som alla är upplåtna med bostadsrätt. Brf Kaptenen är under uppförande och byggherre är JM AB. Här bor man mitt i Lommas vackraste del samtidigt som har service, kommunikationer, skola, shopping, bibliotek och restauranger om hörnet. Denna lägenhet stod klar för inflyttning den 22 augusti 2023. Sista bostäderna i projektet har inflyttning i november 2023. Föreningen har rätt att ta ut överlåtelseavgift samt pantsättningsavgift enligt bifogade stadgar.

Lomma Strandstad erbjuder ett attraktivt boende för alla åldrar. Den marina, strandnära miljön är unik med sin mix av båtliv, strandhäng, restauranger och moderna, småskaliga bostadskvarter. Här finns bra service och skolor för barnen på nära håll. Strategiskt bor du också bra, mitt i den dynamiska Öresundsregionen. Med bil, buss eller tåg tar du dig smidigt till arbetsplatser i Malmö och Lund. Även Helsingborg och Köpenhamn ligger på bekvämt pendelavstånd.

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken Lomma – Veronika Schenström veha02@handelsbanken.se 040-368587
Handelsbanken Lomma – Susanne Olsen supe12@handelsbanken.se 040-368585

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Gatuadress
Hamnallén 7
Postnummer, ort
234 40 Lomma
Lägenhetsnummer
11203
Lägenhetsnummer LM
1203
Boarea(BOA)
61 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Antal rum
2
Antal sovrum
1
Andelstal
1,7478%
Andelstal kommentar
Nettoskuldsättning: 1.156.000 kr. Enligt ekonomisk plan fördelas föreningens lån per lägenhet utifrån andelstal, avrundande till tusental. Ovanstående belopp är beräknad skuldsättning för denna bostadsrätt (uppgift hämtad från ekonomisk plan). Notera att redovisad beräknad skuldsättning är exkluderad från föreningens kassa/likvidamedel.
Pantförskrivning
är inte pantsatt

Kostnader

Månadsavgift
5 537 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
I månadsavgiften inkluderas värme, kallvatten samt allmän renhållning i föreningen.
Beskrivning Månadsavgift
Kostnader utöver månadsavgiften som tillkommer är följande: Kabel-TV, bredband och IP-telefoni (fasta delen) via Telia, 220 kr/mån. Varmvatten mäts och debiteras separat efter individuellt uppmätt förbrukning. Hushållsel debiteras efter faktisk förbrukning (kostnad för mätning och administration fördelas med lika belopp per lägenhet). Kostnad för hemförsäkring. I den ekonomiska planen redovisas en schablonkostnad för varmvatten om 114 kr/mån samt hushållsel 254 kr/mån.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Gemensamt garage finns i källaren under huset med totalt 45 platser (varav 2 handikapp-platser och 9 laddplatser). Även ytterligare en HKP-plats finns på gård som kommer hyras ut på korttidsavtal (om den ej hyrs av boende med handikapptillstånd). Totalt innehar föreningen 46 platser varav 3 HKP och 9 laddplatser. Garageplats: ca 1150 kr/mån. Garageplats med elladdning: ca 1400 kr/mån +förbrukning av el. El mäts och debiteras separat. HKP i garage: ca 1150 kr/mån. HKP på gård: ca 1150 kr/mån. MC-plats i garage: ca 500 kr/mån.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Bostadsrättsföreningen Kaptenen i Lomma
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2023
Hiss finns
Ja
Övriga utrymmen i föreningen
- Föreningen har gemensam innergård med uteplats, bänkar, sittgrupper och en lummig pergola. På gården finns även vackra planteringar med bland annat träd, blommor och kryddörter. Här finns också lekytor med utrustning för barnen. - På gården finns flera cykelparkeringar samt även i garaget. - Förråd i källarplan tillhör varje lägenhet och radhus. - Extra förråd i källarplan finns att hyra, detta administreras av styrelsen efter tillträdet.
TV/internet
Kabel-TV, bredband och IP-telefoni (fasta delen) via Telia, 220 kr/mån.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration ej utförd

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.