Såld

Yeah, yeah, yeah, yeah!!!

Main image

Vipeholms allé 51

Lund

Sprillans ny lägenhet till salu då den inte passade som replokal efter provspelning! 😉

På naturskönt läge finns denna trea som från början var en fyra, vilket med enkelhet går att återställa. Hörnlägenhet om 90 kvm med stor balkong om 15 kvm. Vitpigmenterad ekparkett i alla rum. Två helkaklade badrum varav det största med tvättmaskin och torktumlare. I dag två sovrum med möjlighet till ett tredje. Bra förvaringsmöjligheter med klädkammare och flera skjutdörrsgarderober. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med stora fönster vilket ger ett mycket fint ljus. Köksinredning i vitt med stilren bänkskiva i grått. Allt är helt nytt och oanvänt.
Välkommen på visning!

Idé/Fastighetsmäklare: Dan Eliasson, Hettinger AB
Modell: Andy The Band
Fotograf: Jenny Hindevall, Esoft

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
6 567 kr/mån
Antal rum
3
Boarea
90 m²
Byggnadsår
2023
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Dan Eliasson
+46708-18 12 00

Rumbeskrivning

HALL - Rymlig hall med plats för avhängning av ytterkläder samt bra förvaring i skjutdörrsgarderob samt en klädkammare. Snyggt vitlaserad mattlackad ekparkett på golvet som följer i hela bostaden samt vita väggar.

WC/DUSCH - Helkaklad wc/dusch med vitgrå matt kakel på väggarna och grå klinker på golvet. Wc, spegelskåp med tvättställsljus, tvättställsblandare i krom, duschvägg böjd med klarglas, duschblandare med duschset i krom.

WC/DUSCH/TVÄTT - Ett stort och helkaklat wc/dusch med klinker i grå ton på golvet och vitgrå matt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med wc, kommod, tvättställsblandare i krom, rak duschhörna i klarglas, duschblandare med duschset i krom, spegelskåp med tvättställsljus och torkställningen John. Här finns både tvättmaskin och torktumlare (Electrolux) med praktisk bänkskiva i vit laminat och väggskåp ovan till förvaring.

KÖK - Ett modernt kök i vinkel med smakfull köksinredning från Ballingslöv i vitt med släta luckor och grå bänkskiva i laminat samt samma gråa skiva ovan arbetsytorna. Väggskåpen har smart klick-öppning och här finns det gott om förvaring i både skåp och lådor. Köket är utrustat med dubbla kyl/frys i rostfritt, blandare i krom, induktionshäll, inbyggnadsugn (rostfri), inbyggnads mikrovågsugn (rostfri), spiskåpa, helintegrerad diskmaskin samt bänkbelysning (LED-list) under väggskåp. Köket är i öppen planlösning med vardagsrummet och här får man ett generöst ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna i två väderstreck. Vitlaserad mattlackad ekparkett på golvet och vita väggar.

VARDAGSRUM - Vardagsrummet är extra stort då man har valt bort det ena sovrummet, vilket med enkelhet går att återställa. Det ljusa vardagsrummet är lättmöblerat med fönster i två väderstreck. Här har man utgång till bostadens härliga balkong i sydvästläge. Vitlaserad mattlackad ekparkett på golvet och vita väggar.

BALKONG - Balkong om 15 kvm i perfekt sydvästläge.

SOVRUM - Det största sovrummet med fönster i två väderstreck, skjutdörrsgarderob, vitlaserad mattlackad ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

SOVRUM - Sovrum om ca 12 kvm med skjutdörrsgarderob, vitlaserad mattlackad ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

Läs mer om rummen

Allmän information

Allmänt om föreningen:
Brf Lyra i Lund är en äkta bostadsrättsförening. Lyra består av fyra bostadshus om 4–6 våningar med totalt 88 lägenheter.
Föreningen äger marken.
Föreningen accepterar delat ägande med minsta andel att äga som 10 %.
Kvarteret kommer att ligga vid den östra entrén till Vipeholmsparken och gränsar i norr till grönområdet längs Hardebergaspåret och i söder till Vipeholms allé, den trädkantade lokalgata som kommer att genomkorsa området. Garageplatser finns i källaren under husen. I Lyra får du en ny bostad till fast pris nära Lund centrum. Balkongerna och uteplatserna är generösa och bjuder verkligen in till att njuta av läget och omgivningarna. Här kan du hitta hem till en ny bostad med plats att fånga dagen
på lyra, nära Lunds centrum, i lugna omgivningar med bra skolor, barnomsorg och service i närområdet.
I föreningen finns ett gästrum om 29 kvadratmeter som kan hyras till en kostnad om 300 kr/dygn.
Föreningen har IMD för el som avläses kvartalsvis och debiteras med tre månaders eftersläp. Vid överlåtelse debiteras säljaren en sluträkning.

Parkering/garage:
Garage finns också i källarplan men ej platser till alla lägenheter, separat kösystem. Det finns också möjlighet att utnyttja bilpoolsbilar, där medlemskapet ingår de första 10 åren efter färdigställande.
Garageplats kan hyras till en kostnad om 850 kr/månad. Laddplats kan hyras till en kostnad om 1100 kr/månad plus förbrukning av el.

Bredband/TV:
Telia Triple play (kabel-TV, bredband och fast del av ip-telefoni), obligatoriskt tillägg, 220 kr/mån.

Ekonomi:
Den 16/5 beslutade föreningen att höja månadsavgifterna. Den nya avgiften efter höjningen är 6.567 kr/mån.
Överlåtelseavgift om 1.313:- betalas av köparen och pantsättningsavgift om 525:-/pant betalas av pantsättaren.

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna försäljning.
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken – Lund Ideon, Johanna Wictorin, 046-15 95 99
Handelsbanken – Lund City, Johan Lundquist, 046-15 54 30

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Lund
Gatuadress
Vipeholms allé 51
Postnummer, ort
224 66 Lund
Lägenhetsnummer
8-1202
Lägenhetsnummer LM
1202
Boarea(BOA)
90 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Till bostaden hör ett lägenhetsförråd i källaren
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Möjlighet antal sovrum
3
Andelstal
1,2851%
Överlåtelseavgift
1313 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantsättningsavgift
525 kr

Kostnader

Månadsavgift
6 567 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
inkluderas värme, kallvatten samt allmän renhållning/skötsel i föreningen. Telia Triple play (kabel-TV, bredband och fast del av ip-telefoni), obligatoriskt tillägg, 220 kr/mån. Tillkommer avgift för varmvatten samt hushållsel vilken debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Lyra i Lund
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2023
Hiss finns
Ja
Värme- & ventilationsanläggning
Fjärrvärme
Kommande renoveringar
Då fastigheten är nybyggd finns inga planerade renoveringar.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2023-03-20
Energiklass
C
Energiprestanda
72 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.